Popüler Konu Minimal Yaşam

Eline sağlık
Ferahlamistir oda

Ay hemen hemen aynı şeyleri yapmışız, bizde de atılacak pek bişi çıkmadı kırık kalem bi kaç çorap vs dışında. Sadece dolap içlerinde yer değişiklikleri oldu çokta güzel oldu

O etkinlikleri ben de ayikladim geçen gün, baya rahatladim

Nasılsın cicim? Anka Kazen, kizmadi mi ne bu bi gidiyon bi geliyon diye

Selam kızlar
Kızların odasında shaggy halı vardı onu bu sene mutfağa serdim içine küçük küçük parçalar düşüyor bulamıyoruz kara delik mübarek
Kızların odasına da uymayan ama kalın güzel bir halı vardı onu serdim direndim yeni halı almamak için ama bugün halı örtüsü siparişi verdim gayet minimal davrandım dimi

Çok mantıklı olmuş bence, at makineye yıkansın tekrar ser mis gibi.

Güle güle kullanın.
Baya pratik olur hemde mutfakta hali çabuk kirleniyor.

Haftaiçi dışarı çıkmıştım hiç ihtiyacım yokken 1 mom Jean birde tişört aldım gözüm bir de cekette kaldı

Bence dışarı çıkmayalım dedim
Bu sefer netten küçüğe bot bu ihtiyqçtı
Büyüğee spor ayakkabı aldım ertelenebilir di ama aldım yine de
Bir de halı örtüsü

Bugünlerde harcama isteği çık aklımdan lütfen

C
bahar ayları tehlikeli, alışveriş isteği depreşiyor

Teşekkür ederim canım

Sen nasılsın nasıl gidiyor oğluna zaman kendi kurallarını koyqbildin mi nasıl yönetiyorsunuz zamanı
İyiyiz işte yoğunuz ikimiz de oğlum 4.30da okuldan çıkıyor. Bi rutin oluşturamadım açıkçası ama aramız çok daha iyi. Kardeşini hırpalıyor biraz o canımı sıkıyor ama çok müdahale etmemeye çalışıyorum. Senin nasıl gidiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…