Popüler Konu Minimal Yaşam

Anka seni çok iyi anlıyorum. Ben de seninle aynı durumdayım hep içimden aynı seyleri düşünüyorum. Basına gelmeyen tabi ki bilemez hak veriyorum ama sağlıklı evladı olupta sıkan bıkan sürekli söylenen kişilere içten içe aşırı kızıyorum ve ben de farletmeden bu kendimi bitirme duygusu ile başa çıkmaya calısıyormusum. 2022 planlarımı yaparken birçok konuyu geride bırakarak gşrdim auan daha farklı düşünmeye caba gösteriyorum

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hafta sonu misafirler vardı giremedim. Evet çocuk büyütmek zor tabii ki, elimden geldiğince de hem ahlaklı, hem akademik, hem dinini/tarihini bilen nesil yetiştirmek hedefim. Ama yolun sonuna geldiğimde anca çocuk büyütmüş olmak istemiyorum. Kendim için de bir şeyler yapmış olmak istiyorum. Öğrendiklerimi hayatıma geçirmek istiyorum ama üzerimdeki ataletten kurtulamıyorum. Öyle bant kaydı gibi kalıyor. Hayırlısı olsun bakalım yolumu bulurum inşallah ben de bir gün

Selamlar
Birkaç gündür çok yoğundum
Evin bazı yerlerini boyanması gerekiyordu
Normalde kışın boya yapardık ama bu kez boya tutmadı aktı hep
Yarım halde bıraktık temizlemesi ayrı dert haline geldi derken
Eşim buzdolabı aldı o geldi temizle yerleştir derken o ayrı 1 günümü aldı
Pazar günüde kalan işleri bitir eski buzdolabini temizle
Bittim tükendim
Bugün işim yok çok şükür

Yazmayınca merak ettim. Hastayım falan da demiştin çünkü. İyi bari :) güle güle kullanın.

Geçmiş olsun çok zor ya hasta olunca dinlen bol bol geçer inşallah kısa zamanda

Eşim de 2. Ye grip oluyor bana sen niye hasta olmuyorsun diyor

Hayırlı olsun

Geçen bana da öyle dedi antibiyotiksiz geçmiyor maalesef 3 oldu bu sene benim, geçmiş olsun tekrar

yeni dolabın hayırlı olsun canım, güle güle kullanın, boya işi de can sıkıcı olmuş.

Bu arada buzdolabı da 2. El aldık. Doğaya faydamız olsun demek isterdik ama sıfır fiyatına araba alınır
Umudum tükenmişti ama temiz az kullanılmış dolap bulunca aldık eve zor girdi yani evi satarsak veya başka yere tasinirsak goturemeyecegiz.

Buzdolabim fazlasıyla yetiyordu ama derin dondurucu yeri küçüktü exra dondurucu koyacak yerim de yoktu o yüzden eylülün dediği gibi "böyle oldu "

merhaba kızlar, iyi haftalar hepimize

her hafta sonu bende düzen elden gitmesin diye tüm kullanılan dolaplarıma bi el atıyorum, bakıcı teyzemiz çocukların kıyafetlerini yerleştirirken biraz karıştırıyor, büyük kızın kıyafeti küçükten, oğlanın kıyafeti ortancanın dolaptan çıkabiliyor :) bende kendimce toparlıyorum eline sağlık bu kadarını yapması bile çok büyük nimet bize.

elenecekler de aradan çıkıyor böylece, artık ufak tefek şeyler çıkıyor zaten.

Eline sağlık
Etrafı toplu tutan biri olunca diğer kısımlar yavaş yavaş toplanıyor

Okuyunca bile rahatliyorum

Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…