Popüler Konu Minimal Yaşam

Zamanla daha iyi olur canım inşalllahhh

Öğretmenimiz bana verdiğim karardan dönmememi söyledi bir defa söylüyorum kesin ve net oluyorum biraz daha iyi gibi ama bazen sebepsiz ağlamaları beni çok yoruyor

Mesela geçenlerde kreş saati yaklaştığında oyuncaklarını dökmek istedi sen dökersen sen toplarsın yoksa kreşe gidemeyiz dedim
Tamam dedi

Sonrasında 40 dk boyunca ağladı resmen ama pes etmedim hayır kuralım böyle dedim ve topladı
Gerçekten artık sadece bikaç tanesiyle oynuyor geri yerine koyuyor artık o görevin kendine ait olduğunu biliyor

Birde kreşteki arkadaşlarının ismini çok beğeniyor her hafta başka birinin ismiyle seslenin bana diyordu o kadar konuştum yok anlamıyor bağırıyor

Bir kere öğretmene sordum size de böyle diyor mu diye hayır dedi konuştu o oldu

Daha kendi isminden başka birşey dedirtmiyor

Eline sağlık Wendycim
Bütün evi elden geçirmek istiyorum şuan motive oldum
senin düzenlidir zaten mia, bizim artık bakıcımız var saolsun yıkıyor çamaşırları kaldırıyor yerine ama işte benim tam yerim olmuyor orası haftalık bi el atmam gerekiyor.
Selam kızlar
Bende de bu gün bi dolap düzenleme aşkı vardı içim kıpır kıpırdı ama maalesef çocuklarla yapamadığım gibi düzenli dolapları da dağıttık
dün benim de öyle oldu ya, çocuklarla olmuyor maalesef, dayanabilrsek onlar uyuyunca süper oluyo.
ÜFffff ihtiyacım yok diyorum sonra da ama bu da gerekli diyerekten bakıyorum ki almışım
yaa bende öyle oluyorum nedenn, aslında ihtiyacım yok evdekileri kullansınlar diyorum sonra bi bakıyorum dışarı çıkacakken eksik var.

şu pandemi yüzünden arada kalıyorum sanırım ben, genelde ev ağırlıklı alışveriş yapıyorum haliyle bebişler hep evde, sonra bi dışarı çıkıyoruz eksikler eksikler.

Çoğu dolap duzenli olsada birkac yerde duzeni tam saglayamadim
Oda oda ilerleyip hem odanın eksiklerini tamamlayıp hemde kontrol ediyorum.
Mutfaktayim önümüzdeki ay.
Biraz yenileme düzenleme temizlik gerekiyor evlere yılda birkaç kez elden geçmesi gerekiyor detayli şekilde.

Bizde de kızların odasının düzenini sağlamak mümkün olmuyo, düzenliyoruz, eşya elemesi yapıyoruz, tertemiz oluyo ama 2 hf sonra bakıyorum oyuncak ve kırtasiye bölümleri almış başını gitmiş, allahtan kıyafet çekmeceleri rafları pek bozulmuyo, orayı bozmuyolar şükür

Aynen kırtasiye bölümü çok karışıyor

Selamlar kizlar.
Gecen hafta temizlikçi almistim tozlar yerler nevresim degisimi supurge camlar wc banyo saolasun hepsini halletti. O yuzden ev şimdilik düzenli. Kendim yapinca cok yorulup bebegime zaman ayiramiyorum ya da tam tersi daha sabirsiz bi anneye dönüşüyorum o yuzden tekrardan ayda bi almaya karar verdim. Hem böylece duzenli geldikce ekstra isler de verebilirim mutfak dolap icleri ya da kapilar gibi. Aldikca zamana göree şekillenecek artikin

Selam lindam hosgeldin
Temizlik için yardım almak çok zamandan tasarruf olur.
Ben başkasına yaptiramiyorum malesef. Bunu aşabilirsem belki ara ara yardım alabilirim.

Birde bi konuda size danışmak istiyorum
Yalniz kalma korkusu yaşıyorum yani ilerde eşim benden önce ölürse naparim ben diyorum. Annem babamda Allah uzun ömür versin o zamana gitmis olurlar. Kizim coktan evlenmis olur falan filan. Eşim de diyor ki bi tane daha yapalim o zaman.le dedim on tane yapsan nolcak hepsi bi gün yuvadan uçacak. Yani kendi kendime yetmeyi bilmiorum kabul ediyorum. Illa yanimda sanki birileri olmali. Evde yalniz takilmayi bile sevmem illa eşimde olacak mesela. Ya da bi arkadasim. Bu durumu nasil aşabilirim ya da bu korkumu. Cok kafaya takıyorum. Mesela yalniz insanlar nasil yasiyorlar bu hayati. Yani coluk cocuk uzakta işe yalniz gidip gelmeler yalniz bi başıma öyle düşününce bana bi fenalar geliyor.

Selam lindam hosgeldin
Temizlik için yardım almak çok zamandan tasarruf olur.
Ben başkasına yaptiramiyorum malesef. Bunu aşabilirsem belki ara ara yardım alabilirim.
Hosbulduk miam. Bu ara cok duygusalim gene. Gel gitli hallerimden nefret ediyorum.

Yanlizlik seven için de sevmeyen içinde bir zaman sonra zor herkes için zor.
Allah yokluklarini yaşatmasın
Bütün sevdiklerimize Allah uzun ömürler versin.

Ama şuan hersey yolundayken düşünmek seni yıpratır.
Dolu dolu yaşayalım hayatı.

Kendi kendine yetmek durumun da kalırsan birgun bunu yaşayarak öğreneceksin
Bazı şeyler yaşanmadan ogrenilmiyor

Yaa ne güzel aciklamissin. Evet yaşamadan bazi şeyler öğrenilmez. Kafami meşgul edecek bi seyler bulmam lazim.

Hoşgeldin, linda. Bunları niye düşünüyorsunki şimdi. Kimin başına ne geleceği belli değil ki. Kimin önden gideceği falan mianın dediği gibi bazı şeyleri yaşamadan bilemezsin. Bak annem şu an yalnız yaşıyor. Bazen zor gelse de bir rutini var, bahçesi çiçekleri var, akrabalarla kahve saati var. Uzun süre yanımda kalınca bile sıkılıyor düzenine geri dönmek istiyor. Takılma yani şimdiden, sağlığına ve şu anına odaklan

Hosbuldum canimcim.
Valla ne bilem dönem dönem üzülecek bi sey buluyorum kendime. Bu konuda cok becerikliyimdir
Aynen ya dediklerinizde cok haklisiniz kesinlikle. Güzel bi hayatimiz olsun inşallah hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…