- 25 Şubat 2015
- 1.786
- 2.303
Fazla odaların kaderi malesefben de yazlık kışlık değişimi anında yaklaşık 8-10 ( hepimize ait ) ayakkabı eledim, kıyafeti de zaten halletmiştim, fakat benim şu fazla odam da her an bir dağınıklık birikiyor, ben sıfırlıyorum en fazla 2 haftaya yine o odada eşyalar birikmeye başlıyor, evin en kangren yeri sanırım o oda :)
orayı ilerde giyinme odası yapma fikrim var, hayalim gerçekleşene kadar sanırım bu çileye devam
Fazla odaların kaderi malesef
Benimde odak noktam şu aralar mutfak
Duzen oluşturdum ama eksikler olunca hep bir dağılma yaşanıyor özellikle gıdalarda
Evet depolama alanı oluyor. baya eşyayı normal alanlardan kurtarıyorya bir yandan çok iyi, çamaşır askılığı, ütü masası, ütülenecekler, cocukların o ara oynamadıkları oyuncakları, epeeyyyy eşya alıyor amaaa gel gör ki stabil düzenli tutmak çok zor öyle alanları...
Buyuk tadilat işi bitti çok şükürmutfakta eksiğin kaldı mı kiMia- ?
Aaaa benim kilerben de yazlık kışlık değişimi anında yaklaşık 8-10 ( hepimize ait ) ayakkabı eledim, kıyafeti de zaten halletmiştim, fakat benim şu fazla odam da her an bir dağınıklık birikiyor, ben sıfırlıyorum en fazla 2 haftaya yine o odada eşyalar birikmeye başlıyor, evin en kangren yeri sanırım o oda :)
orayı ilerde giyinme odası yapma fikrim var, hayalim gerçekleşene kadar sanırım bu çileye devam
kapıyı kilitleyip anahtarı kaybetben de yazlık kışlık değişimi anında yaklaşık 8-10 ( hepimize ait ) ayakkabı eledim, kıyafeti de zaten halletmiştim, fakat benim şu fazla odam da her an bir dağınıklık birikiyor, ben sıfırlıyorum en fazla 2 haftaya yine o odada eşyalar birikmeye başlıyor, evin en kangren yeri sanırım o oda :)
Buyuk tadilat işi bitti çok şükür
Ama kavanoz eksigim var
Bazı tabaklarimin minik minik kenarları kırılmış 8 yıldır hergun kullandım
Tencereler artık miladı doldu
Böyle ufak tefek yenileme istiyor
Buzdolabi içinde ayrı düzenleme lazım
Karisik olunca kontrol etmesi de zorlaşıyor.
Vayy süperbugün bir mesaj aldım.
kızın ne kadar kıyafeti varsa istiyor bir hanım. Toplu bir fiyat verin dedi. Akşam bakıp, bi konuşçam bakalım.
Aynen evi sadeleştirmek belli bir seviyede kolaylık sağlıyorben de tencerelerimi geçen sene yeniledim, kırık tabaklar benim de sinirimi bozuyor aynen, ama illa oluyor sanırım, buzdolabı içine ben ikeanın çok amaçlı kaplarından 3-4 tane almıştım onlar var bir de bir büyük ebatını alıp sebzelik olarak 2 ayrı bölme yapmıştım hala da öyle...
evet ne kadar sade o kadar kolay :)
sapık mı diye düşünmüyorum değil, bir gelsin bakayım da tipini beğenmezsem ya da kadın değilse vermemVayy süper
Sen yeseydinSelamlar
Birkaç gün önce Eylüle hediye gelen ama sevmediği şeker ve çikolataları eledim.
Bu tarz hediyeleri sevmiyorum aslında ama geliyor bir şekilde.
Onun dışında eleme yapmadım.
ben yapıyorum da nooluyo, +10 kg benim üstümdeSen yeseydinben olsam öyle yapardım
Allah korusun ya inşallah normal birisidir.sapık mı diye düşünmüyorum değil, bir gelsin bakayım da tipini beğenmezsem ya da kadın değilse vermem