Haberleşelim

Ahh süpersin bazıları bize fazlaca uzak ama olsun not edeyim bunları bakarsın lazım olur bir buçuk yaşla baya cesaretliymişsiniz harika

Datca Aktur duruyor mu hala 25 yil önce gitmistik ailecek bayilmistik.

Kendimi yapmışım desene
3.olunca o saçlara birde süt lekeli tişört ekle. Bebeği duruma göre modifiye et. Halinden anlayayım. Sen yeteneklisin bak güzelce duygularını ifade etmişsin bebekle.

Aslında ben şeye çok özeniyorum böyle sırtında çantası free geziler yapan çoğunlukla kültür ya da doğa gezileri yapanlar falan ama çocuklarla ne güzel olur
Blogcuanne sayfasında cocukluturlar diye bir siteyi anlatıyordu. Aileler çocuklarıyla senin dediğin gibi kültürel vs turlar yapıyorlar. Herkes çocuklu katıldığından halden de anlaşılıyor gözüküyor.
Mantık olarak hoşuma gitti.

Araştırmak lazım ama kaç çocukla katılıyorlar ve çocuklar kaç yaşında bunlar önemli ayrıntılar

Bu aralar çok yoğun geçiyor Araf’a kalan minik zamanlarımda da biraz İngilizce bakmaya çalışıyorum, Mart ortası yökdile gireceğim. Bu yüzden düzenmiş rutinmiş minimalizmmiş hiçbir şey kalmadı evde neyse diyorum son 3 hafta sonra Ramazan’a kadar küçük hedeflerle evi ve kendimi toparlarım

Tatil programları yapılmaya başlanmış bile ne güzell havalar o kadar soğuk gidiyor ki yazı özledim bile,denizi sıcak, yemekleri güzel olan fiyat performans otel tavsiyeniz olursa alırım:) çocuktan dolayı herşey dahil oteller tercihim oluyor benim de, zaten senede bir tatile çıkıyoruz ekstra yemek kaygısı taşımak istemiyorum

acaba finansal uzmana basvuru yapsam mı bilemedim

Selam kizlar. Evi temizlettim dün bende. Camlar silindi. Tozlar yerler. Wc banyo nevresimler. Iyi oldu benim icin. Tekrar düzenli olarak 2 ya da 3 haftada bir almak istiyorum. Bugun biraz düzene giristim yatak odamı elden gecirdim. Gercekten ne kadar çok kiyafetim var hala. Uzun zamandir almiyorum kesinlikle. Bugun aksama tatli yaptim. Yemekler eşimden. Et sote yapacak.
Tatil konusu benimde aklimda. Yaz için araştırmaya baslamam lazim. Her sey dahil istiyoruz bizde.

Olsun önemli olan hedeflerine ulaşmak şuan sınava odaklan gerisi bir şekilde yapılır

Elinize sağlık
1 hafta sonra başlayacağım bende
Bu hafta yağmurlu olacakmış hep

Yatağın altını ayda 1 bu şekilde temizliyorum
Eskiden daha zordu karyola cercevesi vardı yatağı kaydırmak imkansızdı
Bu bazalar benim için kullanışlı depolama alanı oluyor
O yüzden yüksek ayaklar taktiracagim.
Yatak daha yüksek olacak ama altına süpürge rahat girse yeterli
Robot alınca çok daha kolay olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…