Olur gibi de olmaz gibi deUmarim alincada guzel durur.
Tv unitesi olmasa olurmu acaba salonda
Oyyy oyyy oysa bir umuttuDanimarkaya ucak bileti ara ozaman
Eki Görüntüle 2961353
Burayı paylasmamisim sizinle
Bu dolap aslında su saatini saklamak için yapıldı
Tam göz önündeydi. Kapattık iyi oldu.
Dis bakım ürünlerini tras ürünlerini buraya koyuyoruz. Genelde eşimin eşyaları var burada
Çok kullanışlı oldu.
Doğru diyorsun elimde duzenleyici varsa bir bakıyımben ufak tefek şeylerin kutular içinde olmasını daha çok seviyorum. çıkar sil, kutuyu düzenle koy yerine gibi.
Akıl vermek gibi değil benimki, sadece tercihimi dile getirdimyanlış anlaşılmasın
Bence başkası toplarsa olabilir
yaa ben toplama yerleştirme işlerini çok severim ama çekmece içi silme vs hiç hoşlandığım şeyler değildirBence başkası toplarsa olabilirben toplarken sinirli oluyorum
KızBence başkası toplarsa olabilirben toplarken sinirli oluyorum
CansınKızAnka Yakın olaydık çocuklarını ben alırdım parka dışarı neyim çıkardık da sen de temizliğini yapardın rahat rahat.
Duzen işlerini bende seviyorum ama temizlik zoryaa ben toplama yerleştirme işlerini çok severim ama çekmece içi silme vs hiç hoşlandığım şeyler değildir
yaa ben toplama yerleştirme işlerini çok severim ama çekmece içi silme vs hiç hoşlandığım şeyler değildir
Ben de çocuklar karışmasa temizliği severim. Suyla teması seviyorum. Kadir gibi ovala durula ohhh gitsin dert kederDuzen işlerini bende seviyorum ama temizlik zor
Canım senin, çocukları işe dahil etmeden iş yapman çok zor. ver ellerine bezi, kovayı çıkarma piyasaya.Ben de çocuklar karışmasa temizliği severim. Suyla teması seviyorum. Kadir gibi ovala durula ohhh gitsin dert kederama tabii şimdi bi cam silene kadar biri kovama girer biri bende silicem diye kovaya bezi sokar şakır şakır her yeri ıslatır derken çok zevkli olmuyor Toplama işi sinir ediyor beni. Hiç sevmiyorum onu