Tam ortalari denizin ortasiEvet havaların ısınmasını bekliyoruz Nisan mayıs gibi
3 günlüğüne geliriz diye düşünüyorum
Galata kulesi Beyoğlu ve kız kulesi gibi yerleri görmek isterim ama aralarındaki mesafe nasıl nedir hiç bilmiyorum tam ortalarında otel bulmam lazım
Hızlı trenle gideceğiz Eylüle annem bakicak o yüzden rahat rahat gezecegiz
Kizkulesi üsküdar ayagindan sonra Kadiköyü tercih ederdim. Kadiköyü görmeden gitmesin yaBen size 3 günlük plan yaptım :)
1. Gün: Beyoğlu İstiklal Caddesi, Galata Kulesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Mısır Çarşısı, Gülhane Parkı, Sultanahmet
2. Gün: Dolmabahçe Sarayı, Ortaköy, Bebek, Emirgan Korusu
3. Gün: Üsküdar, Kız Kulesi, Fethipaşa Korusu, Çengelköy Tarihi Çınaraltı
Mezitli ye gidiyoruz canım ablamaMersinde nereye gidiyorsunuz?
Çengelköy’deki muhteşem boğaz manzarası için o tarafa yönlendirdimKizkulesi üsküdar ayagindan sonra Kadiköyü tercih ederdim. Kadiköyü görmeden gitmesin yanapacak fethipasa korusunda
Mesela otel de kalacağız ya hangi mevkii yi tercih etmeliyimTam ortalari denizin ortasi
Ben de 30 Günde 10 Yıl kitabına başladım hadi bakalımSelamlar
Bugün serbest günüm aslında kuaföre gideyim diyordum ama sogukta üşendim
Yarın gideceğim çok doluysa randevu alırım çarşıda birkaç isim daha var onları yaparım
O yüzden bakım günüm olsun dedim
Saçıma yağ sürdüm
Birazdan tırnak ve yüz bakımı yaparım
Diğer planlanan işleri de yaptım yemek yapacagim sadece
kitap okuyacağım iyi aile yoktur 2. Bölümüne geldim.
Bakım sonrası dizi eşliğinde kahve ve oje süreceğim
Ben de 30 Günde 10 Yıl kitabına başladım hadi bakalım
Bu fotoğrafı attım ama açıklama yazamamistim
Besiktas ya da Kadiköy derim.Mesela otel de kalacağız ya hangi mevkii yi tercih etmeliyim
Vapurla karsiya gecerken yeter onaÇengelköy’deki muhteşem boğaz manzarası için o tarafa yönlendirdim
Dimi sevinsin garipVapurla karsiya gecerken yeter ona
Benim ev varDimi sevinsin garip
Kadıköy de neler var
Elinize sağlıkbende 1 aydır kendimi toparlıyorum minimal yaşam üzerine fazla gereksiz yoğun eşyalarımı sahiplerine ulaştıracağım en güzelide haftalık yemek menüsü hazırlamak buzdolabımdakı hiç bir şeyi bozulmadan tüketebildim
Ooo evin mi var çok havalıBenim ev var
Neler yok ki, Kadiköy yeni Taksim. Zaten süper bir sahil ve iskele var, carsisi cok güzel hem eski hem modern. Istanbulun en eski pastaneleri, baharatcilari orda. Balikcilar, meyhaneler, cafeler, tiyatrolar, kitapcilar. Istanbulun kalbi orasi daha ne diyim.
Kadıköy güzeldir de 3 günlük gezmeye gelince uğramadan da olur bence
Biliyorum tabi de semt olarak kalmamış aklımdaKadıköy güzeldir de 3 günlük gezmeye gelince uğramadan da olur bence
Ben orda en çok Moda yı severim. Çay bahçeleri bir de waffle cılar var
Yalnız gezmek deyince hep yemek içmekten gidiyorum
mavimli milyoner biliyosun Mia :) tabi evi olur oralarda hem de müstakil bahçeli bahsetmişti hatırlarsan gerçi senin bilmediğin yerler olduğu için aklında kalmamıştır belki benim mıh gibi aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?