- 23 Eylül 2013
- 23.889
- 48.607
Tabiki de fırın da ayni görevi görüyor zaten.Firinla aynıdır bence çok fark olduğunu sanmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki de fırın da ayni görevi görüyor zaten.Firinla aynıdır bence çok fark olduğunu sanmıyorum
Annem yakın canım. Şimdi merkezdeki eve döndü bizle, yazlık olanı kapattı. Artık daha yakınbelleza hep iradesizlikten ya biraz uzak kaldım şimdi zincir kırıldı bdv okuma alışkanlığı konusunda
Sen de tatil yapmışsın ne güzel annengil yakın mıydı?
Otomatik zaten hiç şifre girmiyorum. Ama çerezleri sil demiştim, öyle uçtu sanırım.Şifreni otomatik doldurma gibi bişey oluyo ondan yap nasıl yapıldığını bilmiyorum sende gitmee gitmeyin gitmeyelim
şifremi yazdım ama evde değildim maille yenilemek için de uğraşmadım.
Teşekkür ederimGüle güle kullan yemek masanizı salonun baya büyüktü güzel olmuştur
Annen de gelmiş gözün aydın
Arkadaşında karakterini belli ediyor.
Böyle davrandıkça kendine zarar veriyor farkında değil.
Ben de geçen bir belge okuyorum airfryer korkmaz yazıyor, yarışma var ödül de airfryer heralde diye kuruyorum kafamda meğerse Ayfer Korkmaz yazıyormuşİsmini buldum düzelttim
Anneler yakın olsun ya hoşgeldin sen deAnnem yakın canım. Şimdi merkezdeki eve döndü bizle, yazlık olanı kapattı. Artık daha yakın
Senin dönmene de sevindim
Otomatik zaten hiç şifre girmiyorum. Ama çerezleri sil demiştim, öyle uçtu sanırım.
şifremi yazdım ama evde değildim maille yenilemek için de uğraşmadım.
Çok güzel güle güle kullanKızartma tencerem geldi.
Mis gibi
Yaaa kıyamamBen de airfryer almadım kimse hediye de etmedi
Güle güle kullanın canımTeşekkür ederim
Daraltır diye korkmuştum ama o kadar da etkilemedi sanki
Hayırlı olsun esyalarin eve gelmesi iyi mi kötü mü bilemedimBu arada evle anlaştık ocak sonu gibi teslim alacağız
İçinde tadilat vardı
Hayırlı olur inşallah bizim için
Oğlumun okula yakın değil ama en azından eşim iş yerindeki eşyaların bir kısmını eve taşıyabılecek
Rahat çalışacak
Bi katını ona vereyim kız yazıkkHayırlı olsun esyalarin eve gelmesi iyi mi kötü mü bilemedim
Hayırlı olsun güle güle oturunBi katını ona vereyim kız yazıkk
Teşekkür ederimGüle güle kullanın canım
Teşekkür ederim inşallah canımHayırlı olsun güle güle oturun