- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Oynar ama beni de dahil etmeden duramaz kesinlikleÇok uzun süre odaklanamaması normal. Sen yanında otursan oynamaz mı, sen kendi işine baksan mesela. Bizim abisi var ondan sarmıyor bana belki de o da abisini darlıyor mesela o yüzden ben rahatım
Yap kız ben 3 çocukla debelenirken tek çocukla saltanat mı süreceksin kıskanırımOynar ama beni de dahil etmeden duramaz kesinlikle
Sirf bunun icin kardeş asla yapmam ulennnn
Tüm tek çocukluklara duyurulurYap kız ben 3 çocukla debelenirken tek çocukla saltanat mı süreceksin kıskanırım
Onuda denerimHiç dondurucuya koymana gerek yok aslında
Hepsini kavanoza koyup üzerine zeytinyağı ekleyerek dışarda saklayabilirsin. Yemeklere kullanmak çok pratik oluyor.
Mikan tünele giriyorum telefon çekmiyorTüm tek çocukluklara duyurulurtüm tek çocuklu ve çocuksuz arkadaşlarımla mesafe koyacağım arama temmuzdan sonra o zamana kadar çalışın
O tünelin çıkışı da vardır elbetMikan tünele giriyorum telefon çekmiyor
Ayyy doğuşu bende almıştımO dergiyi bilmiyorum. Hiç poster yapıştırmadım. Ama bir kaç kartpostal almışımdır Doğuş’un falansesli güldüm şu an
90 larda ki şarkılar daha güzeldi.
Hala dinliyoruz eşimle
Bende çok salsa dergisi alırdımAynen dergi almayalı çok zaman oldu
Bende 89 ağustos89 Aralık da doğmuşum bende ucundan kaçırdım
Geçen kızım kardeş istedi veli toplantısı olmuştu bir arkadaşının kardeşi vardı sınıfa gitmişti ondan etkilendi sanırımO tünelin çıkışı da vardır elbet
Hiç böyle sistematik karar alarak olmadı benimkiler yaGeçen kızım kardeş istedi geçen gün veli toplantısı olmuştu bir arkadaşının kardeşi vardı sınıfa gitmişti ondan etkilendi sanırım
Eşimde başta yükseldi bu konuya bana sordular
Isik görmüş tavşan gibi tepki veremedim
Ertesi gün para ve kuralları konuşalım dedim vazgeçti
Kiz sen marifetlisin anam. Ben bi bebeyle baş etmeyi beceremiom. Demekki fitratimda yok napimm.. Ama yardima gelirim sana valla. Güzel duygu olmali. Herkesin harci değil cidden. Rabbim saglikla kucagina getirsinYap kız ben 3 çocukla debelenirken tek çocukla saltanat mı süreceksin kıskanırım
Sağol canim artık zorHiç böyle sistematik karar alarak olmadı benimkiler ya
Şaka bir yana Allah gönlünüze göre versin
Marifetten ziyade başa gelen çekilir durumuKiz sen marifetlisin anam. Ben bi bebeyle baş etmeyi beceremiom. Demekki fitratimda yok napimm.. Ama yardima gelirim sana valla. Güzel duygu olmali. Herkesin harci değil cidden. Rabbim saglikla kucagina getirsin
Ben sıcak bakıyorum 2.çocuk olayınaTüm tek çocukluklara duyurulurtüm tek çocuklu ve çocuksuz arkadaşlarımla mesafe koyacağım arama temmuzdan sonra o zamana kadar çalışın
Benim 3 numara öyle. 5.5 yaşında hala beraber oynayalım der. Kuyruk gibi hep peşimde. Sonra 5 sevgi dili kitabını okuyunca onun sevgi dilinin nitelikli beraberlik olduğunu düşündüm. 4 numara kendi takılır çok nadir oynayalım diye tutturur. Ama o da dağıtıcıdır süper ev dağıtır.Ne guzel diyorsun ah be bacim ama hep teoride kaliyor. Eşim de cok oynuyor bende keza öyle. Azicik tv acsak vicdan azabi duyuyoruz. Tabiri caizse 7/24 oynuyoruz yine de yetmiyor çocuğa. Bakici da keza öyle hem iyi anlasiyorlar hemde oyunalr oynuyorlar. Ama yakamdan hic düşmüyor haftasonlari hic vakit gecmiyor sanki. Azicik kendi kendine oynasa her sey daha güzel olacak sanki...
Benimkiler de seninkiler gibi.Benim 3 numara öyle. 5.5 yaşında hala beraber oynayalım der. Sonra 5 sevgi dili kitabını okuyunca onun sevgi dilinin nitelikli beraberlik olduğunu düşündüm. 4 numara kendi takılır çok nadir oynayalım diye tutturur. Ama o da dağıtıcıdır süper ev dağıtır.
Hah işte biz anneler olaraktan hem iç mimar, hem finans uzmanı, hem o hem bu, herbişeyiz bence.Topikte okuyup gidenleri görüyorum ve kendimce giybetliyorum
Her yazının sonunda kanalima abone olup beğeni atmayı unutmayın mi demem lazım
Şaka bir yana tabi de gönlünüzden geçiyorsa yazın mutlaka
Topigimize iç mimar, finansal uzman, yaşam koçlari,barista alımı yapılmaktadır.
Aynen uzman görüşü alsak iyi olurdu yinedeHah işte biz anneler olaraktan hem iç mimar, hem finans uzmanı, hem o hem bu, herbişeyiz bence.
Bdv ye yazalım. Derdimiz budur.Aynen uzman görüşü alsak iyi olurdu yinede
Bdv okumayali uzun zaman olduBdv ye yazalım. Derdimiz budur.
Boşanalım mı yoksa grubun selameti için tekrar deneyelim mi uzmansız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?