Popüler Konu Minimal Yaşam

konuştum, yapmasın bana gelsin söylesin diyor.
işte bunu yapınca evde masalara yumruk atmalar, ağlama zırlama, tamam ver yapıcam demeler vs.
iki ucu pis değnek
çocuklar çok yıprandı.çocuklardaki sinir harbinin sebebi bu bence.bizimki akşamakadar olulda.perti çıkmış.ee eve gel bilmem kaç sayfa yazı,şu şu metinler beşer defa okunacak.

bende bu şekilde yapıyorum.ödevin varmı diyorum bilmiyormuş gibi.eve diyor.mırın kırın ederse öğretmenin yarın bakacak oa göre düşün karar ver diyorm.başlıyoruz yazı yazarken süre tutuyorum yoksa mümkün değil kaplumbağa hızıyla yazınca sabaha kadar bitmez

Bende yaaa atıyorum atıyorum azaltamıyorum bir türlü

Balkonda kullanmadığım bir sedir ve üzerinde pamuk döşek vardı onu eledim
1 poşet küçüğün küçülen kıyafetlerini eledim
1 banyo küveti eledim yine küçüğün
Geçmiş olsun canım
Çocuklar kaç yaşında? Ne güzel yapabiliyorsunuz Ben daha WC’ye tek başıma giremiyorum da
Yaaa bende öyleyim hala kapıda bekliyor kapıyı bile zorla kapatıyorum

kesinlikle

benim bu ayki mottom

bende makyaj m. ziyade bakım ürünlerine önem veriyorum.makyaj malzemem minimal ölçüde.bb,rimel,kalem,allık,kaş farı

el ayak bakımı dışında geneli benziyor gibi.bide yatınca lipbalm sürmüyorum ben

el ayak bakımı dışında geneli benziyor gibi.bide yatınca lipbalm sürmüyorum ben
Benim elim ve dudaklarım inanılmaz kuruyo, başedemiyorum artık, her yere el kremi ve lipbalm koydum, çantamda, arabamda, banyoda, salonda, komodinin çekmecesinde nerde aklıma gelirse orda sürüyorum, özellikle dudaklarımı nemli tutmak çok zor oluyo kışın

bende sana robotonu sorayım.geldimi.markası ne
geldi geldi 1 günde elimdeydi.

xiaomi 1c vacuum mop

ilk izlenimlerim, elektronik gırgır.
ben salonu süpürürken onu küçük odaya koydum. o orasını süpürdü ben salonu derleyip topladım.
Yani ben evde olmadığımdan, eve gelince yemek hazırlayana kadar sağı solu süpürsün, mutfağı toplayana kadar mutfağı süpürsün kırıntıları toplasın diye aldım.
Çok bir şey beklemiyorum kendisinden

akşam yatmadan salonu süpürttüm öyle yattım

biz asla yapmıyoruz kendi kendimize. şu ara matematikler geldi de onları kendi yapıyor, yanlışları kontrol ediyoruz.

yazı yazarken sadece bizim okuyup onun yazması gereken yerlerde problem çıkıyor. bakarak yazmak istiyor. zora gelemiyor.

söyledim ona, normal zamanda sana vakit vericem, yapabildiğin kadar yapacak kalanını öğretmenine yapamadığını söyleyeceksin dedim: ses çıkarmadı, tamam olarak kabul ettim

Kim neden giriyor bilmiyorum ama online kurslar bana inanılmaz iyi geldi. Benim sosyal hayat şansım yok biliyorsun. Tatilim, yemek keyfim, vs hiç biri mümkün değil. Artık hayatım çamaşır yıka bulaşık yıka temizlik yap üçlüsünden çıktı çok şükür. Bu kadar her şeyin online a taşınması benim işime geldi sonuna kadar kullanıyorum online diyetisyen, online psikolog, online kurs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…