Tam ortalari denizin ortasi

Kizkulesi üsküdar ayagindan sonra Kadiköyü tercih ederdim. Kadiköyü görmeden gitmesin ya napacak fethipasa korusunda

Selamlar
Bugün serbest günüm aslında kuaföre gideyim diyordum ama sogukta üşendim
Yarın gideceğim çok doluysa randevu alırım çarşıda birkaç isim daha var onları yaparım

O yüzden bakım günüm olsun dedim
Saçıma yağ sürdüm
Birazdan tırnak ve yüz bakımı yaparım
Diğer planlanan işleri de yaptım yemek yapacagim sadece
kitap okuyacağım iyi aile yoktur 2. Bölümüne geldim.

Bakım sonrası dizi eşliğinde kahve ve oje süreceğim

Son düzenleme:
Ben de 30 Günde 10 Yıl kitabına başladım hadi bakalım

Dimi sevinsin garip
Kadıköy de neler var
Benim ev var
Neler yok ki, Kadiköy yeni Taksim. Zaten süper bir sahil ve iskele var, carsisi cok güzel hem eski hem modern. Istanbulun en eski pastaneleri, baharatcilari orda. Balikcilar, meyhaneler, cafeler, tiyatrolar, kitapcilar. Istanbulun kalbi orasi daha ne diyim.

Elinize sağlık

Ooo evin mi var çok havalı

belleza yeni rota cizsene orayada gidelim

Ooo evin mi var çok havalı

belleza yeni rota cizsene orayada gidelim
Kadıköy güzeldir de 3 günlük gezmeye gelince uğramadan da olur bence
Ben orda en çok Moda yı severim. Çay bahçeleri bir de waffle cılar var
Yalnız gezmek deyince hep yemek içmekten gidiyorum

mavimli milyoner biliyosun Mia :) tabi evi olur oralarda hem de müstakil bahçeli bahsetmişti hatırlarsan gerçi senin bilmediğin yerler olduğu için aklında kalmamıştır belki benim mıh gibi aklımda

Biliyorum tabi de semt olarak kalmamış aklımda

Ben de bu aralar ufak tefek işlerle uğraşıyorum. Bir gün mutfak lavabosunun altındaki dolabı düzenledim. Bir gün ilaçları elden geçirdim. Bir gün biten kalemleri eledim. Baktım bugün de kızım mutfakta bir çekmece düzenliyor. Önce hepsini boşaltmam gerekiyor diye başladı bi de boşalttı sildi yerleştirdi anasının kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…