Geçmiş olsun. Bir rahatsızlığın varsa ihmal etme bence de. Mutlaka görün bir doktora.No sugar Day'ler berbat gidiyor. hafta sonu işi bozan en zorlu kısım.
Yalnız benim kronik bağırsak sorunlarım var.
Bugün itibariyle beslenme takibi yapıp, 1 ay sonra doktora gidip kontrol ettircem.
yani bir şey mi eksik, kolonoskopi endoskopi mi çekilecek, bir şeye intöleransım mı var neyse sorcam hepsini.
yeter artık bu karnımın acısını çekemiyorum her gün her gün ya da 2 günde bir / 3 günde bir
Geçmiş olsun , ihmale gelmez böyle şeyler görün mutlakaNo sugar Day'ler berbat gidiyor. hafta sonu işi bozan en zorlu kısım.
Yalnız benim kronik bağırsak sorunlarım var.
Bugün itibariyle beslenme takibi yapıp, 1 ay sonra doktora gidip kontrol ettircem.
yani bir şey mi eksik, kolonoskopi endoskopi mi çekilecek, bir şeye intöleransım mı var neyse sorcam hepsini.
yeter artık bu karnımın acısını çekemiyorum her gün her gün ya da 2 günde bir / 3 günde bir
İyi olmanıza sevindimBiz de dün epey toparlandık. Evi de toparladım, süpürdüm. Nevresimleri değiştirip, yıkadım. Wcleri yıkadım. Yemek bulaşık vs.
Bugün eşim iş başı yaptı.
Kızımın öğretimeni de covid oldu. O yüzden sınıfı bu hafta kapalı.
Geçmiş olsun. Bir rahatsızlığın varsa ihmal etme bence de. Mutlaka görün bir doktora.
Geçmiş olsun , ihmale gelmez böyle şeyler görün mutlaka
Geçmiş olsunEvet takibe başladım.
Takip edip, sonra gidersem doktora daha sağlıklı olur. hem git şu yediklerini düzelt öyle gel derse zaman kazanmış olurum.
Elinize sağlıkBiz de dün epey toparlandık. Evi de toparladım, süpürdüm. Nevresimleri değiştirip, yıkadım. Wcleri yıkadım. Yemek bulaşık vs.
Bugün eşim iş başı yaptı.
Kızımın öğretimeni de covid oldu. O yüzden sınıfı bu hafta kapalı.
Teşekkür ederim canımTekrar tekrar okuma değil ama Seyir diye bi kitap var yazarı piraye, mutlaka tavsiye ederim, çok güzel,
Dan Brown kitaplarını,
John Verdon kitaplarını,
Sarah Jio kitaplarını
Olasılıksız
Basit yaşam sanatı
Bilinçaltının gücü bayılarak okudum
Canım bu kullandığın ürünler doğal mı kimyasal mı onu merak ettim. Kimyasalsa çok fazla geldi benim gözüme.Ben de az önce banyoya gidip dişlerimi fırçaladım, yüzümü yıkama jeliyle yıkadım, sonra tonikledim, nemlendirici sürdüm, dudaklarıma lipbalm sürdüm, göbeğime biooil sürdüm, ellerimi tırnaklarımı manikür peelingiyle ovdum, yıkayıp elime koluma vücut kremi sürdüm, benim vücudum çok kuru malesef, en son gözaltlarıma kolajenli göz maskesi yapıştırdım, yatarken yüzüme kantaron yağı sürücem bi damla kadar masaj yaparak
Şimdi bi ıhlamur demledim kendime, mumlarımı yaktım, netflixten dizimi izlicem
Ev toplu, mutfak temiz, çocuklar uyudu
Canım benimmmSelam kızlar bu gün biraz dertleşmek istiyorum.
Öncelikle yazdıklarımı hiç kimse üzerine alınıp sitem etmesin. Hiç bir şekilde belli bir şahsı hedef alarak yazmıyorum. Sadece kendimi anlatmak istiyorum.
