Ben okumuyordum sonra sıkıntıdan sarmaya başladım ama ciddi zaman kaybı
Siparis ettiğim kitapları okuyunca sonraki alacağım kitaplar Gülseren bugdaycioglu 'dan alacağımGünaydınlar,
Bir haftadır sabah 9dan önce ve akşam 6dan sonra sosyal medyaya girmiyorum. 1 haftada 2 kitap bitirdim
Gülseren budayıcıoğlunun tüm kitaplarını okumuş oldum böylelikle. Roman gibi olduğu için ben çok sevdim. Diğer psikoloji kitapları elimde sürünürdü ama bunlar 3-4 günde bitti. Favorim Kral Kaybederse oldu. Tavsiye ederim.
Pazar günleri de interneti açmıyorum. Bazen sadece whatsuppa bakıp çıkıyorum.
Ne kadar zamanımı alıyormuş. Böyle iyi oldu.
Ben de psikolojiye ara verip bir süre edebi eser okuyayım diyorum, hayırlı olsun kitaplarınSiparis ettiğim kitapları okuyunca sonraki alacağım kitaplar Gülseren bugdaycioglu 'dan alacağım
Daha bugün kargoya verilmiş gelsinler de okuyayım
2 tanesi psikoloji Nihan kayaBen de psikolojiye ara verip bir süre edebi eser okuyayım diyorum, hayırlı olsun kitapların
Ben de psikolojiye ara verip bir süre edebi eser okuyayım diyorum, hayırlı olsun kitapların
çok severim kitap muhabbetinii,2 tanesi psikoloji Nihan kaya
Tutunamayanlar Oğuz Atay
Oyuncu anne Şermin yaşar
Aralara roman eklerim jojo moyes sevdiğim yazar
1 yazar daha vardı ama hatırlayamadım
Nihan Kaya ile ilgili yorumlarını bekliyorum2 tanesi psikoloji Nihan kaya
Tutunamayanlar Oğuz Atay
Oyuncu anne Şermin yaşar
Biraz Türk edebiyatı biraz yabancı klasik okumak istiyorum bu aralar. Küçük prensi okumuştum ama ince bir versiyonuydu. Daha kalını vardır heralde. Çok güzelçok severim kitap muhabbetinii,hangi kitapları okuyorsunuz?
ben küçük prense başlamayı düşünüyorum
Onun ig hesabını takip ediyorumNihan Kaya ile ilgili yorumlarını bekliyorum
Yarım kaldı beni sarmadı çok 2. Kez okumayı deneyeceğimçok severim kitap muhabbetinii,hangi kitapları okuyorsunuz?
Şu an kızıma Küçük Prensi okuyorumçok severim kitap muhabbetinii,hangi kitapları okuyorsunuz?
Nihan Kaya ile ilgili yorumlarını bekliyorum
Heyecanla bekliyorumŞu an kızıma Küçük Prensi okuyorum
Bir yandan da Beyhan Budak Senin Suçun Değil kitabına başladım.
malum kitabı ben de aldım. Okuyunca yorumlarımı yazarım.
Hayatta üç yanlışım oldu Olric.2 tanesi psikoloji Nihan kaya
Tutunamayanlar Oğuz Atay
Oyuncu anne Şermin yaşar
Can yayınları en iyi çeviri bence.Biraz Türk edebiyatı biraz yabancı klasik okumak istiyorum bu aralar. Küçük prensi okumuştum ama ince bir versiyonuydu. Daha kalını vardır heralde. Çok güzel
Malum kitabın yanına ek olarak iyi toplum yoktur da aldımŞu an kızıma Küçük Prensi okuyorum
Bir yandan da Beyhan Budak Senin Suçun Değil kitabına başladım.
malum kitabı ben de aldım. Okuyunca yorumlarımı yazarım.
Ne güzel ❤Hayatta üç yanlışım oldu Olric.
+Ne gibi efendim?
-Tanıdım, inandım, güvendim. Ama bir doğrum oldu.
+O nedir efendim?
-Sevdim Olric.
Fakat sen de bilirsin ki, üç yanlış bir doğruyu götürür.
Tutunamayanları okumama sebep olan kısım
Şermin Yaşar'ı okuyunca da parktan böcek getirmeye kalktık ama olsun. Güzel oyunlar var içinde
bendeki de inceBiraz Türk edebiyatı biraz yabancı klasik okumak istiyorum bu aralar. Küçük prensi okumuştum ama ince bir versiyonuydu. Daha kalını vardır heralde. Çok güzel
iyi aile yoktur kitabını sevmiştimOnun ig hesabını takip ediyorum
Düşünceleri etkileyici
Kitabını merak ediyorum
Okuyunca yorumumu yazarım