Eline sağlıkBen bu aralar çok plansızım. Yapılacakları aklıma yazıyorum canım ne zaman isterse o zaman yapıyorum
Çamaşırları katlayıp yerleştirdim. Nevresimleri değiştirip yıkadım. Evi süpürdüm. Dışarda işlerim vardı onları hallettim. Bir süredir mutfak camını silmeyi düşünüyordum. Hadi bugün sileyim dedim. Sonra yatak odası ve çocuk odası camını da sildim. Balkonu, banyoyu temizledim.
Şimdi aklımda fırın temizliği var. Bir de salon camları kaldı.
Ooo süperBu akşam yemek derdim yok ne mutlu
kv ye gideceğiz
Ne güzelbiz de dışarda yiyeceğiz, bir çalışanımızın emekli yemeği var.
Aynen tarihe not düşelimBugün herkes şanslı gününde
Yooo ben gayet kendim yaptımBugün herkes şanslı gününde
Ama enerjin yerinde maşallahYooo ben gayet kendim yaptım
Canım henüz eşim tam gün çalışmaya başlamadı. Haftada iki gün çalışıyor 3 gün evden çalışıyor. işe geldiği günler kvalidem bakıyor şimdilik..
kızını okula götürecek birini buldun mu?
Evet çok şükürAma enerjin yerinde maşallah
Başınız sağ olsunCanım henüz eşim tam gün çalışmaya başlamadı. Haftada iki gün çalışıyor 3 gün evden çalışıyor. işe geldiği günler kvalidem bakıyor şimdilik.
Daha önce kvalidem bakamaz diye düşünüyordum. çünkü dedemiz vardı, dedemizi 2 hafta önce kaybettik. şimdi kvalidemin bağlı olduğu bir konu kalmadı. o sebeple şu an durumlar stabil.
Ama sen de mutlusun bugünYooo ben gayet kendim yaptım
Başınız sağolsunCanım henüz eşim tam gün çalışmaya başlamadı. Haftada iki gün çalışıyor 3 gün evden çalışıyor. işe geldiği günler kvalidem bakıyor şimdilik.
Daha önce kvalidem bakamaz diye düşünüyordum. çünkü dedemiz vardı, dedemizi 2 hafta önce kaybettik. şimdi kvalidemin bağlı olduğu bir konu kalmadı. o sebeple şu an durumlar stabil.
şınız sağ olsun
Allah razı olsun kızlar. Sağ olun.Ama sen de mutlusun bugün
Başınız sağolsun
GünaydınGünaydın kızlar
Eline sağlıkSelam hanımlar,
Akşam yemekten sonra
kızın ödevlerini eşim yaptırdı.
ben de katlanmak için yalvaran çamaşırlarımı katladım.
2 makine de ekstra yıkayıp kurutttum katladım yerleştirdim.
kızın okul kıyafeti kirlenmiş onu da yıkamıştım ütüledim, hazırladım.
hiç değilse bir iş kalktı ortadan.
yapılacaklarım,
-çamaşır yıkamaya devam edilecek :)
-ev tertip düzen ve temizliği
-Olmayan, giyilmeyen, yırtılmış, sökülmüş, deforme olmuş şeyleri elemek.