Bi söz okumuştum. Kitap okurken yazarın yazdıklarını değil kendi gördüklerinizi okuyorsunuz diye. Bu güne kadar o kadar çok kitap okudum ki ama sadece okudum. Uygulama kısmına geçince hiç birini kendi hayatıma geçiremedim. Çünkü KK da bir çok konuda büyük çoğunluk çocuğundan şikayet ediyordu. Bunu kendime bahane olarak almışım. Baksana adamlar 1-2 tane sağlıklı çocuktan yaka silkiyor şikayet ediyor senin 10 çocuğa bedel kızın var zaten bi de 3 oğlun var senin zorlanman çok normal diyip her giriştiğim işi yarım bıraktım. Her hevesimi öteledim. Tabii 4 çocukla nasılll napcannn tepkileri aldığım için de üstüne tuz biber oldu. Her okuduğum kitabı attım elimden. Ama 2021 in son çeyreğinde aydınlanma yaşadım. Yaşadığım bu aydınlanma ile bir nevi zihinsel diriliş de yaşadım. 2009 da kızımın hastalığıyla kendimi öldürmüşüm ve gömülmeyi bekliyormuşum. Oysa ki her zaman bana sıkıntısını anlatanlara kaza, kader, hayır ve şerrin Allah'tan geldiğine iman ettik dediğim halde bilinçaltım gizli gizli isyan ediyormuş.
Şimdi aydınlanma yaşadım yaşadım da bu sefer daha da dibe battım. Beynim susmuyor. Zaten bilgi çöplüğüne dönmüş herkese her şeye verecek cevabı var kendine hayrı yok. Kendimi yağmur adam gibi hissediyorum. Her şeyi kayda almış sadece plak gibi döndürüyor. Hiç faydası yok kendine.
şimdi size sormak istediğim ben napayım nerden başlayayım hayata geri dönmek için. Kaçırdığım yerden yakalayabilmek için. Seneye 35 olacağım. Yaşadığım her şey iyi kötü tecrübeydi elbet ama 35 yılım çöp gibi geliyor artık.
Ah Ankacım, 35 yılın asla çöp değil. Biz senin ne kadar fedakar bir anne olduğunu biliyoruz. Onlara verdiğin zaman emek çöp olabilir mi hiç.Selam kızlar bu gün biraz dertleşmek istiyorum.
Öncelikle yazdıklarımı hiç kimse üzerine alınıp sitem etmesin. Hiç bir şekilde belli bir şahsı hedef alarak yazmıyorum. Sadece kendimi anlatmak istiyorum.
Bi söz okumuştum. Kitap okurken yazarın yazdıklarını değil kendi gördüklerinizi okuyorsunuz diye. Bu güne kadar o kadar çok kitap okudum ki ama sadece okudum. Uygulama kısmına geçince hiç birini kendi hayatıma geçiremedim. Çünkü KK da bir çok konuda büyük çoğunluk çocuğundan şikayet ediyordu. Bunu kendime bahane olarak almışım. Baksana adamlar 1-2 tane sağlıklı çocuktan yaka silkiyor şikayet ediyor senin 10 çocuğa bedel kızın var zaten bi de 3 oğlun var senin zorlanman çok normal diyip her giriştiğim işi yarım bıraktım. Her hevesimi öteledim. Tabii 4 çocukla nasılll napcannn tepkileri aldığım için de üstüne tuz biber oldu. Her okuduğum kitabı attım elimden. Ama 2021 in son çeyreğinde aydınlanma yaşadım. Yaşadığım bu aydınlanma ile bir nevi zihinsel diriliş de yaşadım. 2009 da kızımın hastalığıyla kendimi öldürmüşüm ve gömülmeyi bekliyormuşum. Oysa ki her zaman bana sıkıntısını anlatanlara kaza, kader, hayır ve şerrin Allah'tan geldiğine iman ettik dediğim halde bilinçaltım gizli gizli isyan ediyormuş.
Şimdi aydınlanma yaşadım yaşadım da bu sefer daha da dibe battım. Beynim susmuyor. Zaten bilgi çöplüğüne dönmüş herkese her şeye verecek cevabı var kendine hayrı yok. Kendimi yağmur adam gibi hissediyorum. Her şeyi kayda almış sadece plak gibi döndürüyor. Hiç faydası yok kendine.
şimdi size sormak istediğim ben napayım nerden başlayayım hayata geri dönmek için. Kaçırdığım yerden yakalayabilmek için. Seneye 35 olacağım. Yaşadığım her şey iyi kötü tecrübeydi elbet ama 35 yılım çöp gibi geliyor artık.
Canım bu kullandığın ürünler doğal mı kimyasal mı onu merak ettim. Kimyasalsa çok fazla geldi benim gözüme.
Selam kızlar bu gün biraz dertleşmek istiyorum.