Popüler Konu Minimal Yaşam

Çok daha iyiyim çok şükür ☺️ Gerçekten dipteyken insan bir daha düzelmeyeceğim sanıyor ama her şey geçici aslında, sevinç de hüzün de..

Zaman gerçekten geriye dönüp baktığımda hızlı geçmiş içindeyken öyle gelmiyor ama🤭
Sen nasılsın?
aynen öyle, bu da geçer ya hu hikayesini bilir misin? Hayatımız tam da o misal.
iyiyim çok şükür, yökdile hazırlanıyorum zaman buldukça ingilizce bakmaya çalışıyorum

Geçmişinde yaşadığın olumsuz şeylerin bir türlü sonuca kavusturamamissin
Mesela bir olay yaşanıyor ve o olayda haksızlığa ugruyorsun
Karşındaki kişi de kendini haklı gördüğü için olay yaşanıyor
Onun da bildiği tek yöntem buydu belki kırarak dökerek sende iz bırakarak haklı çıkmak
Yani bazı durumlar bizimle alakası olmaz

Zor olsada affedici olmak gerekiyor
Bazen affettiğini sanırsın ama gün gelir ona sitem ederken bulursun içini döker rahatlarsın

Yani geçmişe geri dönsen bazı yaşanılanları düzeltebilirdin ama bu kezde başka sorunlar ortaya çıkardı emin ol.

Önemli olan bu olayları düşünüp karşındaki kişiyi analiz etmek.

Benimde uyku problemim var ama gereksiz milyonlarca konu geçiyor aklımdan.
Arada sırada oluyor sonra geçiyor.
evet geçmişte üzüldüğüm konular hepsi de, ama en az 2 sene geçti yani, geçti gitti olması lazımken arada nüks ediyor olayı yeni yaşamışım gibi üzülüyorum, durup dururken ağlamaya başlıyorum falan. ama şimdi üzülmek de bir şeyi değiştirmez yaşandı işte, bir daha benzer durum olsa yaşanmayacağının da garantisini veremem. online da olsa psikoterapi mi alsam bilemedim.

evet geçmişte üzüldüğüm konular hepsi de, ama en az 2 sene geçti yani, geçti gitti olması lazımken arada nüks ediyor olayı yeni yaşamışım gibi üzülüyorum, durup dururken ağlamaya başlıyorum falan. ama şimdi üzülmek de bir şeyi değiştirmez yaşandı işte, bir daha benzer durum olsa yaşanmayacağının da garantisini veremem. online da olsa psikoterapi mi alsam bilemedim.
Yardım alman daha iyi olur tecrübeli birisi seni daha iyi yönlendirir bu konularda

Geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatirsiniz

Çok geçmiş olsun belleza, yeni varyant çabuk bulaşıyor ama çabuk negatife dönüyor diyorlar. İnşallah bir an önce toparlarsınız

Cok gecmis olsun canim biz de ailecek karantinadayiz cocuklarimdan biri covid kapti kresten. Atesli kac gündür 🙁

belleza belleza mavimli mavimli geçmiş olsun kızlar, bir an önce geçsin gitsin inşallah.
Teşekkür ederim hepinize..
mavimli mavimli size de geçmiş olsun 😞

Beynimizin bitmemiş şeyleri arka planda bitirmediğini okumuştum. ( Bilgisayarın arka planında çalışan uygulama gibi.)Biz unuttuk sanıyoruz aslında ama öteliyoruz. Benim tanıdığım bir psikolog(bilişsel düşünce konusında uzmandı) konuşmaktan yanaydı ama ben de senin gibi düşünüyordum. Uygun bir şekilde ne hissettiğimi söylememi tavsiye ediyordu. Ben de değmeyeceğini düşünüyordum. Bir de karşılaşmak istemiyordum yine beni rahatsız eden duygularla. Düşüncelerimi yazma çalışmaları yaptırıp onların üzerinde ilerledik. Şimdi çok daha iyi hissediyorum. Bugün aile oluyor mesele, yarın komşu, başka zaman iş arkadaşları vs vs. Bu düşünce konusunu profesyonel yardım alıp çözebilirsen bence uykun da düzene girer inşaallah.

Başka önlem olarak uyumadan telefona bakmaktan mümkün mertebe kaçınmayı düşünüyorum. En son ne yaptıysak beyin uykuda onunla meşgul oluyor malum.

