Popüler Konu Minimal Yaşam

ben de yazlık kışlık değişimi anında yaklaşık 8-10 ( hepimize ait ) ayakkabı eledim, kıyafeti de zaten halletmiştim, fakat benim şu fazla odam da her an bir dağınıklık birikiyor, ben sıfırlıyorum en fazla 2 haftaya yine o odada eşyalar birikmeye başlıyor, evin en kangren yeri sanırım o oda :)
orayı ilerde giyinme odası yapma fikrim var, hayalim gerçekleşene kadar sanırım bu çileye devam :KK43:

ben de yazlık kışlık değişimi anında yaklaşık 8-10 ( hepimize ait ) ayakkabı eledim, kıyafeti de zaten halletmiştim, fakat benim şu fazla odam da her an bir dağınıklık birikiyor, ben sıfırlıyorum en fazla 2 haftaya yine o odada eşyalar birikmeye başlıyor, evin en kangren yeri sanırım o oda :)
orayı ilerde giyinme odası yapma fikrim var, hayalim gerçekleşene kadar sanırım bu çileye devam :KK43:
Fazla odaların kaderi malesef 😅

Benimde odak noktam şu aralar mutfak
Duzen oluşturdum ama eksikler olunca hep bir dağılma yaşanıyor özellikle gıdalarda

ya bir yandan çok iyi, çamaşır askılığı, ütü masası, ütülenecekler, cocukların o ara oynamadıkları oyuncakları, epeeyyyy eşya alıyor amaaa gel gör ki stabil düzenli tutmak çok zor öyle alanları...

Fazla odaların kaderi malesef 😅

ya bir yandan çok iyi, çamaşır askılığı, ütü masası, ütülenecekler, cocukların o ara oynamadıkları oyuncakları, epeeyyyy eşya alıyor amaaa gel gör ki stabil düzenli tutmak çok zor öyle alanları...
Evet depolama alanı oluyor. baya eşyayı normal alanlardan kurtarıyor
Ama onlara göre ileride dolap yaptirirsin sen

mutfakta eksiğin kaldı mı ki Mia- Mia- ?
Buyuk tadilat işi bitti çok şükür
Ama kavanoz eksigim var
Bazı tabaklarimin minik minik kenarları kırılmış 8 yıldır hergun kullandım
Tencereler artık miladı doldu
Böyle ufak tefek yenileme istiyor
Buzdolabi içinde ayrı düzenleme lazım
Karisik olunca kontrol etmesi de zorlaşıyor.

Bu arada
Aaaa benim kiler :KK70:

kapıyı kilitleyip anahtarı kaybet :KK70:

ben de tencerelerimi geçen sene yeniledim, kırık tabaklar benim de sinirimi bozuyor aynen, ama illa oluyor sanırım, buzdolabı içine ben ikeanın çok amaçlı kaplarından 3-4 tane almıştım onlar var bir de bir büyük ebatını alıp sebzelik olarak 2 ayrı bölme yapmıştım hala da öyle...
evet ne kadar sade o kadar kolay :)

Buyuk tadilat işi bitti çok şükür
Ama kavanoz eksigim var
Bazı tabaklarimin minik minik kenarları kırılmış 8 yıldır hergun kullandım
Tencereler artık miladı doldu
Böyle ufak tefek yenileme istiyor
Buzdolabi içinde ayrı düzenleme lazım
Karisik olunca kontrol etmesi de zorlaşıyor.

3 sepet çamaşır katladım. Normalde o kadar birikmez ama bu hafta oğlum rahatsız olunca sallamışım biraz 🙈 4 parça oğluşun küçülenini ayırdım. Akşama okuldan arkadaşlarla yemeğe gideceğiz. Bugün de yemek işinden ben yırttım. Çocuklar ve eşim kayınvalidemde 🤭

ben de tencerelerimi geçen sene yeniledim, kırık tabaklar benim de sinirimi bozuyor aynen, ama illa oluyor sanırım, buzdolabı içine ben ikeanın çok amaçlı kaplarından 3-4 tane almıştım onlar var bir de bir büyük ebatını alıp sebzelik olarak 2 ayrı bölme yapmıştım hala da öyle...
evet ne kadar sade o kadar kolay :)
Aynen evi sadeleştirmek belli bir seviyede kolaylık sağlıyor
Elimizdekileri düzenlemek exra kolaylaştırıyor işleri
Tabi bunun maddi kısmı var işte kendimi zorlamadan almak istiyorum parça parça alırım belki
1 kere duzeni kurarsam uzun süre eksik birsey olmaz diye düşünüyorum
Mutfak esyasina çok yatırım yapmadım çoğu ceyizdeki ürünlerdi zaten

X