Eyeliner çekmeye bile yeni alıştım.
Bakım destek ekibimiz SUHAN Evilish
cilt bakımı benim işim dermişimama makyaj konusu bende sıkıntılı.makyaj çok yapmam.sırf rengimdönsün diye bir iki oynama yaparım.benim en vazgeçilmezim güneş kremi.onsuz hayat düşünememişte ondan sonra allah ne verdiyse bb,göz kalemi,hafif bir allık,dudaklarda azcık nemlendirilip renklendimi tamam benim için.temiz fresh bir cilt okdir.rimeli bile her gün kullanamam.tabi özel günlerde yaparız bişeyler saydıklarımı çoğaltarak

Okuldan geldim nöbet günü bugün mutfağı topladım yatakları düzelttim başka da bir şey yapamayacağım. Yemek dünden var. Akşam da kitap buluşmamız var

Okuldan geldim nöbet günü bugün mutfağı topladım yatakları düzelttim başka da bir şey yapamayacağım. Yemek dünden var. Akşam da kitap buluşmamız var
Mika,kuzum..
Ayni mi icerik olarak..
Sanki ayni gibi.
Burasiyla diger topic arasindaki fark ne ki ?

Mika,kuzum..
Ayni mi icerik olarak..
Sanki ayni gibi.
Burasiyla diger topic arasindaki fark ne ki ?
Burası home sweet home
Burası kk’ya üye olma sebebim
Minimalizmi uygulamaya burayı okuyarak başladım. Evi boşalttım vs.
Ve tabi buradaki arkadaşlar ve ordaki arkadaşlar farklı, iki grubun da sohbeti çok güzel ondan

Ayni yani..
Farkli tanimlama,ayni icerik :*

şöyle bir workshop düzenleyin de nasıl makyaj yapılır anlatın benim gibi cahillere

fransız şekilde okuyorum yazdıklarınızı @elecda Mia-

Aslında öyle make up videoları çeken bloggerlar gibi gölgeli far uygulamaları, değişik kontürleme teknikleri vs ben de bilmem, uğraşamam ama makyaj ve kozmetik her zaman yumuşak karnım olmuştur, fixtir benim makyajım, 10-15 dk sürer çünkü sabah kalk, 2 çocuk, hazırlan, çocukları hazırla, beslenmeleri vs, okula yetiş, pratik olmak zorundayım, o yüzden de ne giyeceğim ne takacağım, hangi çantayı alacağım hepsini geceden karar verip hazırlarım (şu an izindeyim tabi), bazen 5 günlük kombin hazırlardım yazardım kendime, pzrtsi şu salı bu diye

Yaptığım makyaj da genelde şu şekilde;
Sabah yüzümü yıkayıp tonikleyip güneş kremi sürmek, cildim güneş kremini emince şu sıralamayla
*Bb krem ya da fondöten
*Gözaltı kapatıcısı
*Transparan pudra
*Nude tonlarda fresh, hafif ışıltılı bi gözfarı
*Eyeliner
*Rimel
*Şeftali allık
*Yüzümün çeşitli bölgelerine Highlighter
*Bej renk ruj ya da gloss
*Sabitleyici canlı görüntü veren sprey

Kullandığım renkler hep nude/bej olduğu için çok fresh, doğal görünür makyajım, varla yok arasında gibi olur, en iddialı kısmı eyeliner aslında, bir de makyaj yardımcıları gerçekten önemli, ten ürünlerini iyi bi süngerle uygulamak, ürüne göre sünger ya da fırça seçmek, far fırçalarının kalitesi vs önemsiz gibi görünse de makyajın görüntüsünü ve ürünlerin performansını etkiliyor

Daha özenmek istersem gözümün iç kısmına beyaz göz kalemi sürerim, yanaklarıma hafif kontürleme yaparım, kirpik kıvırıcıyla kirpiklerimi kıvırırım vs

şu da Japonca olabilir

Benim rutin makyajım:
Güneş kremi
Bb krem
Bi de gözüm üstüne eyeliner yerine göz kalemi çekiyorum o kadar
Modum yerindeyse rimel ekliyorum.

Özel bir yere gideceksem bu olaya bir de allık ve ruj ekliyorum, yine modum yüksekse göz kalemini bir de gözümün içine sürüyorum hepsi bu

benim için daha anlaşılır bir içerik bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…