• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar.
Ben bir arkadaşımla günlük yürüyüş yapıyorum bir süredir. Bugün yürüyemeyecek. İşi çıktı.
Kararsızım şimdi. Sizden fikir almak istedim.
Başka arkadaşı arayıp yürüyüşe çıksam mı? Evi temizlemem lazım. Ona mı başlasam?
Çocuklar okulda. 12. 15 de benim getir yedir götür mesaisi başlar. Ne yapayım sizce?
kavs ne yaptın.gittinmi yürüyüşe

hep tuhaf gelmiştir bu hayvan bana.neden yani neden kahvaltını onunla yapıyorsun karga kardeş:KK70::KK70::KK70::KK70:
Sarki soylemek suretiyle agzindan peyniri dusurdugu gunden beri kendi hacetiyle kahvalti yapiyor..
Yani neymis:sarki soylerken peyniri dusurursen kendi b..kuna talim edersin..
Bence bu yuzden.. :)

Bridgerton dizisini bitirdim son bölümün yarısında kalmıştım
Masumlar apartmanini birkaç bölüm izlememiştim birikmiş ondan 1 bölüm izledim.
Eylülle boyama yaptık
Şimdi kahve yapıp biraz daha dinleneyim akşam yemeğine kadar

kavs ne yaptın.gittinmi yürüyüşe
Arkadaşları aradım. Herkesin işi vardı. Ben de tek çıkmadım.
KK dan bir arkadaşı aradım. Bayağı konuştuk. 😊 O arada o çocuklarına kahvaltı yaptırdı. Ben de öğle için yemek işini aradan çıkardım. Bir iş bitmiş oldu. Mutfağı topla vs.

Çamaşırlar çabucak birikiyor. Böyle olunca ipin ucu kaçtı. Onu ayarlayamadım. İnşaallah onu toparlamak istiyorum.

Az önce arkadaşla kahvemi içtim. Biraz enerjimi aldım. İkindiyi kılıp çamaşıra girişeyim.😄Ne yapsam kâr.

Selamlar
Bugün bol bol paylaşım yapacaktım ama
Bulaşık makinesi için servisle görüştük
Anakart yanmış fiyatı 2 bini bulurmuş parça servis ücreti
Internetten yarı ankastre model beğendim
Onu sipariş etti eşim.
Bulaşık makinesinden memnundum ama nasip böyleymiş 🤷‍♀️
Benim de anakart yanmıştı..mecburen yenisini almıştık. Zaten astarı yüzünden pahalı geliyordu.
Hayırlı olsun yeni makinen. Güle güle kullan.

Arkadaşları aradım. Herkesin işi vardı. Ben de tek çıkmadım.
KK dan bir arkadaşı aradım. Bayağı konuştuk. 😊 O arada o çocuklarına kahvaltı yaptırdı. Ben de öğle için yemek işini aradan çıkardım. Bir iş bitmiş oldu. Mutfağı topla vs.

Çamaşırlar çabucak birikiyor. Böyle olunca ipin ucu kaçtı. Onu ayarlayamadım. İnşaallah onu toparlamak istiyorum.

Az önce arkadaşla kahvemi içtim. Biraz enerjimi aldım. İkindiyi kılıp çamaşıra girişeyim.😄Ne yapsam kâr.
Eline sağlık
Günde 1 makine çamaşır yıkıyorum
Hem yormuyor hem birikmiyor

Eline sağlık
Günde 1 makine çamaşır yıkıyorum
Hem yormuyor hem birikmiyor
Benim çocuk sayısından ve de eşimin hergün değişmesinden kaynaklı çabucak birikiyor çamaşır.
Kızım da katlamaya üşenince temiz bile olsa kirli sepetine sıkıştırıyor arada. 😅🙈

Kulaklığımı taktım. Arkadaşla konuşa konuşa katladım bitirdim çok şükür çamaşırları. Böyle olunca yorulmadım yoksa gerçekten gözümde büyüyordu.

Günaydınlar Bugün daha erken uyandım enerjim yerine geliyor
Erkenden yatakları etrafı topladim makineye camasir attım
Kahvemi yaptım
Hazırlanıp çıkacağım dışarıda işlerim var
Arkadaşıma gideceğim sebze alisverisi yapacagim sonra eylülü alıp eve gelirim.

Back