- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel fazlalıklar gidiyor.Benim de yatak odası yolluk takımımı alacaklar sanırım. Yarın geleceklerini söylediler. :)
Evet yaaaa aslında bayağı uzun zamandır alışveriş de yapmıyorum ama yine elenecekler çıkıyorEline sağlık baya esya gitmiş evden
Evdeki düzen oluşana kadar böyle oluyorEvet yaaaa aslında bayağı uzun zamandır alışveriş de yapmıyorum ama yine elenecekler çıkıyor
Aslında evden çıkacakları ayırdım bir yere.Ne güzel fazlalıklar gidiyor.
Maşallah baya eleme yaptin bu arada
Aynen fazla eşyanın yükü hep ağırdır.Aslında evden çıkacakları ayırdım bir yere.
Satılanları satıyorum. Satılmazsa vereceğim diye kafama koydum.
Gitmezse iş bitmiyor.
Özleştik AnkaSelam kızlar nasılsınız
Welcome backSelam kızlar nasılsınız
Kolay gelsin Mia , biz yarın memlekete gidiyoruz. Dönüşte annemle döneceğim. 3 aydır koştur koştur yaşadım şimdi dinlenme vaktiSelamlar
Bugün Banyonun temizlik bölümü için yaptırdığımız kapıyı monte edecekler
Hazır banyoyu bosaltmisken temizlik yapayım detayli.
Sonrasında diğer odaları da kontrol ederim sırayla.
Atılacak birkaç şey de bulurum mutlaka
Ooo kolay gelsin canım. Zor 1. sınıf ama temel orda atılıyor sağlam ilerleyin inşallah ben de iyiyim elhamdülillah. Aynı benim çok bi değişiklik yok çocuklara geçiyor günler.Özleştik Anka
Ben iyiyim, 1. sınıf annesi evde kaos ortamı ama olsundu
Sen nasılsın?
Ooo süperKolay gelsin Mia , biz yarın memlekete gidiyoruz. Dönüşte annemle döneceğim. 3 aydır koştur koştur yaşadım şimdi dinlenme vakti
Yaaa ne güzel olmuş canımEki Görüntüle 2951488
Banyo deterjan kutularini düzenledim
Sağ taraftaki kutuların etiketlerini söküp etiket yapıştırdım
Sadece çamaşır deterjanlari için cam şişe aldım
Temizlik bezlerini eşyalarını kutulara koydum.
Sonunda bu kısımda istediğim düzene kavuştu
İYi tatiller canımKolay gelsin Mia , biz yarın memlekete gidiyoruz. Dönüşte annemle döneceğim. 3 aydır koştur koştur yaşadım şimdi dinlenme vakti