Popüler Konu Minimal Yaşam

Sizin takıntı yaptığınız tekrar tekrar okuduğunuz yeri bende çok ayrı dediğiniz kitaplar var mı? Benim 1- Mehmet Rauf Eylül 2-Küçük Prens

Twitter, face falan kullanmıyorum ama pinterestle instagramdan vazgeçemem herhalde, çok fazla şey öğreniyorum ikisinden de, değişik mezeler, yemek tarifleri, kitap isimlerine denk geliyorum, uygun fiyatlı temiz içerikli kozmetik ürünleri vs vs, gereksiz ünlüleri ve mağazaları takip etmiyorum, çok vaktimi almıyo

Kitap konusunda da kendimi bildim bileli vazgeçemediğim ikinci şey diyebilirim, tutunamayanları hiç sevmemiştim ben🙈 bitirene kadar göbeğim çatladı😂
Theta healing serisini aldım geçen ay, bi de elimde spirütüel yasalar var büyük ihtimal önce onu okurum sonra theta healingler
Ben seni duygusal biri gibi görüyordum nasıl sevmezsin sevmen lazım lütfen ama 😂😂

Twitter, face falan kullanmıyorum ama pinterestle instagramdan vazgeçemem herhalde, çok fazla şey öğreniyorum ikisinden de, değişik mezeler, yemek tarifleri, kitap isimlerine denk geliyorum, uygun fiyatlı temiz içerikli kozmetik ürünleri vs vs, gereksiz ünlüleri ve mağazaları takip etmiyorum, çok vaktimi almıyo

Kitap konusunda da kendimi bildim bileli vazgeçemediğim ikinci şey diyebilirim, tutunamayanları hiç sevmemiştim ben🙈 bitirene kadar göbeğim çatladı😂
Theta healing serisini aldım geçen ay, bi de elimde spirütüel yasalar var büyük ihtimal önce onu okurum sonra theta healingler
tutunamayanları okuyamayanlardan biri de benim, yok, zorladım zorladım olmuyor

ben gerilim ve aksiyon sevdiğimden John Verdon polisiye serisini heyecanla okumuştum..

şimdilerde Zülü Livaneli ''Leyla'nın Evi'ni bitirdim,

şu an ''kitap Hırsızı'' yarısındayım fena gitmiyor,

bu bitince ''Sol Ayağım'' diye bir kitap var sırada, belki sizlere de fikir olur :)

Sizin takıntı yaptığınız tekrar tekrar okuduğunuz yeri bende çok ayrı dediğiniz kitaplar var mı? Benim 1- Mehmet Rauf Eylül 2-Küçük Prens
Tekrar tekrar okuma değil ama Seyir diye bi kitap var yazarı piraye, mutlaka tavsiye ederim, çok güzel,
Dan Brown kitaplarını,
John Verdon kitaplarını,
Sarah Jio kitaplarını
Olasılıksız
Basit yaşam sanatı

Bilinçaltının gücü bayılarak okudum

No sugar Day'ler berbat gidiyor. hafta sonu işi bozan en zorlu kısım.

Yalnız benim kronik bağırsak sorunlarım var.
Bugün itibariyle beslenme takibi yapıp, 1 ay sonra doktora gidip kontrol ettircem.
yani bir şey mi eksik, kolonoskopi endoskopi mi çekilecek, bir şeye intöleransım mı var neyse sorcam hepsini.

yeter artık bu karnımın acısını çekemiyorum her gün her gün ya da 2 günde bir / 3 günde bir

X