Popüler Konu Minimal Yaşam

Çocuklar kaç yaşında? Ne güzel yapabiliyorsunuz Ben daha WC’ye tek başıma giremiyorum da

Çocuklar 9 ve 6 yaşında, çok şükür çok rahatladım ama 5 aylık hamileyim ben çocuklar kücükken de uyku saatlerine denk getirirdim, ya da onlar beraber oyuncak oynarken yapmaya çalışırdım, eşimin çok desteğini gördüm, o ilgilenirdi ben saçımı yapardım falan

El becerisi olması çok iyi
Yoksa kuafor de beklemek ugrasmak çok yorucu isler

Bazı bakimlarimiz aynı gibi ama aramızda uçurum var
Sen baya bu isin ustası olmuşsun

Evet el yatkınlığım vardı kendimi bildim bileli çok düşkünüm bakıma ama pandemiden önce manikür için kuaföre giderdim, fönü de 1-2 kez ben çektiysem 3-4 kez kuaföre çektirirdim ama cidden kuaföre gitmek daha büyük angarya oluyodu benim için, çocukları evde bırakamıyodum, yanımda götürmeye üşeniyodum hele ki kış mevsimiyse, kuaför yakın annemin evi tersti, eşimin evde olması gerekiyodu, pandemide kuaförler kapanınca her şeyi evde yapmak zorunda kaldım ve alıştım, evde halletmenin rahatlığı ve cebime kalan kuaför masrafı da cabası oldu, zaten kendi manikür aletlerim, fön fırçam vs vardı, kuaföre giderken de onları götürürdüm, adapte olmak zor olmadı böylece

Aaa 3.ye hamile biri daha, en sevdiğim.

Ne güzel sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Selamlar
Dün akşam ajandama yazdım planımı yaptım

Bugün yine yoğun günlerden biri daha

Siz planınızı yaptınız mı ?
Günaydınlar
Yaptım planımı. yazılı soruları çıkarılacak, çıkardım.
Worksheet çekilecek, çektim.
Eve gidince bir işim yok bugün.
Yarın hastane randevum var heyecanlıyım

ben manikür kremini öğrenmek isterim.

Herkese iyi yıllar

2022'ye yeni bir ben olarak girmek istiyorum.

kızımla konuştuk, yaptığımın hatalı olduğunu söyledim ve özür diledim. Ders konusunda birkça telkinde bulundum, onun da yaptıklarında hatalar olduğunu söyledim. bunları düzeltmemiz gerektiğini, babamızın her zaman yanımızda olmayacağını, bazen birlikte ders yapmak zorunda kalabileceğimizi, birbirimizi idare etmemiz gerektiğini vb şeyleri söyledik birbirimize.

Bundan sonra böyle bir durum karşısında ortamdan uzaklaşmayı, sakinleşince gelip açıklama yaparak konuyu çözmeyi hedefliyorum.

bütçe konusunda birikimlerime devam edeceğim.

minimallik zaten her zaman hayatımızda. özellikle şu makyaj malzemesi durumlarına girmem gerek, bende malzeme çok ama kullanan yok

Aöf ve konservatuvar derslerini geçmeyi diliyorum. ikisinden de çok sıkıldım artık.

Sporu vaktim oldukça online kayıt olup yapıyorum. bu ay aöf sınavları sebebiyle kayıt olmadım. bir sonraki ay başlayacağım.

beslenme konusu inşallah kurtulurum yapay şekerden.

Tahmin edebiliyorum duygularını, çünkü aynılarını yaşadım. Yeni yeni kabullendim

Sağlık olsun diyelim, başta zor olsa da ilerisi güzel olur

ben manikür kremini öğrenmek isterim.
Manikür kremim yok ki, kuaförler gibi tırnak diplerime vazelin sürerek törpüyle diplerini açıyorum, sonra makas ve pens kullanarak manikür yapıyorum, manikür peelingim var aşırı memnunum cidden manikürün süresini uzatıyo ve eller yumuşacık oluyo, Mara markası, bi de mixup sulphur diye bi tırnak bakım ürünü almıştım, tırnakları çok güçlendirdiğini iddia etmişlerdi, çok övülmüştü fenomenlerce, gaza geldim aldım ama tamamen şişirme bi ürünmüş, tırnaklarımı ne güçlendirdi ne sertleştirdi, bazen de böyle şeyler geliyo başıma, bi ürünü 50 kişi öve öve bitiremiyo, ihtiyacım varsa alıyorum ama elimde patlıyo
Siz de kullanmadığınız kozmetik ürünlerini arkadaşlarınıza flan dağıtın, ben öyle yapıyorum, gösteriyorum varsa beğendiğiniz bişey alın diye, valla kapışıyolar

Bütçe

Ocak
Şubat
Mart
Borçların tamamını kapatıp ufak tefek eksikler alınacak

Nisan
Mayıs
Yatak odası eksikliklerin bir kısmı alınacak
İstanbul gezisi

Haziran
Temmuz
Agustos
Banyo ve giriş hol eksikler tamamlanacak
Deniz tatili

Eylül
Ekim
Kasım
Aralık
Para birikimi ve evin son halini gözden geçirmek

Şuan kisisel olarak yapabileceğim kurs ders vs düşünmedim yaşadığım yerde seçenek yok
Hemde kendimi zorlamak da istemiyorum şu dönem online kurslar da istemiyorum ileri de belki

Kendimizi geliştirmek önemli istedikten sonra ama bu dönemde sanki herkes bir şeylerle uğraşmak zorunda gibi hissediyor kendini yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum

Tabi ki de kendimce aktiviteler yapacagim.

heh onu öğrenmek istedim. manikür peelingi

slmlar.salı günü ani iş çıktı şehir dışına çıkmak zoruna kaldım.çocuklara eşim baktı.yorgunum.ajandamı dolduramadım.akşam dolduracağım.bi kabaca geçmişi okuyayım zamanım varken.dönerim birazdan

harika

biz bunu uyku seansında yaşıyorduk.sıraya bindirmiştik hergün birimiz.ama ben yatırınca bir yaygara kopuyor evde.aynısını eşim bana diyordu.sonra düzene oturdu.her birimiz birini yatırmaya karar verdik.1. sınıf olarak en iyi ben anlarım seni.beynimiz yandı.üç ayda çocuklar okumayı söktü ama nasıl söktü.onlarda yıprandı bizde.bizim zamanımızda seneye yayarlardı.şimdi herkes yarış halinde.biz dersleride bölüştük.kim hangisinde iyiyse o çalıştracak.matematik,yazma eşimde.ingilizce ,okuma, dikte bende.tabi eşim evdeyse rutin bu.diğer türlü hepsi bende.geçici olduğunu düşün.okumaları hızlansın bizde rahatlicaz ki 15-20 gün öncesine göre baya rahatladık.başlıcaktım elasınada lalesinede.insanız biz.anneliğini hiç sorgulama.çocuklarımız için çırpınışlarımıza birlikte şahitlik ediyoruz.ha ben küsme olayını çok sevmiyorum.hadi sakinleşelim diyorum hem kendim hem onlar için.küsmek çok farklı bir boyuta giriyor.eşlere gelince zaten ben bayadır eşimi alamaz oldum o yüzden erkeklerde bir tuhaflık var son zamanlarda diye genlleme yapmak istemiyorum ama gözk yüzü olaylarına bağlayıp geyiğe vurayım olayı bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…