Yaslanmis değilde olgunluk hissediyorum.Peki yaşlanmış geliyor musunuz
Benim sanki gözlerımın ışıltısı cildimin parlaklığı gitmiş gibi geliyor
Keşke burda şöyle yapsaydım dıyorum
Çocugumla güzel vakitte geçirdim ama keşke daha güzel daha iyi olsaydı diyorum
Her gecen dakıka yeni şeyler öğrenip onu geçmişe dönüp uygulamak istiyorum
O yüzden eski resimler pek gülümsetmiyor beni
Bakliyat yemeklerı ve çorbaları güzel pratik oluyor düdüklü tencere çok kurtarıcıyemek işini şöyle yapsak,
2 ana yemek, 2 çorba pişirip kavanozlara vakumlasak konserve olarak.
bir gün dolma doldurup buzluğa atsak, bir gün kıyma alıp köfte yoğurup dondursak sanki iş kolaylaşacak gibi.
ben geçen sağlıklı sağlıksız düşünmeyip piliç nuget pişirdim. yedik mecburen.
dün akşam yemeğim yoktu, pilav yaptım, yanında sulu bişiy olsun diye de tarhana çorbası yaptım.
Temizliği bir gün yapıyorum. kurutma makinem var, temizlik yaparken makineleri çalıştırıyorum. kuruyanı katlayıp yerine koyuyorum.
temizlik için robotlardan düşünebilirsin, herkesin özellikle çalışan hanımların işini inanılmaz kolaylaştırdığını okuyorum. yemek yedikten sonra çocuğunun beslenmesini hazırlarken mutfağa aç, süpürsün. saçı kılı kırıntıyı toplasa seni rahat ettirir.
tabi bunu söylemek kolay da uygulamak zor oluyor.
Ne güzel yazmışsınız ve çok haklısınızYaslanmis değilde olgunluk hissediyorum.
Yaşlanmanın tanımı hayatta herseyi yaşamış ama ömrünün tamamlanmasını beklemek demek.
Keşkeler bizi yetersiz hissettiren kelimeler
Siz o günün şartlarında elinizden gelen ilgiyi çocuğunuza göstermişsiniz bundan fazlası fazla olurdu.
Kendimizi bu şekilde yargılamak doğru değil.
Her yıl hatta her dakika yeni bir şey çıkıyor ortaya hepsini uygulamak değil aslında hedef bize uyan şeyleri öğrenip uygulamak.
Birde çocuklar belli bir yaşa kadar ne kadar ilgi sevgi ve vakit gecirseniz bıkmaz.
4-5 yaşına kadar aileyle olan bağı çok güçlüdür zamanla birey olmaya ve kendi kararlarını vermeye başladıkça bağı azalır.
Yani 24 saatinizi de verseniz yetmezdi.
O yüzden içiniz rahat olsun.
Ben de her fotografta gozlerimdeki hüznü yakalıyorum...Peki yaşlanmış geliyor musunuz
Benim sanki gözlerımın ışıltısı cildimin parlaklığı gitmiş gibi geliyor
Keşke burda şöyle yapsaydım dıyorum
Çocugumla güzel vakitte geçirdim ama keşke daha güzel daha iyi olsaydı diyorum
Her gecen dakıka yeni şeyler öğrenip onu geçmişe dönüp uygulamak istiyorum
O yüzden eski resimler pek gülümsetmiyor beni
Ben de döndüm
Şu yazıların yok mu insanın içini ısıtanYaslanmis değilde olgunluk hissediyorum.
Yaşlanmanın tanımı hayatta herseyi yaşamış ama ömrünün tamamlanmasını beklemek demek.
Keşkeler bizi yetersiz hissettiren kelimeler
Siz o günün şartlarında elinizden gelen ilgiyi çocuğunuza göstermişsiniz bundan fazlası fazla olurdu.
Kendimizi bu şekilde yargılamak doğru değil.
Her yıl hatta her dakika yeni bir şey çıkıyor ortaya hepsini uygulamak değil aslında hedef bize uyan şeyleri öğrenip uygulamak.
Birde çocuklar belli bir yaşa kadar ne kadar ilgi sevgi ve vakit gecirseniz bıkmaz.
4-5 yaşına kadar aileyle olan bağı çok güçlüdür zamanla birey olmaya ve kendi kararlarını vermeye başladıkça bağı azalır.
Yani 24 saatinizi de verseniz yetmezdi.
O yüzden içiniz rahat olsun.
Yaaaa mikanim hosgeldinŞu yazıların yok mu insanın içini ısıtan
Eline sağlıkEv taşıdım,
Kırık dökük, eski kirli kötü ne varsa attım.(Zil takıp oynayan smiley:))
Bende öyleBen de her fotografta gozlerimdeki hüznü yakalıyorum...
Fotograf bakmayi severim ama foto cektigimiz gün an ne yasamistim ne hissediyordum vs. hepsini hatirladigim icin kendimi hüzünlü buluyorum.
Özgür ruhBen de acayip geçmişe Özlem duyuyorum hele bekar hallerime
Düdüklü de elim ayağım benim.Bakliyat yemeklerı ve çorbaları güzel pratik oluyor düdüklü tencere çok kurtarıcı
Köfte hem ızgara için hemde güveçlij ayrı ayrı yapılıp konulabılır
Fırın yemeklerı de pratik sağlıklı
Karnıyarık için patlıcan kızartıp buzluğa konulabılır
Ispanak boş vakıtte çok alınıp yıkanıp kesilip konuluncada pratik oluyor
Beslenme için börekler hazırlamakta olabılır onlarda buzluğa konulup istenildiğinde pişirilir
Ette düdüklüde güzel hızlı oluyor
Robot gercekten kolaylık
Aynen kablosuz süpürge özellikle bel ağrısı bile yapmıyor supurup geçiyorsun sadeceDüdüklü de elim ayağım benim.
kuru fasulye yaparken, bir yandan mutfak robotuna rende havuç atıyorum. salata hazır oluyor.
sigara böreği sarıyorum buzluğuma.
kek yapıyorum kesip buzluğa atıyorum. gün öncesinden çıkarıp çocuğumun beslenmesine koyuyorum.
Poğaça yapıp pişirip buzluğa atıyorum, gün öncesinden çıkarıyorum yine. oda sıcaklığında çözünüyor. yeni yapılmış gibi oluyor.
gerçekten pratik ev aletleri de insanı yükten kurtarıyor.
yaaa hoşgeldin, çok sevindim, iyi ki geldinBen de döndüm
işte özetiAynen kablosuz süpürge özellikle bel ağrısı bile yapmıyor supurup geçiyorsun sadece
Robot kullanmadım ama eşim alırız diyor bakalım
Duduklu tencere anlatmaya gerek yok
Kurutma makinesi çok kolaylık
Vileda yerine mop kullanmak daha pratik geliyor.
İpli rondo soğanı salatalığı 2 dk hazırlıyorAnka min hediyesi
Çayı kendi demleyen çaycı almak istiyoruz.
Yemek yerken ayarlasak çayda bir yandan demlenir.
Blender bozulmak üzere bozulursa hemen yenisini alacağım kurtarıcım.
Cok şükür canim bitti sayılırEline sağlık
İsler bitmiştir de artık mis gibi
Ayniymisiz :)Bende öyle
Kabullenemiyorum şöyle olsaydı böyle yapsaydım
Burda şu olmuştu hep bir hesaplaşma geçmişle
Sadece bir kaç çocukluk fotom var onlara gülümseyerek bakabılıyorum
Bundan sonrakılerı güzel hatırlarız insallah