Popüler Konu Minimal Yaşam

helal olsuuunnnnn :)

evet canımcım ben yaptım.
Eşimin lastik değişim işleri vs vardı.
Ayrıca ayağımın altında insan olmayınca daha rahat çalışıyorum.
Eskiden daha da fazla yapardım da artık takatim yok o kadar.
Eski listelerim efsaneydi :KK70:

ayrıca pazar günü konservatuvar sonrası yemek faslı vs.
çay yaptım
mutfağı toparladım, bulaşık makinesini çalıştırdım.
kızın beslenmesi ile kendi iş yerime götürdüğüm kahvaltımı hazırladım.
ocağı, ocak arkasını yağçözledim, yattım :)

Cumartesimi gayet verimli geçirdim arkadaşlar. Bu anlamda içim çok rahat.

Cuma akşamından buzdolabımı temizledim.
fırını temizledim ama istediğim gibi olmadı tekrar temizleyeceğim ama başka bir gün.

ctesi
-sabah kahvaltı faslı
-bulaşık makinesi doldur, boşalt işleri (eşime kitledim :) )
-evi komple süpürdüm.
-salonda oturuyoruz. sandalye örtülerini yıkadım. koltukları süpürdüm
-tozunu aldım.
-çocuk odasının halısını silkeledim serdim.
-küçük odayı sildim.
-kuşu eşime temizlettim.
-mutfak yerini sildim, kilimini silkeledim, serdim.
-yatak nevresimlerini yıkadım kuruttum.
-odayı sildim, nevresimleri yerleştirdim.
-kızın nevresimlerini de yıkadım, kuruttum yerleştirdim.
-klozet, duşakabin, lavabo çamaşır suyu ile ovuldu.
-paspasları yıkandı, kurutuldu, serildi.
-süt almıştık pazardan, onu kaynattım.
-yoğurt tatlısı yaptım eve.
-ama akşam yemeğini dışarıdan söyledik, çok yorulunca canım yapmak istemedi.
Süpersin eline sağlık👍🏻
Eski listelerini de bilen biri olarak😅

MERHABA:) İÇİNDEN DE SAYFALAR GÖNDEREBİLİR MİSİN? BEN DE MUSLİMWALK YILLIK AJANDA ALMAYI PLANLIYORUM KULLANAN VAR MI TAVSİYE EDER MİSİNİZ?
ben sipariş verdim.gelsin yorum yaparım.içeriği çok güzele benziyor.yorumlarda güzel.manevi hayat için beni düzene sokar diye düşünüyorum

hala diplerde dolanıyorum.yüzde otuz oranında toparlandım gibi.ama ev beni çok zorlamaya başladı.çocukları kavgaları inanılmaz arttı.eşimi de zaten işten dolayı neredeyse göremiyorum.sorunda tamda bu sanırım.oturup adam akıllı konuşacak zmanımız bile yok karşılıklı.haftasonları bile dolu oluyor çoğu zman.hafta içi geç geliyor.bu yük yordu beni.relax olayım diyorum ama sürekli bir gerginlik hali üzerimde .atamıyorum.sirkelenmek, adaçaylı puhurlanmak lazım galiba .bilemedimki bu üzerimdeki ağırlığın sebebini.sağlığımı zorlayama başladı.

hala diplerde dolanıyorum.yüzde otuz oranında toparlandım gibi.ama ev beni çok zorlamaya başladı.çocukları kavgaları inanılmaz arttı.eşimi de zaten işten dolayı neredeyse göremiyorum.sorunda tamda bu sanırım.oturup adam akıllı konuşacak zmanımız bile yok karşılıklı.haftasonları bile dolu oluyor çoğu zman.hafta içi geç geliyor.bu yük yordu beni.relax olayım diyorum ama sürekli bir gerginlik hali üzerimde .atamıyorum.sirkelenmek, adaçaylı puhurlanmak lazım galiba .bilemedimki bu üzerimdeki ağırlığın sebebini.sağlığımı zorlayama başladı.
Aaa ben de diplerdeyim seni göremedim 😅

Şaka bir yana şikayet ettiğin konularımız bile aynı seni çok iyi anlıyorum 😞

Cash wallet om gelmek uzere. Ajanda da aldim..yeni yilda daha planli daha minimalist olmak icin hazirim.
Bullet journal daha mi olurdu ajanda yerine emin degilim.
Mia- Mia- umarim enn kisa zamanda donersin yine

Vitamin değerlerine baktırdın mı yakın zamanda. Ben de ara ara çok yorgun hissederim hep d vit ve b 12 eksik çıkar. Şu an yine kullanmaya başladım daha iyiyim elhamdülillah. Bir de değiştiremediğimiz konuları kabullenmek lazım.. inan ki çocukların ruh durumu bizimle doğru orantılı. Biz gerginsek onlar da gergin. Biz mutluysak onlar da mutlu. Sadece şikayet edersek hem kendi zamanımızdan hem onların zamanından çalarız. İleride dönüp baktığımızda sadece pişmanlık olur. Geçen zaman geri gelmiyor sonuçta.

