• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet şimdi regl modu duygusallığı/karmaşasından çıkıp rapor vereyim yoksa Mia- Mia- beni yakalıyor.🙈

Kendi kendime söz verdim mutfağın toplu olacağına dair. Bayağı ilerleme var. Düşüneceğine yap prensibiyle yol alıyorum.👍

Fazlalıkların elden çıkarılması için Ramazanın geçmesini bekliyorum. Belki bu ara tatilde yazlıkları çıkarırım biraz.

Çamaşır yıkıyorum bir yandan. Bir makine yıkandı.Serdim. Oğlumun çantasını kalemliklerini de yıkayayım, aradan çıksın istedim. İkinci makine de biter az sonra.

Yatak odasını toparladım. Süpürürüm inşaallah.

Yarın Bilsem sınavı için annemlerin bulunduğu ilçeye gideceğiz inşaallah. İfrarı beraber yaparız. Kalmak istemiyorum ben. Eşimin işleri yoğun. Çocuklar kalır belki. Daha ayarlamadım.
Eline sağlık 😊

Aa bu şey değil mi, ben😂😂
Ben de temizlik yapmayı sevmiyorum hiç ama düzen takıntım olduğu için evi temiz tutmak için max efor harcıyorum
Aynen valla. Olsun ama düzen koruyunca süper oluyor. Evde ki tek fazlalik kizimin oyuncaklari. O da yasi büyüdükçe azalir diye ellemiyorum. Bu hafta ici dolap iclerine el aticam sanirim yavas yavas hem toz alip hemde şöyle bi duzenledim mi.
Şimdi tülleri ben ne zaman yikayayim sizce. Haftaya kadin geldiğinde camlari silip yerler tozlar banyo wc halilari serip gidecek. Halilar serilmis olacak bu seferde tüller nasil olacak bilemedim. Simdi yikasam yarin bu sefer de camlar pis. Off aklim karisti.

Aynen valla. Olsun ama düzen koruyunca süper oluyor. Evde ki tek fazlalik kizimin oyuncaklari. O da yasi büyüdükçe azalir diye ellemiyorum. Bu hafta ici dolap iclerine el aticam sanirim yavas yavas hem toz alip hemde şöyle bi duzenledim mi.
Şimdi tülleri ben ne zaman yikayayim sizce. Haftaya kadin geldiğinde camlari silip yerler tozlar banyo wc halilari serip gidecek. Halilar serilmis olacak bu seferde tüller nasil olacak bilemedim. Simdi yikasam yarin bu sefer de camlar pis. Off aklim karisti.
Tüldeki tozlar her yere yayılır yıka bence

çok haklısın tembellik de bağımlılık yapıyor, yaptıkça o kadar da zor değilmiş dyerek gözde büyümesi azalıyordur eminm
Bunu bugün erteleyip durduğum yatak odasını süpürme işinde anladım. Birkaç gündür çamaşır işiyle uğraşınca dur şunlar bitsin de öyle süpüreyim diyerek erteliyordum. Bazen de çocuklardan kaynaklı mecburi ertlemeler... Bugün kalkıp çamaşırları hallettim ve süpürdüm. Yatağın altını süpürmek en zor kısım bence. İlk zor kısımdan başladım ve o kadar da zor değilmiş dedim. Mutfağı da o gazla süpürdüm.
Sabah birkaç dolabın kapağını sildim. Mutfak dolabı da bana zor gelir.
İftardan sonra abone olduğumuz ama bir türlü etkinliklerini yapmaya fırsat bulamadığımız Meraklı Minik dergisinin oyununu oynadık kısaca.
Zaman yönetimini daha iyi yapmalıyım. Bu konuda sizlerden yardım almalıyım. Bunu psikologla görüşmek de aklıma geldi. Okunacak kitaplar, yapılacak hobi çalışmaları, çocuklar için faydalı olacağını düşündüğüm her iş vs bu ara sekteye uğruyor ve bu beni rahatsız etmeye başladı. Süresiz ajanda aldım. Onu da etkili kullanamadım. Her gün şunları yapacağım diyip yapmamış olmak can sıkıcı.

Bunu bugün erteleyip durduğum yatak odasını süpürme işinde anladım. Birkaç gündür çamaşır işiyle uğraşınca dur şunlar bitsin de öyle süpüreyim diyerek erteliyordum. Bazen de çocuklardan kaynaklı mecburi ertlemeler... Bugün kalkıp çamaşırları hallettim ve süpürdüm. Yatağın altını süpürmek en zor kısım bence. İlk zor kısımdan başladım ve o kadar da zor değilmiş dedim. Mutfağı da o gazla süpürdüm.
Sabah birkaç dolabın kapağını sildim. Mutfak dolabı da bana zor gelir.
İftardan sonra abone olduğumuz ama bir türlü etkinliklerini yapmaya fırsat bulamadığımız Meraklı Minik dergisinin oyununu oynadık kısaca.
Zaman yönetimini daha iyi yapmalıyım. Bu konuda sizlerden yardım almalıyım. Bunu psikologla görüşmek de aklıma geldi. Okunacak kitaplar, yapılacak hobi çalışmaları, çocuklar için faydalı olacağını düşündüğüm her iş vs bu ara sekteye uğruyor ve bu beni rahatsız etmeye başladı. Süresiz ajanda aldım. Onu da etkili kullanamadım. Her gün şunları yapacağım diyip yapmamış olmak can sıkıcı.
belleza belleza yapacaklarını değil gün sonu yaptıklarını yazıyormuş, ben de bunu bir kaç gün denedim gerçekten daha motive edici oluyor🤭 sen de dene istersen 🤗

Tamamını silmesen de olur
Pencere önünü sil sadece yorulma
Saol canim arkadasim. Yarinki duruma göre bakarim vallaha.
Peşimde bebe olmasa bazi şeyler kolay olacak ama o da evimizin neşesi napalim.
Bugun wc yikandi banyo lavabosu yikandi. Yerler silindi tozlar alindi. Halilar kaldirildi supuruldu. Haliciya verildi. Yorganimizi yikadim nevresim ler yastiklar yikandi. Gaz geldi iyi oldu.bazen böyle yapınca baya bi sure gidiyor aslinda. Bir de az eşya oldugundan. Eşim bile bizde esya yok ki dedi bugun. Olsun dedim daha da azalmamiz lazim😂😂

Back