Bizim evde herkesin yediği abur cubur bellidirSen yeseydinben olsam öyle yapardım
Sen bilirsinpeki hanımlar,
20-30 parça kıyafete nasıl bir fiyat biçeyim?
Ayakkabı varsa ayakkabı da ekliycem.
150 den aşağı verme bence. Pazarlık falan da yapacaktır 200 den kapı açabilirsin.peki hanımlar,
peki hanımlar,
Gerçekten ihtiyaç sahibi biri olup halini anlatırsa o zaman epey inebilirsin.150 den aşağı verme bence. Pazarlık falan da yapacaktır 200 den kapı açabilirsin.
Çok iyi yapmışsın, ben de daha önce toplu sattım böyle küçülenleri. Aynen fazla fazla koydum. Bi de yeni doğum yapacaktı o yüzden çok düşük bir fiyata verdim. Şimdi de büyük bir poşet ayırdım memlekete giderken durumu olmayan bir akrabaya vereceğim. Bebek arabası mama sandalyesi park beşik kanguru hepsini sattım, yer açıldı.Herkese selam canlar
Kıyafetler için kişiyi tahlil edebilmek adına 350 lira dedim.
Pahalı dedi, teklif istedim.
100 liram var dedi. Biraz zorladım özellikle konuşturmak için.
Baktım ihtiyacı olan ama orta halli biri, 10-15 parçada anlaştık. anlaştığımız parçaları aldı, ama ben ne var ne yoksa hepsini koydum.
Çocuklar giysin napıcamki onları
Helali hoş olsun.
Elsa kostümü de sattım
Minimalliğe bir takım büyük adımlar benden
Herkese selam canlar
Kıyafetler için kişiyi tahlil edebilmek adına 350 lira dedim.
Pahalı dedi, teklif istedim.
100 liram var dedi. Biraz zorladım özellikle konuşturmak için.
Baktım ihtiyacı olan ama orta halli biri, 10-15 parçada anlaştık. anlaştığımız parçaları aldı, ama ben ne var ne yoksa hepsini koydum.
Çocuklar giysin napıcamki onları
Helali hoş olsun.
Elsa kostümü de sattım
Minimalliğe bir takım büyük adımlar benden
Elinize sağlık kızlarÇok iyi yapmışsın, ben de daha önce toplu sattım böyle küçülenleri. Aynen fazla fazla koydum. Bi de yeni doğum yapacaktı o yüzden çok düşük bir fiyata verdim. Şimdi de büyük bir poşet ayırdım memlekete giderken durumu olmayan bir akrabaya vereceğim. Bebek arabası mama sandalyesi park beşik kanguru hepsini sattım, yer açıldı.
Nerdesiniz gençler
Gençler pertNerdesiniz gençler
Biz de davetli miyiz konsereGünaydın Hanımlar,
Konservatuvarla ilgili bir gelişme oldu. Konser yapılacak ve Solo Performans için bana da eser çalışması verildi.
Biraz heyecanlı olmakla birlikte çalışmalara başladım. Sesimin kondisyonunu arttırmam lazım.
Çok güzel Çok sevindim heyecanlı olmalıGünaydın Hanımlar,
Konservatuvarla ilgili bir gelişme oldu. Konser yapılacak ve Solo Performans için bana da eser çalışması verildi.
Biraz heyecanlı olmakla birlikte çalışmalara başladım. Sesimin kondisyonunu arttırmam lazım.
Biz de davetli miyiz konsere
Çok güzel Çok sevindim heyecanlı olmalı
Ama hayatında unutamayacağın bir anı daha kalacak.
Eline sağlık baya esya gitmiş evdenSelam kızlar Ayyy sayfayı bulamadım
2 gündür temizlik le uğraşıyorum yine elenecek çok şey buldum
Her defasında daha çıkmaz diyorum ama çıkıyor
Ve gelelim elediklerime
Kızın park yatağı
3 tane küçük montu
2 battaniye
Benim
1 deri montum,, 3 tunik,,, 2 pike,,, 1 çarşaf,,, 1 yatak örtüsü(üfff şu gelinlik gibi olanlar var ya hangi akılla aldıysam)
2 tane perde
Hepsini üst katta biri var ona verdim çok mutlu oldu
1 tane kırık salıncak,, biraz da eskimiş iç çamaşırı attım