20220128_153632.jpg
Benim için alışveriş günü aynı zamanda mutfak günü
Aldıklarımı duzenli yerleştirmeye çalışıyorum
Geçen haftalardan sebze meyve kaldiysa onu ön taraflara koyuyorum
Sonra yemek listesi olusturuyorum
Önceden liste yapamıyorum çünkü bazı sebzeleri bulamıyorum burada küçük bir pazar kuruluyor kış aylarında özellikle brokoli bulamadım mesela

Böylece hiçbir gıda çöpe gitmiyor
Kalan yemekleri dışarıya koyuyorum.

Kızlar memleketiyiz dün ilk defa dışarı çıktım ama soğuk hava çarptı öksürük başladı hafif boğazım çizik gibi 🤦‍♀️ Ne yapsam iyi gelir ?
Ballı zencefil yiyebilirsin. Rahatlatır inşaallah. Tam da tatil öncesi... Dikkat et bence. Buralar da serin.

geldi geldi 1 günde elimdeydi.

xiaomi 1c vacuum mop

ilk izlenimlerim, elektronik gırgır.
ben salonu süpürürken onu küçük odaya koydum. o orasını süpürdü ben salonu derleyip topladım.
Yani ben evde olmadığımdan, eve gelince yemek hazırlayana kadar sağı solu süpürsün, mutfağı toplayana kadar mutfağı süpürsün kırıntıları toplasın diye aldım.
Çok bir şey beklemiyorum kendisinden :KK70:

akşam yatmadan salonu süpürttüm öyle yattım :KK70:
bende aynısını 2 aydır kullanıyorum çok rahatlattı beni. haritalı olanlar daha iyi ama param ona yetti şimdilik aramız çok iyi cosmos ile :eğlence:

Allahım söylemeye çekiniyorum ama 1 haftadır diyetimi tam uyguluyorum. Maşallah :nazar: :D

her gün;
-tiroid ilacımı içiyorum.
-sabah kahvaltımı ediyorum.
-kahvaltı sonrası karbonatlı suyumu içiyorum.
-d vit damlamı kullanıyorum.
-2 lt'den fazla su içiyorum. ekstra içtiğim çayı kahveyi sodayı saymıyorum.
-her gün 1 Beypazarı maden suyu içiyorum. içinde "silikat" olan tek maden suyu. silikat vücuttaki ağır metallerin atılmasında yardımcı.
-öğle yemeğimi iş yerimde diyetime uygun olan şeyleri yiyerek geçiriyorum.
-akşam evde kendime uygun yaptıklarımdan yiyip, 19:30-20:00'den sonra bir şey yemiyorum.
-atıştırmalık tüketmiyorum.:nazar:
-haftada 3 gün spor yapıyorum.

Allahım söylemeye çekiniyorum ama 1 haftadır diyetimi tam uyguluyorum. Maşallah :nazar: :KK70:

her gün;
-tiroid ilacımı içiyorum.
-sabah kahvaltımı ediyorum.
-kahvaltı sonrası karbonatlı suyumu içiyorum.
-d vit damlamı kullanıyorum.
-2 lt'den fazla su içiyorum. ekstra içtiğim çayı kahveyi sodayı saymıyorum.
-her gün 1 Beypazarı maden suyu içiyorum. içinde "silikat" olan tek maden suyu. silikat vücuttaki ağır metallerin atılmasında yardımcı.
-öğle yemeğimi iş yerimde diyetime uygun olan şeyleri yiyerek geçiriyorum.
-akşam evde kendime uygun yaptıklarımdan yiyip, 19:30-20:00'den sonra bir şey yemiyorum.
-atıştırmalık tüketmiyorum.:nazar:
-haftada 3 gün spor yapıyorum.
Süpersin 👏👏👏

selamlar, dün bi iş arkadaşım 5 dk'lığına evime uğradı bir şey almak için, evin ne kadar sade ve şık bayıldım dedi :KK200:

minimallik gerçekten canmış.
Sadelik eşyaları değerli kılıyor
Büyük rahatlık hemde.
Evinde çok güzel zaten ❤

Hello guys😀😀😀 şöyle amerikanvari bir selam vereyim dedim ama pek olmadı🤣. Ben hala minimallesemedigimi söylemek için geldim😃

Umarım herkes iyidir❤️🌹
Selam 😄

Minimal yaşam herkese göre olmayabilir
Evinden eşyalardan hayatından mutluysan sorun yok.
Mesela maximalist bazı evleri çok severek takip ediyorum zamanları ve ona göre hayat tarzları var.

Ama sade yaşamı istiyorsan doğru zamanda baslayacaksindir 😊

Selam kızlar tatil bize yaramadı önce

Kim kime nerden bulaştırdı bilmiyoruz ama🤦‍♀️🤦‍♀️
Yiğenim korona oldu sonra Kayınbabam kaynanam hepsi pozitif derken bizde test verdik büyük kızım pozitif ben negatiftim cuma günü kızla hemen odaları ayırdık ben küçükleyim🙈🙈
Ablam annem ve diğer Yiğenim de rahatsız test vermediler ama belli yani kovid neyse kimse evden çıkmıyor zaten😥😥
Hafta sonu bayağı bir öksürüğüm oldu şimdi daha iyiyiz perşembe karantina bitiyor cuma tekrar test vereceğiz

Planli yaşamımın 2. Haftasindayim ve çok güzel geçiyor.
Ev işlerini eskisi kadar yorucu geçmiyor ve kafama takmıyorum kolay ve pratik ilerliyor.

Kalan zamanda bol bol kendime ve kızıma vakit ayırıyorum.

Telefonla bağımı azalttım son zaman artmıştı

Alisverisle aramı azalttım param biriktikce daha iyi hissetmeye başladım.

Ajandama günün özetini yazıyorum.
Eşimde bazen diyor sunuda yazsana sonra geçmişe bakıp okuruz 😊

Şu ara sakinlik var hayatımda.

Yiğenim korona oldu sonra Kayınbabam kaynanam hepsi pozitif derken bizde test verdik büyük kızım pozitif ben negatiftim cuma günü kızla hemen odaları ayırdık ben küçükleyim🙈🙈
Ablam annem ve diğer Yiğenim de rahatsız test vermediler ama belli yani kovid neyse kimse evden çıkmıyor zaten😥😥
Hafta sonu bayağı bir öksürüğüm oldu şimdi daha iyiyiz perşembe karantina bitiyor cuma tekrar test vereceğiz
Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun 😞

Selam hanımlar 🌸
Ocak ayı hedeflerimi değerlendirecek olursam;
Vitaminlerimi son gün hariç her gün eksiksiz içtim.
Suyu maalesef az içiyorum..
Yürüyüş de az..
Önce hasta olduk, sonra okul tatile girdi, kar yağdı derken fazla dışarı çıkamadık..
Okulun önerdiği 2 seminerden 1 ine zoom üzerinden katılım sağladım.
İzlemeyi düşündüğüm filmleri henüz izlemedim.
Kitap listemden 4 kitap okudum.
1 kg vermişim bunun için ekstra bir şey yapmadım.
Letgoda 230 tl satış yaptım.

Selam 😄

Minimal yaşam herkese göre olmayabilir
Evinden eşyalardan hayatından mutluysan sorun yok.
Mesela maximalist bazı evleri çok severek takip ediyorum zamanları ve ona göre hayat tarzları var.

Ama sade yaşamı istiyorsan doğru zamanda baslayacaksindir 😊
Evet istiyorum😌 sadece hem mental hem de fiziksel olarak zaman bulamiyorum🥲 doğru zaman bir gün gelecek, inanıyorum,🌺🌿

Back