Xiomi mop 2 pro aldık biz, çok memnunum gerçekten, 2 çocuk var evde sürekli kağıt vs kesiyolar, salonda çerez vs yiyolar, saçları falan dökülüyo, ben günlük dik süpürge kullanıyodum ve hem iş, hem yemek, hem temizlik çamaşır vs, çocuklar, kişisel bakımım, kitaplar filmler derken çok yorucu oluyodu, yaşam kalitesini arttıran bi buluş kesinliklehangi marka/model robot süpürgeyi kullanıyorsunuz?
Fırında köfte patates yapıyorum
Aynen sade yasam ferahliktirben de 7 senedir minimal yasayanlardanim.
evlendigimiz zaman evim 40 metrekare oldugu icin zaten mecburen az esya almistik. gardrobumuza da cok az sey sigiyordu zaten.
6 sene sonra kendi evimizi aldik, 110 metrekare olmasina ragmen yine esya doldurmadim.
toplamda 6 tencerem, 2 tavam var.ilk set zaten ceyizime aldigim, ikinci set de yeni eve gectigimde ihtiyac duydugum icin aldigim.
tabaklarim, kasiklarim da oyle. asla fazla birsey almiyorum, bulundurmuyorum. bu oyle bir hal aldi ki, komsudan tabak gelse gozume batiyor. hemen iade ediyorum.
kiyafetlerimiz de oyle. her gun bir kombinlik kiyafetimiz var ailecek. yetiyor da artiyor bile.
3 nevresim takimiyla yasiyoruz yillardir.
bu sekilde herseyi dibine kadar kullaniyoruz. hem butcemize, hem de dunyaya katkida bulunmus oluyoruz.
esya demeyeyim de incik cincik olmadigi icin evimiz, gardrobumuz asla dagilmiyor. hep duzenli ve ferah icinde yasiyoruz.
karsi komsum var mesela, 80 metrekare evde mutfak dolaplari agirliktan bel vermis artik.alt dolaplardan tencereler disari yuvarlaniyor.
bir suru plastik, legen.
yatak odasina bir gardrop bir yatak zor sigmasina ragmen bir de makyaj aynasi alip, uzerine -yemin ederim saydim- 24 gozluk, yuzlerce kolye, yuzuk, oje, saat koymus.
anlatirken bile ruhum daraldi yemin ederim.
sozun ozu, az coktur. minimalizm candir.
Geçmiş olsun bol bol dinlenPırasaya bayılırım evde kimse yemiyor 1 kez yaptım bu sene sadece.
Sinüslerim iltihaplanmış. Sol yüzüm ağrıyor
düzen adına hiçbir şey yapamadım bu hafta, yazacak bir şey yapamadım
Şimdi aklına gelen herseyi bir kağıda yazdüzen adına hiçbir şey yapamadım bu hafta, yazacak bir şey yapamadım
2022 hedeflerimi belirleyince onları yazayım demiştim ama daha onları da belirleyemedim, boyumu geçen çok hedef koyup sonra yapamam genelde, o yüzden mantıklı hedefler koymak istiyorum ama yapmak istediğim çooook şey var
Teşekkür ederimGeçmiş olsun bol bol dinlen
Sapkasiz çıkma dışarı
Geçmiş olsun canımPırasaya bayılırım evde kimse yemiyor 1 kez yaptım bu sene sadece.
Sinüslerim iltihaplanmış. Sol yüzüm ağrıyor
Harika bir isimKumsal kızımın adı
TeşekkürlerGeçmiş olsun canım
Ooo çok güzelKumsal kızımın adı
Kolay gelsinburalardayım aslında ya, yıl sonu malum işler yoğun biraz.