HaberleşelimAynen Eylül doğduğundan beri tercihimiz bu yönde
Çok rahat ediyoruz hersey Elimizin altında oluyor.
Sevdiğimiz içecekleri yiyecekleri önceden alıp bavula koyuyorum. Oralarda aramayalim diye.
Didim de bir otel buldum da animasyon yok sanırım
Neyse yaza kadar araştırmaya devam
Ya çocuklarla ayrı heyecan ve aksiyon olurAslında ben şeye çok özeniyorum böyle sırtında çantası free geziler yapan çoğunlukla kültür ya da doğa gezileri yapanlar falanama çocuklarla ne güzel olur
Yüreğim kaldırmazYa çocuklarla ayrı heyecan ve aksiyon olur
Ahh süpersin bazıları bize fazlaca uzak ama olsun not edeyim bunları bakarsın lazım olurkızımla 1,5 yaşından beri çadır kamp yaparız her yaz.
Antalya değil ama Datça Aktur diye bir yer var. Orada çadırda yaşanır. Ben çok sevdim. Düzenli, mutfakları var, çamaşır makinesinden, ütü ye kadar her şey mevcut. Denizi efsane.
Datça'da bir yer daha var öyle düzenli; Çubucak Kamp yeri.
Kuşadasında tek bir yerde kaldım, sabah nasıl kalkıp kaçacağımı şaşırdım. Sevmedim arkadaş Kuşadasını
Asos'ta Özgür Plaj Kamp var. ister çadırda kal, ister gipsy caravan'larda kal. yemekler ev yemeği. denize sıfır. şezlongu var. deniz efsane. havası efsane. En çok kalp buraya :)
trakyada gökçetepe + cennet koyu gülçavuş'u sevdim. Ama gülçavuş bakımsız, biraz kalabalık zamana denk gelirsen çöplerden geçemezsin.
bizim insanımıza her şey yasaklanmalı. parayla yapılmalı ya da.
keşke daha fazla yardımcı olsaydım :)
Datca Aktur duruyor mu halakızımla 1,5 yaşından beri çadır kamp yaparız her yaz.
Antalya değil ama Datça Aktur diye bir yer var. Orada çadırda yaşanır. Ben çok sevdim. Düzenli, mutfakları var, çamaşır makinesinden, ütü ye kadar her şey mevcut. Denizi efsane.
Datça'da bir yer daha var öyle düzenli; Çubucak Kamp yeri.
Kuşadasında tek bir yerde kaldım, sabah nasıl kalkıp kaçacağımı şaşırdım. Sevmedim arkadaş Kuşadasını
Asos'ta Özgür Plaj Kamp var. ister çadırda kal, ister gipsy caravan'larda kal. yemekler ev yemeği. denize sıfır. şezlongu var. deniz efsane. havası efsane. En çok kalp buraya :)
trakyada gökçetepe + cennet koyu gülçavuş'u sevdim. Ama gülçavuş bakımsız, biraz kalabalık zamana denk gelirsen çöplerden geçemezsin.
bizim insanımıza her şey yasaklanmalı. parayla yapılmalı ya da.
keşke daha fazla yardımcı olsaydım :)
3.olunca o saçlara birde süt lekeli tişört ekle. Bebeği duruma göre modifiye et. Halinden anlayayım. Sen yeteneklisin bak güzelce duygularını ifade etmişsin bebekle.Kendimi yapmışım desene
Blogcuanne sayfasında cocukluturlar diye bir siteyi anlatıyordu. Aileler çocuklarıyla senin dediğin gibi kültürel vs turlar yapıyorlar. Herkes çocuklu katıldığından halden de anlaşılıyor gözüküyor.Aslında ben şeye çok özeniyorum böyle sırtında çantası free geziler yapan çoğunlukla kültür ya da doğa gezileri yapanlar falanama çocuklarla ne güzel olur
Araştırmak lazım ama kaç çocukla katılıyorlar ve çocuklar kaç yaşındaBlogcuanne sayfasında cocukluturlar diye bir siteyi anlatıyordu. Aileler çocuklarıyla senin dediğin gibi kültürel vs turlar yapıyorlar. Herkes çocuklu katıldığından halden de anlaşılıyor gözüküyor.
Mantık olarak hoşuma gitti.
duruyor valla.Datca Aktur duruyor mu hala25 yil önce gitmistik ailecek bayilmistik.
Topikte okuyup gidenleri görüyorum ve kendimce giybetliyorum
Her yazının sonunda kanalima abone olup beğeni atmayı unutmayın mi demem lazım
Şaka bir yana tabi de gönlünüzden geçiyorsa yazın mutlaka
Topigimize iç mimar, finansal uzman, yaşam koçlari,barista alımı yapılmaktadır.
Gel gelacaba finansal uzmana basvuru yapsam mı bilemedim
Olsun önemli olan hedeflerine ulaşmak şuan sınava odaklan gerisi bir şekilde yapılırBu aralar çok yoğun geçiyor Araf’a kalan minik zamanlarımda da biraz İngilizce bakmaya çalışıyorum, Mart ortası yökdile gireceğim. Bu yüzden düzenmiş rutinmiş minimalizmmiş hiçbir şey kalmadı evdeneyse diyorum son 3 hafta sonra Ramazan’a kadar küçük hedeflerle evi ve kendimi toparlarım
Elinize sağlıkSelam kizlar. Evi temizlettim dün bende. Camlar silindi. Tozlar yerler. Wc banyo nevresimler. Iyi oldu benim icin. Tekrar düzenli olarak 2 ya da 3 haftada bir almak istiyorum. Bugun biraz düzene giristim yatak odamı elden gecirdim. Gercekten ne kadar çok kiyafetim var hala. Uzun zamandir almiyorum kesinlikle. Bugun aksama tatli yaptim. Yemekler eşimden. Et sote yapacak.
Tatil konusu benimde aklimda. Yaz için araştırmaya baslamam lazim. Her sey dahil istiyoruz bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?