Birinin bu soruyu sormasını bekliyordum
Aldatmıyorum yaorasının odağı farklı benim gözümde burası farklı
Topik kendisininnasıl yani bizi, bize benzeyen bir topiklemi aldatıyorsun
aslında bikaç ek var bizimkilerden farklı olarak.İngilizce olsa anlardım bu başka bir lisan
evet boş değilim kendisine.yapıcaz bişilerHighligter a yükseliyor gibisin
Kaş kalemi çok döktü benim de, maskara denemedim bak aklımda olsunKaş kalemi, kaş farı, kaş maskarası denedim. En sevdiğim kaş maskarası oldu.
Kaş kalemi kaşları resmen yoluyor. Kuaförler de önermiyor.Kaş kalemi çok döktü benim de, maskara denemedim bak aklımda olsun
Allığım var da beceremem gibi geliyor üşeniyorumoh mis bitti gitti.azda allık.kan gelir yüzüne
Yaptım geldimkap kahveni gel hadi
Ya allık bende yapamam gibi geliyorAllığım var da beceremem gibi geliyor üşeniyorumo işe eğilmem lazım
Güle güle kullanTepsi sipariş ettim. Nasıl ?Eki Görüntüle 3034011
Teşekkür ederimGüle güle kullan
bende kaş farı kullanıyorum.benimde dökülüyor kalemle.kuaförümde aynısını dediKaş kalemi çok döktü benim de, maskara denemedim bak aklımda olsun
aynenKaş kalemi kaşları resmen yoluyor. Kuaförler de önermiyor.
Çok tatlışTepsi sipariş ettim. Nasıl ?Eki Görüntüle 3034011
iki fırça atıyorsun okdar.tabi yüz şekli önemli.yanakların neresine sürülecek vs.o kısımdamı sıkıntılısınAllığım var da beceremem gibi geliyor üşeniyorumo işe eğilmem lazım
hayırlı olsun.güle güle kullanTepsi sipariş ettim. Nasıl ?Eki Görüntüle 3034011
Sağol canim sanada kolay gelsinGünaydın kizlar. Mia ellerine sağlık cok guzel olmus dolabin. Bugun son iş günü. Kahvemi alip geliyorum bende.
Haftasonu biraz dinlenmece biraz iş ile geçirmek istiyorum inşallah.
Eylüle kadar kredi kartimi bitirme karari verdim. Her ay belli bir miktar atıp artik harcama yapmayı düşünmüyorum. Kredi karti kafami cok kurcaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?