Aynen canım çok haklısın aklımda sürekli Br şeyler alma fikri yatıyor mesela kışlıkları ayarlamadan önce Ayyyy evde giyecek hiç birşey im yok diyordum kışlıkları çıkardım yaaa gerçekten bir sürü kıyafetim var neden boş yere harcama yapayım kiEvdeki düzen oluşana kadar böyle oluyor
Birkaç eleme sonrası tecrübe oluyor hemde neye ihtiyaç duyduğunu anlıyorsun.
Biraz sıkıntılar vardı mola verdim geldim. :)) Bu sırada mizaç kursuna katıldım. Mizaca göre aile danışmanlığı eğitimi aldım onla uğraşıyorum şimdi staj yapar gibi mizaç bakıyorum
Hayat bu sıkıntılar illa ki oluyor Rabbim aşamayacağımız sıkıntılar yaşatmasınBiraz sıkıntılar vardı mola verdim geldim. :)) Bu sırada mizaç kursuna katıldım. Mizaca göre aile danışmanlığı eğitimi aldım onla uğraşıyorum şimdi staj yapar gibi mizaç bakıyorumsen nasılsın neler yapıyorsun
Aminn canım. Bazen ağır geliyor işte oysa Allah kuluna taşıyamayacağı yük vermiyor biz fıtratımızı bozup aciz hale düşüyoruz. Aynen iyi geldi elhamdülillah çok farkındalık oluştu. Rabbim uygulamayı, aktarırken doğru konuşmayı nasip etsin. Özelden bi el yüz resmi at sana da bakayımHayat bu sıkıntılar illa ki oluyor Rabbim aşamayacağımız sıkıntılar yaşatmasın
Ya ne güzelmiş öyle ilk defa duyuyorum sana da iyi gelmiştir
Bende iyiyim canım kızlar uyuyorken yatak keyfi yapıyorum
TeşekkürlerYaaa ne güzel olmuş canım
Hahha dur elimi atıyorumAminn canım. Bazen ağır geliyor işte oysa Allah kuluna taşıyamayacağı yük vermiyor biz fıtratımızı bozup aciz hale düşüyoruz. Aynen iyi geldi elhamdülillah çok farkındalık oluştu. Rabbim uygulamayı, aktarırken doğru konuşmayı nasip etsin. Özelden bi el yüz resmi at sana da bakayımkendimi geliştirmek için yakaladığıma bakıyorum
Evet ihtiyacın olan şeyin yokluğunu hissetmek gerekiyor.Aynen canım çok haklısın aklımda sürekli Br şeyler alma fikri yatıyor mesela kışlıkları ayarlamadan önce Ayyyy evde giyecek hiç birşey im yok diyordum kışlıkları çıkardım yaaa gerçekten bir sürü kıyafetim var neden boş yere harcama yapayım ki
Benim sıkıntım eşyadan kıyafetten herşeyden çok çabuk sıkılmamEvet ihtiyacın olan şeyin yokluğunu hissetmek gerekiyor.
Mesela 4 tane kazagim şuan bana yetiyor.
Ama hergun dışarı çıkan çalışan biri olsam yetmezdi.
Sadelik seviyemiz bize bağlı evin hareketine bağlı bir durum.
Yeterince sade olunca ev hala dagiliyorsa burda düzen devreye giriyor
Her eşyanın yeri belli olması ve bir düzene sahip olması gibi.
Sıkılmayan yoktur bu konudaBenim sıkıntım eşyadan kıyafetten herşeyden çok çabuk sıkılmam
Mesela ilk koltuk takımım aldıktan 4 sene sonra değiştirdim taş gibi koltukları valla
Bugün. Beğenerek aldıklarımı aradan biraz zaman geçince beğenmiyorum sonrasında değiştirmek istiyorum hem masraf hem yer işgali ama artık kararlıyım çok ça bir zaman ekstra bişey almayacağım
Artık öyle yapıyorum mesela salona perde aldım düz modelSıkılmayan yoktur bu konuda
Ama temel eşyaları sade seçip minik Detaylarda değişiklikler yapmak daha iyi oluyor.
Teşekkür ederimİYi tatiller canım
YaaaaaaaaAnka herşeyi doğru bildiiiii kız senin içinde ne cevher varmışşşş
Süpersin bundan sonra peşindeyimmmmmn
merhaba özelden gönderdimKızlar özel mesajları açacağım şimdi. Özelden yazın burayı meşgul etmeyelim mia kovacak beni