Vayy kolay gelsin.Ben bugün çocukların odasına dalıcam, küçülen bazı kıyafetlerden tutun da oyuncaklara, tokalara, inci boncuktan bitmiş keçeli kalemlere kadar ayıklayabildiğim kadar eşya ayıklamayı düşünüyorum
aynenn bendeee..Ben bugün çocukların odasına dalıcam, küçülen bazı kıyafetlerden tutun da oyuncaklara, tokalara, inci boncuktan bitmiş keçeli kalemlere kadar ayıklayabildiğim kadar eşya ayıklamayı düşünüyorum
bu yerleştirme ve evden bir şeyler çıkarma beni çok heyecanlandırıyor
dolma biber için harcını hafif şişirip doldurup dolaba atmak en ama en pratiği.Buzlukta mutlaka taze fasulye Nohut kuru fasulye bezelye oluyor ana malzeme hazır olunca pişirmek çok kolay.
Kaşar peyniri rendeleyip yada doğrayıp atıyorum hem bozulmuyor hem yemeklerde çıkartıp kullanıyorum tost vs içinde pratik.
Mantı köfte doğranmış et kiyma mutlaka oluyor
Patatesleri doğrayıp atıyorum aslinda yemek yaparken fazladan dogruyorum yarısını hemen buzluğa atıyorum kızartma da yemekde kullanıyorum.
Patlıcanı da öyle fazla kızartıp buzluğa atıyorum.
Börek yapıp atıyorum kızımın beslenmesi için ve kahvaltı için
Kuru dolmalari haşlayıp buzluğa atıyorum.
Hatta dolma biberleri de temizleyip dondurucuya atıyordum bu yıl yapmamışım
O zaman efsane oluyordolma biber için harcını hafif şişirip doldurup dolaba atmak en ama en pratiği.
Nasılsın canım
Eline sağlık oturmaya gelcem bi gün haberin olsunEv taşıdım,
Kırık dökük, eski kirli kötü ne varsa attım.(Zil takıp oynayan smiley:))
Sen zaten hüzünlencek yer arıyonBen de her fotografta gozlerimdeki hüznü yakalıyorum...
Fotograf bakmayi severim ama foto cektigimiz gün an ne yasamistim ne hissediyordum vs. hepsini hatirladigim icin kendimi hüzünlü buluyorum.
Hoş geldinBen de döndüm
Olur öyle çok normalBenim ruh halimin dengesizliğini kkdan kaçıp dönmelerimden anlayabilirsiniz
Güle güle kullan canımAynen kablosuz süpürge özellikle bel ağrısı bile yapmıyor supurup geçiyorsun sadece
Robot kullanmadım ama eşim alırız diyor bakalım
Duduklu tencere anlatmaya gerek yok
Kurutma makinesi çok kolaylık
Vileda yerine mop kullanmak daha pratik geliyor.
İpli rondo soğanı salatalığı 2 dk hazırlıyorAnka min hediyesi
Çayı kendi demleyen çaycı almak istiyoruz.
Yemek yerken ayarlasak çayda bir yandan demlenir.
Blender bozulmak üzere bozulursa hemen yenisini alacağım kurtarıcım.
Arada bize gelebilirsinizAynı benSanki ev/dolap düzenlemeye, eşya ayıklamaya gelmişim dünyaya, öyle mutlu oluyorum
Ben plansız taraftayım off ruhum dağınıkÇalışırken
Sabah camasir mak camasir atıp zamanlayıcıyı kurardım ben eve geldiğimde bitmis olurdu
Eve gelince 10 dk dinlenip yemek yapardım
Yemekleri fazla yaptığımdan diğer günler yanına pilav corba ekleme yapardım. 1 gün kolay yemek 1 gün buzluktan kullanırdım.
Yemek pişerken hızlıca ev toplardim. Bulaşık mak kontrol ederdim.
Sofrayı kaldırınca camasir katlardim ve Saat 8 gibi işler biterdi 4 saat serbest zamanım olurdu.
Mutfağı akşam son defa toplardim.
Cumartesileri de genel temizlik günümdü tam gün çalışırdık iş yerinde.aksam temizlik yapardım.
Pazar dinlenir yada gezerdik.
Ama plansız halime gelecek olursak
3 mak camasir katlanmayi beklerdi bitmezdi bir köşe de kralliklarini ilan etmişler gibi dururlardi.
Bulaşık bitmezdi
Yemek planı yapmadigimdan ne pisirsem diye düşünürdüm hep.
Etraf dağınık olurdu
Ve hafta sonu temizlik yapmakla geçerdi.
Plansız hayat sisli yolda yürümek gibidirBen plansız taraftayım off ruhum dağınık
Bizim evde ne kadar plan yapabilirim bilmiyorum ya. Biliyorsun sabahtan beri nelerle uğraşıyorumPlansız hayat sisli yolda yürümek gibidir
Bizim evde ne kadar plan yapabilirim bilmiyorum ya. Biliyorsun sabahtan beri nelerle uğraşıyorum
Çok hassas bir dönemden geçiyorsun gayet normal düzenin bozulmasıplanlıyım normal şartlarda, ama bazı dönemler bi bırakınca devamını tutamıyorum,
2 hafta önce büyükbabamı kaybettik, aşırı sevdiğim, devamında taziye olayları ve muhakkak katıldım, işe git çıkışta oraya git destek olmaya falan...
bu yaklaşık 1 hafta sürdü, sonra kv düştü, kolunu incitti, derken alçıya alındı ve ( oğluma da o bakıyor ) wc'ye bile yalnız giremez oldu, kızı bakmaya geldi vs vs....
hala o durum devam ediyor, ama çocuklar dolayısı ile oranın durumu beni direk etkiliyor, kapıdan alıp çıkamıyorum misal,
e bu defa eve gidişim gecikiyor, eve gecikince de rutinimi tamamen kaybediyorum, çamaşırım, kuruyanları yerleştirme işim, oğlanın ödevi vs vs.....
hep dediğim gibi, esasında kendi düzenimiz var fakat buna ''minicik'' bir şey daha eklenince ben direk tepetaklak oluyorum
planlıyım normal şartlarda, ama bazı dönemler bi bırakınca devamını tutamıyorum,
2 hafta önce büyükbabamı kaybettik, aşırı sevdiğim, devamında taziye olayları ve muhakkak katıldım, işe git çıkışta oraya git destek olmaya falan...
bu yaklaşık 1 hafta sürdü, sonra kv düştü, kolunu incitti, derken alçıya alındı ve ( oğluma da o bakıyor ) wc'ye bile yalnız giremez oldu, kızı bakmaya geldi vs vs....
hala o durum devam ediyor, ama çocuklar dolayısı ile oranın durumu beni direk etkiliyor, kapıdan alıp çıkamıyorum misal,
e bu defa eve gidişim gecikiyor, eve gecikince de rutinimi tamamen kaybediyorum, çamaşırım, kuruyanları yerleştirme işim, oğlanın ödevi vs vs.....
hep dediğim gibi, esasında kendi düzenimiz var fakat buna ''minicik'' bir şey daha eklenince ben direk tepetaklak oluyorum
Nasılsın canım
Vayy kolay gelsin.
Bildirim bekliyoruz bitince