- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.352
- 498
Yahu tepsi tamam da mufak iyi..Tepsi sipariş ettim. Nasıl ?Eki Görüntüle 3034011
Mutfağı hiç görmemiştimYahu tepsi tamam da mufak iyi..
Zengin mutfagi boyle gorunuyor iste :)
Biz hala kucuk tuple devam..
Arcelik'den sordum vitro'suna 7000 tl dediler.. :)
Ayrica wasa severiz.. :)
Kolay gelsinGünaydın kızlar
Günlerdir evle ilgilenemedim. Ya dışarda işim çıktı, ya gezmeye gittim.
Mutfak başladığım tek dolapla kaldıÇamaşırlar dağ gibi birikti
Bugün toparlayacağım inş.
Resmin %60'inda siyah seramik ocak arz-i endam ediyor zaten.Mutfağı hiç görmemiştim
Direk tepsiye bakıp cikmam pekiResmin %60'inda siyah seramik ocak arz-i endam ediyor zaten.
Geri kalan kismini ise:domates,salatalik,peynir,zeytin,catal,desenli pecete,wasa ve cay olusturuyor.
Su kalabalikta tepsinin fark edilebilirligi %10 bence
Yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı Suhan hanımcığımaslında kafam biraz karışık.yatırım işleri vs.netleşirse bişeyler kafamdaki karışıklığı anlatacağım fikre ihtiyacım var.
Eline sağlıkSlm kızlar
Bende hafta başında birşeyler planlamıştim bugün cuma çok şükür planlarima uydum.
Dün yatak odasınin şeklini değiştirdik,eşim kendi alanlarını hala duzenlemedi vakti olmadı doğrusu.
Bugün ben biraz düzenledim .
Ama daha çok iş var,kisliklar kalkınca tam düzene girer diye düşünüyorum.
En önemlisi bir kaç parça eşya koydum satışa.Onlar çıkınca yüküm hafifleyecek gibi
Şuan hepsi kendi yerinde olsa da elden çıktıkça eleme yapmış olacağım.
tşk ederimYardımcı olabileceğimiz bir şey var mı Suhan hanımcığım
o wasaya üçgen peyniri sürecen sonrada yandaki çayı yudumlican.öğleyin yemek yemediğim belli oluyormu ordanResmin %60'inda siyah seramik ocak arz-i endam ediyor zaten.
Geri kalan kismini ise:domates,salatalik,peynir,zeytin,catal,desenli pecete,wasa ve cay olusturuyor.
Su kalabalikta tepsinin fark edilebilirligi %10 bence
fotoğrafı kızıma gösterip bu tepsiden sipariş ettim dedim. O da wasayı kastederek şundan yerim diyoro wasaya üçgen peyniri sürecen sonrada yandaki çayı yudumlican.öğleyin yemek yemediğim belli oluyormu ordan
Evet bu benBenimki çok kolay bak
Rimel
Kaş farı
Güneş kremi
Doğal tonlu mat ruj
If it was English, I would understand you.do you understand me?
Elma yanak gibi olurum diye korkuyorumiki fırça atıyorsun okdar.tabi yüz şekli önemli.yanakların neresine sürülecek vs.o kısımdamı sıkıntılısın
Ben de direk mutfağa baktım, tepsi de çok şık amafotoğrafı kızıma gösterip bu tepsiden sipariş ettim dedim. O da wasayı kastederek şundan yerim diyor
İşte kimi tepsiye, kimi mutfağa, kimi yiyeceklere odaklanıyor
Sabah sabah geldi kargoBen de direk mutfağa baktım, tepsi de çok şık ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?