Rahatlatıcı bitki çayları olabilir, lavanta vs.
Konuşsak belki çok daha farklı olacak hayata bakışımız.
Hayatımda kötü birşey olduğunda asla konuşmuyorum aslında konuşmayı çok istiyorum biriyle ama konuşup tekrar aynı şeyleri hissetmekten korkuyorum tekrar üzülürüm diye çekiniyorum, belkide o anı anlatıp ağlarım diye susuyorum aklıma negatif şeyler gelince kim varsa yanımda şakalaşıp gülüyorum o düşünceyi susturuyorum hep sonuç çok hassas kolay kolay mutlu olmayan değişik insanlar oluyoruz işte

Selamlar
Bugün biraz hastayım gibi değilim gibi
Pazar günü üşümüştum sanırım o etkiledi beni
Hırkamı giydim
Ne zaman giysem eşim bu hırkadan da bir kurtulsak diyor herseyi elemisim bunu niye elemiyorum
Rengini sevmiyormuş
Bazen eşim beni sinir ettiğinde nerde benim hırkam diyorum tamam tamam yeterki giyme diyor 😅

Selamlar
Hırkamı giydim
Ne zaman giysem eşim bu hırkadan da bir kurtulsak diyor herseyi elemisim bunu niye elemiyorum
Rengini sevmiyormuş
Bazen eşim beni sinir ettiğinde nerde benim hırkam diyorum tamam tamam yeterki giyme diyor 😅
merak ettim rengini :))

Selamlar
Hırkamı giydim
Rengini sevmiyormuş
O hırkadan benim de almam lazımmm😂

merak ettim rengini :))
Rengi siyah normal bir hırka aslinda
Koyu renk sevmiyormuş

Elimin altında hep kargo gelince yada Çöp atarken üşüdüğüm de vs giyerim
Eşimde ayrı bir takıntı haline geldi nedense 😅

Dun battaniye getireyim mi diyor yeterki hırkayı giymemeyim

Normalde eşya eledigimde bunlar sana çok yakışıyor neden veriyorsun derdi sanırım hırkayı eledigimde çok mutlu olacak

Selamlar
Hırkamı giydim
Rengini sevmiyormuş
Ay canım güldürdün beni😅
Leyla’nın pembe mantosu geldi aklıma

Bu arada geçmiş olsun, umarım tam anlamıyla hasta olmadan atlatırsın..

Evet arkadaşlar,

birbirimizi tanımadığımız için paylaşmak istedim.
Bi tanıdığımın tanıdığı var. Eşi asgari ücretle çalışıyor, kendisi trafik kazası geçirmiş, ciğerinin büyük kısmını kullanamadığından dışarıdaki işlerde çalışamıyor. 2 kızı var biri 10 biri 17 yaşında.
17 yaşında olan ergen. lisede arkadaşlarına özeniyor ama ne istediğini alabiliyor ne de istediğini giyebiliyor.

Hani demiştim ya makyaj malzemesi eledim diye. sordum kız makyaj yapıyor mu diye (özeniyordur diye düşündüm)
yapıyor dedi annesi. dedim benim kullanmadığım bir sürü şey var kullanır mı?
Kullanır dedi. O kadar çok sevindim ki ihtiyaç olan bir yere gittikleri için.

Hatta kısmetine bir sürü şey ekledim planda olmayan.
-Oje,
-ruj (önce sordum, belki başkasından ruj kullanmak istemez diye. Kullanırım demiş, rujların hepsini sildim peçeteyle),
-parfüm,
-kullanılmamış çapraz bel çantası (göğse takıyorlar ya öyle bir şey), gimediğim mavi jeans gömlek.
-göz kalemleri

Keyfim çok yerinde :KK68:

Evet arkadaşlar,

birbirimizi tanımadığımız için paylaşmak istedim.
Bi tanıdığımın tanıdığı var. Eşi asgari ücretle çalışıyor, kendisi trafik kazası geçirmiş, ciğerinin büyük kısmını kullanamadığından dışarıdaki işlerde çalışamıyor. 2 kızı var biri 10 biri 17 yaşında.
17 yaşında olan ergen. lisede arkadaşlarına özeniyor ama ne istediğini alabiliyor ne de istediğini giyebiliyor.

Hani demiştim ya makyaj malzemesi eledim diye. sordum kız makyaj yapıyor mu diye (özeniyordur diye düşündüm)
yapıyor dedi annesi. dedim benim kullanmadığım bir sürü şey var kullanır mı?
Kullanır dedi. O kadar çok sevindim ki ihtiyaç olan bir yere gittikleri için.

Hatta kısmetine bir sürü şey ekledim planda olmayan.
-Oje,
-ruj (önce sordum, belki başkasından ruj kullanmak istemez diye. Kullanırım demiş, rujların hepsini sildim peçeteyle),
-parfüm,
-kullanılmamış çapraz bel çantası (göğse takıyorlar ya öyle bir şey), gimediğim mavi jeans gömlek.
-göz kalemleri

Keyfim çok yerinde :KK68:
Çok güzel ihtiyacı olan birine gitmiş

X