Çocuklarımız bizlerin emaneti. Arada bunalabiliriz. Sen normal şartlarda devamlı şikayet eden biri değilsin buradan tanıyabildiğim kadarıyla. Bazen de sadece dinlenmek gerekiyor. Yardım alabildiğin konularda yardım almaktan çekinme. Erteleyebildiğin konuları ertele. Yapmak zorunda olduklarını yap geç. Annen kayınvaliden varsa yardım iste gelsinler 2-3 gün elinden tutsunlar. Bunaltma kendini. Kendine vakit ayırmaya çalış.

Sirke-kayatuzunun çok faydasını görüyorum ben. Banyodan çıkmadan tasla tepemden döküyorum. Çocukları yıkarken de döküyorum. Evde devamlı bakara suresi açık olsun hem çocukların kulakları alışsın. Baktın kendini kötü mü hissediyorsun hemen bi abdest al. Ya da imkanın varsa banyo yap. İç çamaşırına kadar değiştir kıyafetlerini. Bi enerji yenilensin. Suyla temas bi nevi topraklanma sonuçta negatif enerjinin akıp gittiğini hisset. Sen bu değilsin. Enerji dolu mutluluk dolu bir insansın. Aynaya bak gözlerinin içine kendinle biraz konuş. Sana iyi gelen şeylere mutlaka zaman ayır. Bırak biraz dağınık kalsın. Sen kendini topla. 🤗🤗 Bazen bi durmak soluklanmak gerekiyor 🤗🤗

Cash wallet om gelmek uzere. Ajanda da aldim..yeni yilda daha planli daha minimalist olmak icin hazirim.
Bullet journal daha mi olurdu ajanda yerine emin degilim.
Mia- Mia- umarim enn kisa zamanda donersin yine
bence hazır BuJo yerine kendinize uygun olanı normal bir ajandada hazırlamanız daha işlevsel olacak.
aslında rutininizde olmayan bir şeyin hazır BuJo'da olması, o kısmı kullanmanızı engelleyecek.
Bence boş bir ajandada kendinize göre, hedefler, rutinler vb çizelgelerle / notlarla daha keyifli olacaktır.

Bir de imkanı olanlar psikolojik yardım alsın inanılmaz iyi geliyor insana. Anlatmak rahatlatıyor. Online alıyorum ben. Keşke her hafta alabilsem ama tabii bütçemi aşıyor benim
Ücretlendirme nasıl ankacım? İsmi ne özelden yazabilir misin ? Neye dikkat ettin online psikolog seçerken? Online olunca canlı gibi olmaz gibi geliyor bana nedense

Ücretlendirme nasıl ankacım? İsmi ne özelden yazabilir misin ? Neye dikkat ettin online psikolog seçerken? Online olunca canlı gibi olmaz gibi geliyor bana nedense
Ucuz olmasına dikkat ettim dermişim :KK70:
Açıkcası ben öyle derin derin araştıran kriterleri olan bi insan değilim. Spontane yaşarım. Her konuda öyleyim. Boş boş otururken aniden bi karar verebilirim. Aklımda hiç online terapi yoktu Instagramda gezerken sayfasını gördüm mesaj attım. Online terapi hakkında bilgi alabilir miyim diye. O da hemen döndü. Saat gece 1 falan düşün 😅 tamam dedim sabah ücreti yatırırım siz uygun güne randevu ayarlar haber verirsiniz dedim. 4-5 gün sonraya randevu verdi öyle başladık. Daha profesyonel olan biri olsa iyi olurdu belki. Sonradan fiyatları araştırdım 400-500 gibi rakamlara çıkıyordu. Ben de aynı kişiyle devam ettim. Benim şimdilik sıkıntılarıma şifa oluyor. Zaten arada bi bunalmak yorulmak dışında elhamdülillah bi sıkıntım yok.

Bu üyeliğimi iptal ettirdiğim günlerde ara vermiştim baya kötüye gitti psikolojim. Şimdi ayda 1 15 günde 1 almaya çalışıyorum.

Aaa ben de diplerdeyim seni göremedim 😅

Şaka bir yana şikayet ettiğin konularımız bile aynı seni çok iyi anlıyorum 😞
düzen kurmada zorlandım.yıprttı bu durum beni.eskiden kış mevsimi benim mevs,mimdi.aşıktım kışa.şimdi çocuklarla kabus gibi.her sabah yelek,mont,atkı vs çocukları lahanaya çevirip çıkarmak ne zormuş.yaşlarının yakın olması ayrıca dez avantaj oldu benim için şu aşamada.öncesinde iyiydi.ikisi berarber büyüyor diyordum tabi

X