- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
Olsun isteyince başlarsın sende zamanin olduğundaVallaMia- inanılmaz özendim sana şu an.
Benim de büyük detay temizliğe ihtiyacım var, ama hiiiiiç ama hiiiiiç vaktim yok.
Milletin yaptığı temizliklerle avunuyorum
cumadan başlıyorum 2 gün çamaşır yıka kurut katla, başka işim yok.
Minimalist yasam ilede cok hos ve sicak ortam da olurmus dedirttiniz banaEki Görüntüle 2933146
Eki Görüntüle 2933147
Eki Görüntüle 2933149
Selamlar
Oturma odamda biraz değişiklik yaptım
TV sehpasına herhangi birsey koymayı tercih etmedim orayı elektronik eşyalara bıraktım
Kirlent kılıflarını değiştirdim
Buradaki berjer sandalyeyi balkona koyunca koltuğun pufunu buraya çekmeye başladılar sandalyenin olduğu yere
Buraya sandalye gibi berjer gibi bir ürün buldum onu alacağım
Birde zigon sehpalarım eskidi ayakları küf lekeleri oluştu onlar değişecek
Zamanla aklıma estiği gibi ufak dokunuşlar, değişiklik yaparım yada böyle kalır ama ana temel duzeni oluşturdum.
Çok teşekkürlerMinimalist yasam ilede cok hos ve sicak ortam da olurmus dedirttiniz bana
Benim ki demekki zevksizligimden boyle
Yok ciddi ciddi oyleyim.Çok teşekkürler
Zevksiz olduğunuzu düşünmeyin zamanında ne yanlış seçimler yaptım bir bilseniz
Yıllar önce dedikki köşe takımı alalım 1000 tl ye yapan bir yer bulduk yani eşim buldu koltuğu sevmesemde hadi dedim idare etsin madem rengi gri olsun katalogtan renk seçtim grinin adı parlament
3 ay sonra koltuk geldi rengi parlament mavisi
Sonra eşim dükkanına götürdü orada kullanıyor.
Fotograflari atarsanız belki yardımcı olabilirim.Yok ciddi ciddi oyleyim.
Gerci esyalarimi seviyorum ama sicak ortam yok. Birseyler birseyle uymuyor. Belki duvar Bos diye
Yatak odanizin halide cok hosuma gitti.
Katalogdan secmekde iyi cesaret
Kapinin tarafinda duruyorum. Ve kocaman bos bir alan var orada.Fotograflari atarsanız belki yardımcı olabilirim.
Eşyaları seçmek uyumunu yakalamak uzun zaman alıyor.
Gayet sade modern bir tarzınız varKapinin tarafinda duruyorum. Ve kocaman bos bir alan var orada.
Noel sonrasi agac kalkacak.
Havalar isininca bisiklet balkona koyulacak
Tv sehbasi daha uzun veya tamamen farkli model mi diye dusundunuz ?Gayet sade modern bir tarzınız var
Ama tv sehbasinin boyutu bu olmasa iyi olurdu
Mekan algısını değiştirmiş.
Yani sehpa televizyondan geniş olmalı
Bu şekilde mekanla bağlanamıyor.
Ama birkaç tane kurtarıcı tavsiyem olacak fikir olsun diye sadece
Evet 3 kapakli tek renk bir sehpa olabilir açık kahve veya beyazTv sehbasi daha uzun veya tamamen farkli model mi diye dusundunuz ?
Sehba en buyuk derdim. Bu 4. Sehbamizhepside farkli tarz Ama hicbiride hosumuza gitmedi
Arastirmaya basliyayimEvet 3 kapakli tek renk bir sehpa olabilir açık kahve veya beyaz
Çam ağacı koyduğunuz yere resim rafi olabilir 2 veya 3 tane üst üste monte
Birde avize oda kucuk dahi olsa buyuk seçilmeli
Orta sehpa yuvarlak cam bir model olabilir
Ve son olarak bisiklet koyduğunuz yere koltuğunuzun boyunda bir kitaplik seçip kitaplarınızı oraya koyabilirsiniz tam anlatamadım ama
Ufak detaylar daha sıcak bir hava katacaktır
Seçtiğiniz eşyalar çok güzel bence doğru yoldasınızArastirmaya basliyayimtesekkurler
Uyku derkendün benim de öyle oldu ya, çocuklarla olmuyor maalesef, dayanabilrsek onlar uyuyunca süper oluyo.
Sizin gayet modern duruyor benim evi görsen bi de hiç ruh yokYok ciddi ciddi oyleyim.
Gerci esyalarimi seviyorum ama sicak ortam yok. Birseyler birseyle uymuyor. Belki duvar Bos diye
Yatak odanizin halide cok hosuma gitti.
Katalogdan secmekde iyi cesaret
Siyah seylere kaciyor simdide gozumSeçtiğiniz eşyalar çok güzel bence doğru yoldasınız
Ya bize Kim gelse uykusu geliyor ?Sizin gayet modern duruyor benim evi görsen bi de hiç ruh yoksadece demirbaş eşyalardan ibaret
Çok güzel secimler olmuşSiyah seylere kaciyor simdide gozum
Cam olarak boyle sehba hosuma gitti
Evdeki lambam 12senelik nerdeysebu siyahda hosuma gitti. Farkli rengide var.
Perdelerim kadife yarisi ve bir kismi koyu yesil.
Adres ver benim bebeleri getircemYa bize Kim gelse uykusu geliyor ?
Cok garip birsey. Cunku günes goren tarafda salon. Ne hikmetse uyumayan bebeler bile uyuyor bizde. Boguk bir havasi var gibi geliyor bana