Popüler Konu Minimal Yaşam

Selam kızlar
Burda da hava çok güzel, ılık ve aydınlık ☀️
Bugün ortalığı toplayıp, çamaşır ve bulaşık makinesini kurarak başladım
Son cam olan mutfak camını sildim
Son 4 kapıyı ve prizleri sildim
Mutfak dolaplarının dış yüzeylerini sildim
Hızlıca evi süpürdüm
Lavabo wc temizledim

Selam kızlar
Burda da hava çok güzel, ılık ve aydınlık ☀️
Bugün ortalığı toplayıp, çamaşır ve bulaşık makinesini kurarak başladım
Son cam olan mutfak camını sildim
Son 4 kapıyı ve prizleri sildim
Mutfak dolaplarının dış yüzeylerini sildim
Hızlıca evi süpürdüm
Lavabo wc temizledim
Ohh eline sağlık

Kızlar, hafta sonu annemdeydim kendi adıma verimli geçirmek istedim.

anneme dedim " bana beyaz lahana saralım, buzluk için"
"olur" dedi

ve belki 5-6 pişirimlik lahana sarıp, tencerelere yerleşitirip, buzluğa tencerelerle koydum. istediğimde tencereyle birlikte hooop ocağa.
tam bir tembel işi :KK70:

şimdi annemle ilk buluşmada dolaba köfte yapıp dondurcam. terbiyeli köfte için yuvarlak köfteler, kızartmalık yassı köfteler vs.
Elinize sağlık çok iyi olmuş mis gibi hazır yemek 😍

Portmantoyu bitirdim
Çöpü attım
Tüm odaları üstten supurdum
Birkaç tane bulasigi mak atıp kahvemi yaptım

Geriye sadece akşam yemeği işi kaldı
Biraz kitap okuyup Eylülle zaman geçireyim
Yarının planını yapıyım

Kızlar, hafta sonu annemdeydim kendi adıma verimli geçirmek istedim.

anneme dedim " bana beyaz lahana saralım, buzluk için"
"olur" dedi

ve belki 5-6 pişirimlik lahana sarıp, tencerelere yerleşitirip, buzluğa tencerelerle koydum. istediğimde tencereyle birlikte hooop ocağa.
tam bir tembel işi :KK70:

şimdi annemle ilk buluşmada dolaba köfte yapıp dondurcam. terbiyeli köfte için yuvarlak köfteler, kızartmalık yassı köfteler vs.
5-6 tencere nasıl sığdı buzluğa 🙈 ben şok.

günaydın.
kuruyan çamaışrlar katlandı yerleştirildi.ödev vs derken saat uçmuştu.mutfağı pırıl pırıl bıraktım.bulaşık makinasını kurdum.yatış.sabah o hissi yaşamak güzel.kendi odamı toparlıcaktım normalde zamanım olmadı.bugün oraya bakacağım

günaydın.
kuruyan çamaışrlar katlandı yerleştirildi.ödev vs derken saat uçmuştu.mutfağı pırıl pırıl bıraktım.bulaşık makinasını kurdum.yatış.sabah o hissi yaşamak güzel.kendi odamı toparlıcaktım normalde zamanım olmadı.bugün oraya bakacağım
Eline sağlık
Böyle adım adım ilerlemek çok iyi olacak kendini çok zorlamadan sonra bir bakmışsın çoğu iş bitmiş

Selamlar
Bugün planım
Etrafı yatakları toplamak
Mak camasir atmak
Eylülün kırtasiye dolabını düzenlemek diğer yerleri kendi yerleştirdi kıyafet dolabi da toplu

Öğleden sonra
Firin ocak temizlemek
Yemek yapmak

Kisisel yapılacak işler
Kitap okumak
1 bölüm dizi izlemek
İngilizce çalışmak
Eylülle hamur oynamak
Nemlendirici sürmeyi unutmamak
1 sise su bitirmek
Vitamin içmek
Yarının planını yapmak

günaydın.
biz neden moralimiz bozuk hissediyoruz?

yapılması gerekenler var bunun sorumluluğundayız. bir iki gün planı programı aksatınca işler çığırından çıkıyor bizim de psikoloji alt üst oluyor.

evi temizletsek maddiyatı düşünüyoruz, kendimiz temizlesek çocuğun eşin vaktinden çalıyoruz, her şey tamam olsa kendimizi harcıyoruz sürekl bir eksiklik, yetememe, yetişememe vb

bir iki bulaşık çamaşır işi hollolunca nasıl da mutlu oluyoruz.

boşverebilenler nasıl boşveriyorsa onu becerebilmek lazım.

Günaydın kızlar
Kitaplarınızı nerden alıyorsunuz?
Ben kitap yurdundan alıyorum hem d&r tarzı yerlere göre çok uygun oluyor hem de sorunsuz geliyor kargoyla. Ama sitede tükenen bir kaç kitap var. Onları nerden tedarik etsem diye düşünüyorum.

ara ara beni de bu sebeplerle mutlu olmak kavramı düşündürüyor, yani ne bileyim sanki hayattan beklentim öyle düşmüş ki, düzeni sağlarsam ok tamamdır demek, veya sadece bundan dolayı iyi hissedebilmek ne kadar iyi olduğumu veya bu mu yaniii ?? dememi devamında getiriyor, boş verebilmek ise belli bir saatten sonra çok zor, kız kardeşim benim gibi değildir mesela, evde yangın da çıksa o kuaförüne gider ve kaşlarını ( :) ) boyatır .....

bilemedim, biraz salmak, biraz kendimi, ruhumu özgür bırak ak istemiyor değilim aslında, ama işte o bıraktığın yerden sonrası da allaha emanet...

bu kısır döngü canımı sıkıyor...

biz neden moralimiz bozuk hissediyoruz?

yapılması gerekenler var bunun sorumluluğundayız. bir iki gün planı programı aksatınca işler çığırından çıkıyor bizim de psikoloji alt üst oluyor.

evi temizletsek maddiyatı düşünüyoruz, kendimiz temizlesek çocuğun eşin vaktinden çalıyoruz, her şey tamam olsa kendimizi harcıyoruz sürekl bir eksiklik, yetememe, yetişememe vb

bir iki bulaşık çamaşır işi hollolunca nasıl da mutlu oluyoruz.

boşverebilenler nasıl boşveriyorsa onu becerebilmek lazım.

günaydın :)
ben artık artan fiyatlardan sonra kitap alabilme limitimi kızımın istediği kitaplara ayırmış durumdayım, ona bile ancak yetişiyorum maddi olarak...

ben ise, bir siteden okumaya başladım, pdf olarak indirip okuyorum, ve okuduklarımı klasör şeklinde saklıyorum, site adı vermek yasak mı bilemedim o nedenle bir şey diyemiyorum :)

Günaydın kızlar
Kitaplarınızı nerden alıyorsunuz?
Ben kitap yurdundan alıyorum hem d&r tarzı yerlere göre çok uygun oluyor hem de sorunsuz geliyor kargoyla. Ama sitede tükenen bir kaç kitap var. Onları nerden tedarik etsem diye düşünüyorum.

X