Aldım inşallahMaria kondo - At kurtul ferahla
Ben seni duygusal biri gibi görüyordum nasıl sevmezsin sevmen lazım lütfen amaTwitter, face falan kullanmıyorum ama pinterestle instagramdan vazgeçemem herhalde, çok fazla şey öğreniyorum ikisinden de, değişik mezeler, yemek tarifleri, kitap isimlerine denk geliyorum, uygun fiyatlı temiz içerikli kozmetik ürünleri vs vs, gereksiz ünlüleri ve mağazaları takip etmiyorum, çok vaktimi almıyo
Kitap konusunda da kendimi bildim bileli vazgeçemediğim ikinci şey diyebilirim, tutunamayanları hiç sevmemiştim benbitirene kadar göbeğim çatladı
Theta healing serisini aldım geçen ay, bi de elimde spirütüel yasalar var büyük ihtimal önce onu okurum sonra theta healingler
tutunamayanları okuyamayanlardan biri de benim, yok, zorladım zorladım olmuyorTwitter, face falan kullanmıyorum ama pinterestle instagramdan vazgeçemem herhalde, çok fazla şey öğreniyorum ikisinden de, değişik mezeler, yemek tarifleri, kitap isimlerine denk geliyorum, uygun fiyatlı temiz içerikli kozmetik ürünleri vs vs, gereksiz ünlüleri ve mağazaları takip etmiyorum, çok vaktimi almıyo
Kitap konusunda da kendimi bildim bileli vazgeçemediğim ikinci şey diyebilirim, tutunamayanları hiç sevmemiştim benbitirene kadar göbeğim çatladı
Theta healing serisini aldım geçen ay, bi de elimde spirütüel yasalar var büyük ihtimal önce onu okurum sonra theta healingler
Ölüm kadar basitSizin takıntı yaptığınız tekrar tekrar okuduğunuz yeri bende çok ayrı dediğiniz kitaplar var mı? Benim 1- Mehmet Rauf Eylül 2-Küçük Prens
Roman olarak Lizbon’a gece treni ve Zorba ve de Dostoyevski’nin tüm eserleriSizin takıntı yaptığınız tekrar tekrar okuduğunuz yeri bende çok ayrı dediğiniz kitaplar var mı? Benim 1- Mehmet Rauf Eylül 2-Küçük Prens
Hiç duymadım baskısı kalmamış sanırım. Merak ettim adam kurtulmuş muÖlüm kadar basit
Ben de Beyhan Budağın kitaplarını ve irade terbiyesi kitabını bitiremedim.tutunamayanları okuyamayanlardan biri de benim, yok, zorladım zorladım olmuyor
Ben Beyhan Budak’ı YouTube ta bile dinleyemiyorum. Kitap okuyor gibi ezber şeyler sevmiyorumBen de Beyhan Budağın kitaplarını ve irade terbiyesi kitabını bitiremedim.
AynenBen Beyhan Budak’ı YouTube ta bile dinleyemiyorum. Kitap okuyor gibi ezber şeyler sevmiyorum
sürprizHiç duymadım baskısı kalmamış sanırım. Merak ettim adam kurtulmuş mu
bulursam gönderirim kitabı sana okursun, ben de başkasından alıp okumuştum.
Kütüphanede falan vardır belki sağol canımbulursam gönderirim kitabı sana okursun, ben de başkasından alıp okumuştum.
Ben hiç duygusal değilim aslında, psikolojik gerilim/korku insanıyım benBen seni duygusal biri gibi görüyordum nasıl sevmezsin sevmen lazım lütfen ama
Tüh yanlış tahmin elini göremedim ondan oldu yoksa bilirdimBen hiç duygusal değilim aslında, psikolojik gerilim/korku insanıyım ben
Tekrar tekrar okuma değil ama Seyir diye bi kitap var yazarı piraye, mutlaka tavsiye ederim, çok güzel,Sizin takıntı yaptığınız tekrar tekrar okuduğunuz yeri bende çok ayrı dediğiniz kitaplar var mı? Benim 1- Mehmet Rauf Eylül 2-Küçük Prens