Popüler Konu Minimal Yaşam

Operasyon tamam😂
Biraz kıyafet elemesi yaptım, çok elenecek yoktu, havalar soğuduğunda elemiştik zaten biraz, kırtasiye malzemelerini eledik, biten boyalar, boyama kitapları atıldı, kitaplığı düzenledik, çalışma masasının çekmecelerini toparladık
Ivır zıvır ufak tefek çok oyuncak birikmişti, biraz azalttık, deforme olmuş tokaları, taçları attık, takı kutularını düzenledik
Çoook hafifledik, rahatladık 😍
Eline sağlık
Ferahlamistir oda 😍

Operasyon tamam😂
Biraz kıyafet elemesi yaptım, çok elenecek yoktu, havalar soğuduğunda elemiştik zaten biraz, kırtasiye malzemelerini eledik, biten boyalar, boyama kitapları atıldı, kitaplığı düzenledik, çalışma masasının çekmecelerini toparladık
Ivır zıvır ufak tefek çok oyuncak birikmişti, biraz azalttık, deforme olmuş tokaları, taçları attık, takı kutularını düzenledik
Çoook hafifledik, rahatladık 😍
Ay hemen hemen aynı şeyleri yapmışız, bizde de atılacak pek bişi çıkmadı kırık kalem bi kaç çorap vs dışında. Sadece dolap içlerinde yer değişiklikleri oldu çokta güzel oldu 😍😍

Selamlar
Bugün bende kagit kutumu düzenledim.
Faturalar ve eylülün yapmış olduğu etkinlikleri garanti belgelerini gözden geçirip yerlerine koyuyorum atılacaklari atıyorum
Çoğu fatura otomatik ödemede.
Bazı şeyleri not alıyorum
Ay sonu etkinliği 😊
O etkinlikleri ben de ayikladim geçen gün, baya rahatladim 😄

Selam kızlar 🥰
Kızların odasında shaggy halı vardı onu bu sene mutfağa serdim içine küçük küçük parçalar düşüyor bulamıyoruz kara delik mübarek🙈🙈
Kızların odasına da uymayan ama kalın güzel bir halı vardı onu serdim direndim yeni halı almamak için ama bugün halı örtüsü siparişi verdim gayet minimal davrandım dimi🤗🤗🤗

Selam kızlar 🥰
Kızların odasında shaggy halı vardı onu bu sene mutfağa serdim içine küçük küçük parçalar düşüyor bulamıyoruz kara delik mübarek🙈🙈
Kızların odasına da uymayan ama kalın güzel bir halı vardı onu serdim direndim yeni halı almamak için ama bugün halı örtüsü siparişi verdim gayet minimal davrandım dimi🤗🤗🤗

Çok mantıklı olmuş bence, at makineye yıkansın tekrar ser mis gibi.

Selam kızlar 🥰
Güle güle kullanın.
Baya pratik olur hemde mutfakta hali çabuk kirleniyor.

Haftaiçi dışarı çıkmıştım hiç ihtiyacım yokken 1 mom Jean birde tişört aldım gözüm bir de cekette kaldı🥶🥶🥶

Bence dışarı çıkmayalım dedim
Bu sefer netten küçüğe bot bu ihtiyqçtı
Büyüğee spor ayakkabı aldım ertelenebilir di ama aldım yine de
Bir de halı örtüsü

Bugünlerde harcama isteği çık aklımdan lütfen🙉🙉🙉

C
Haftaiçi dışarı çıkmıştım hiç ihtiyacım yokken 1 mom Jean birde tişört aldım gözüm bir de cekette kaldı🥶🥶🥶

Bence dışarı çıkmayalım dedim
Bu sefer netten küçüğe bot bu ihtiyqçtı
Büyüğee spor ayakkabı aldım ertelenebilir di ama aldım yine de
Bir de halı örtüsü

Bugünlerde harcama isteği çık aklımdan lütfen🙉🙉🙉
bahar ayları tehlikeli, alışveriş isteği depreşiyor 😅

Teşekkür ederim canım

Sen nasılsın nasıl gidiyor oğluna zaman kendi kurallarını koyqbildin mi nasıl yönetiyorsunuz zamanı
İyiyiz işte yoğunuz ikimiz de oğlum 4.30da okuldan çıkıyor. Bi rutin oluşturamadım açıkçası ama aramız çok daha iyi. Kardeşini hırpalıyor biraz o canımı sıkıyor ama çok müdahale etmemeye çalışıyorum. Senin nasıl gidiyor ?

X