eve geçince yapılacaklar
bebekle oyna
köpekle oyna
yemek yap
bebekle oyna
karnını doyur
altını al
oyna oyna oyna oyna
uyut
baygın şekilde yatağa yat :))))))
hayırlı olsun
cilt bakımı benim işim dermişim
mia ne izliyorsunGünaydınlar
Eylülü okula hazırladım kahvemi yaptım geldim
Biraz dinlenecegim
Dizi izlerim bir bölüm.
The Last kingdommia ne izliyorsun
İşlerim yoğunlaştı yeni geldim ama gideceğim gerigeldiğim saatte kimse yok.puff
Mika,kuzum..Okuldan geldim nöbet günü bugün mutfağı topladım yatakları düzelttim başka da bir şey yapamayacağım. Yemek dünden var. Akşam da kitap buluşmamız var
Burası home sweet homeMika,kuzum..
Ayni mi icerik olarak..
Sanki ayni gibi.
Burasiyla diger topic arasindaki fark ne ki ?
Ayni yani..Burası home sweet home
Burası kk’ya üye olma sebebim
Minimalizmi uygulamaya burayı okuyarak başladım. Evi boşalttım vs.
Ve tabi buradaki arkadaşlar ve ordaki arkadaşlar farklı, iki grubun da sohbeti çok güzel ondan
Benziyor evet, günlük işlerimizi yazmıyoruz aslında burda her zaman, ara ara toplu ayıklamalar yapıyoruz. Bazen yine toplu odak noktaları belirleyip temizlik yapıyoruz vs.Ayni yani..
Farkli tanimlama,ayni icerik :*
şu da Japonca olabilirAslında öyle make up videoları çeken bloggerlar gibi gölgeli far uygulamaları, değişik kontürleme teknikleri vs ben de bilmem, uğraşamam ama makyaj ve kozmetik her zaman yumuşak karnım olmuştur, fixtir benim makyajım, 10-15 dk sürer çünkü sabah kalk, 2 çocuk, hazırlan, çocukları hazırla, beslenmeleri vs, okula yetiş, pratik olmak zorundayım, o yüzden de ne giyeceğim ne takacağım, hangi çantayı alacağım hepsini geceden karar verip hazırlarım (şu an izindeyim tabi), bazen 5 günlük kombin hazırlardım yazardım kendime, pzrtsi şu salı bu diye
Yaptığım makyaj da genelde şu şekilde;
Sabah yüzümü yıkayıp tonikleyip güneş kremi sürmek, cildim güneş kremini emince şu sıralamayla
*Bb krem ya da fondöten
*Gözaltı kapatıcısı
*Transparan pudra
*Nude tonlarda fresh, hafif ışıltılı bi gözfarı
*Eyeliner
*Rimel
*Şeftali allık
*Yüzümün çeşitli bölgelerine Highlighter
*Bej renk ruj ya da gloss
*Sabitleyici canlı görüntü veren sprey
Kullandığım renkler hep nude/bej olduğu için çok fresh, doğal görünür makyajım, varla yok arasında gibi olur, en iddialı kısmı eyeliner aslında, bir de makyaj yardımcıları gerçekten önemli, ten ürünlerini iyi bi süngerle uygulamak, ürüne göre sünger ya da fırça seçmek, far fırçalarının kalitesi vs önemsiz gibi görünse de makyajın görüntüsünü ve ürünlerin performansını etkiliyor
Daha özenmek istersem gözümün iç kısmına beyaz göz kalemi sürerim, yanaklarıma hafif kontürleme yaparım, kirpik kıvırıcıyla kirpiklerimi kıvırırım vs
Bana da öyle geldişu da Japonca olabilir
benim için daha anlaşılır bir içerik bu :)Benim rutin makyajım:
Güneş kremi
Bb krem
Bi de gözüm üstüne eyeliner yerine göz kalemi çekiyorum o kadar
Modum yerindeyse rimel ekliyorum.
Özel bir yere gideceksem bu olaya bir de allık ve ruj ekliyorum, yine modum yüksekse göz kalemini bir de gözümün içine sürüyorum hepsi bu
Bakım konusunda aynı cehalete sahibiz sanırımbenim için daha anlaşılır bir içerik bu :)
şu da Japonca olabilir
Bana da öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?