Ayy siyah beyazi beğendim asil.%50 indirim vardı. Şunlardan aldım.
Denemek lazım .Benim camdan gelmiyor ben duvardan geliyor.Apartman iç boşluğu varya merdiven oraya bakan yerde .O tarz köşe yerlerde mevcut.Camın önüne karbonat koydum fazla nemi çekiyormuş deneyelim bakalım
Yaa çok beğendim siyah beyazın asaleti Gold un şıklığı güle güle iç kahvenizevkli biri değilim ya mevcut olanların en sadesini seçtimgelmedi daha.
He tam bana göre muhabbet açmakta üstüme yok zatenOrdan burdan havadan sudan işte muhbabetin yakaladığın yerinden
Kırmızıyı kendime bıraktım. Siyah beyazı öğretmene hediye ettikAyy siyah beyazi beğendim asil.
Kırmızı da yılbaşına güzel gider.
Hangisi senin ?
Güle güle kullanın ikinizde.
Denemek lazım .Benim camdan gelmiyor ben duvardan geliyor.Apartman iç boşluğu varya merdiven oraya bakan yerde .O tarz köşe yerlerde mevcut.
Yaa çok beğendim siyah beyazın asaleti Gold un şıklığı güle güle iç kahveni
He tam bana göre muhabbet açmakta üstüme yok zatensusturmak mümkün değil
Doğru tahminKırmızıyı kendime bıraktım. Siyah beyazı öğretmene hediye ettik
Aynen benim hem camdan geliyor hemde duvar köşesindenDenemek lazım .Benim camdan gelmiyor ben duvardan geliyor.Apartman iç boşluğu varya merdiven oraya bakan yerde .O tarz köşe yerlerde mevcut.
İkizler BurcuyumDoğru tahmin
Kova burcu aslan burcu filan mısın?
Kovalar kırmızı severler genelde
Sağol canımaa çok beğendim siyah beyazın asaleti Gold un şıklığı güle güle iç kahveni
Afiyet olsunKokusu güzel her şeyi seviyorum bu aralar ama çok az şeyin kokusu güzel geliyor. Salep de onlardan biri
Benim ev kira ama taşınamaz oldum taşınsam kira fiyatları çok uçtu.Aynen benim hem camdan geliyor hemde duvar köşesinden
Bu kışı atlatsak hayırlısıyla
Bordo kullanımı zor bir renk yaİkizler Burcuyumkırmızıdan ziyade bordo severim. Bunlar da bordo
Konya'ya gelirsem kesin uğrayıp içicem fincan daSağol canımgel beraber içelim inşallah
Avakado kupa da çok ciciKokusu güzel her şeyi seviyorum bu aralar ama çok az şeyin kokusu güzel geliyor. Salep de onlardan biri
Kupa da öğrencimin hediyesiBenim ev kira ama taşınamaz oldum taşınsam kira fiyatları çok uçtu.
Bir de eşyalarım bir taşınma daha kaldırmaz .Yenilemek de gerekiyor.Stabiliz şimdilik.Benim neme alerjim var o olmasa iyiydi
Bordo kullanımı zor bir renk yaben de sarı hastasıyım .
Konya'ya gelirsem kesin uğrayıp içicem fincan da
Avakado kupa da çok cici
Ben de renk çok seviyorum.Rengarenk severim.Bir dönem kiloluyken hep siyah giyiyordum şimdi ütülü ne bulursam senin branşın ne?Kupa da öğrencimin hediyesi
Eskiden bordoyu daha çok kullanırdım özellikle kıyafette şimdi griler siyahlar beyazlar
İngilizce öğretmeniyim ortaokuldaBen de renk çok seviyorum.Rengarenk severim.Bir dönem kiloluyken hep siyah giyiyordum şimdi ütülü ne bulursam senin branşın ne?
Ben sınıf öğretmeniyim.4.sinifiz şu an.
4. Sınıf iyidir de seneye 1 olacağını bilmek biraz korkutucuBen de renk çok seviyorum.Rengarenk severim.Bir dönem kiloluyken hep siyah giyiyordum şimdi ütülü ne bulursam senin branşın ne?
Ben sınıf öğretmeniyim.4.sinifiz şu an.
İstanbul'da mısın?İngilizce öğretmeniyim ortaokulda
Yazın canlı renkler severim ben de
Mersindeyimİstanbul'da mısın?
He ya4. Sınıf iyidir de seneye 1 olacağını bilmek biraz korkutucu
Ooo sıcak memleketMersindeyim
Evet olumlu tarafından bakmak lazımHe yaşimdiden veliler çocuklar geliyor seneye okut diye şimdi sabahçıyiz ya dona dona gidiyoruz okula . Direksiyon buz gibi oğlum pelus battaniyeye sarılıyor giderken
1 ler öğlen en azındansabah uykumu alır giderim