Popüler Konu Minimal Yaşam

Ooo hadi geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim.

Düğün telaşı bitmis
Valla bitti, ama biz de bittik. stresi yeter valla görümcemin yerinde olmak istemezdim.

Valla bu ara programım yoğun.

Çocuk 1. sınıf olunca gece geç saatlere kadar ders telaşımız var. Başında duruyoruz eşimle dönüşümlü olarak, sıkılıyor, hadi hadi hadi diye sürekli baskı peşindeyiz. o da mutsuz oluyor biz de geriliyoruz.

Ders sonrası bir şey kalmıyor ama o an sürekli baskı halindeyiz, anlatabiliyor muyum durumu bilemedim şimdi

ne iş yetişiyor, ne başka bir şey.

dün akşam sadece 1 makine bulaşık yıkattım, kalanı da yıkanacak şekilde hazır bıraktım, tezgahta duruyorlar valla. yetişemedim.

konservatuvara ağırlık vermem lazım, vakit bile bulamıyorum.

ay stresim çok bu ara tutmayın beni ağlıycam

Sizi çok iyi anlıyorum.
Geçen sene online eğitim ile 1. sınıfı okuduk
Ömrümden 10 yıl gitmiştir.(

Allah güle güle sefasını sürmeyi nasip etsin.

Hiç onu dert etme. Borç biter. Yeter ki genel harcamalara bir plan getirebilin. Dediğin gibi her şeye her oranda zam yapılıp maaşlar yerinde sayınca biraz ürkütücü görünüyor ama Allah verir kolaylığını.

Biz evi aldığımızda "deli misiniz, o kadar borç nasıl ödenir, 10 yıl borç mu ödenir" gibi tonla laf duyduk. ama cahi cesareti mi dersin bilmem ama ödendi bitti ve şimdi arsa aldık onu ödüyoruz.

Demem o ki, bizim gibi maaşlı çalışanların birkaç atımlık kurşunu yok, her attığımızı vurmamız gerekiyor.

Hayırlı uğurlu olsun, yeni kapılar açılsın, borç çabucak bitsin.

Okuldan kaçta geliyor

çok teşekkür ederim :)
size de kolaylıklar diliyorum... sabit gelirli olmak demek bu demek aslında, hesap kitap işi ..

alın benden de o kadar, her akşam çocuğun ödevine endeksli her şey, ödev bitince kendimi dünyanın tüm işini bitirmişim gibi hissediyorum

yemek saati aksıyor, devamında ki diğer işler aksıyor, cuma gecesini çok sevmeye başladım, o gece ödev derdimiz yok :)

Slm kızlar, bugün boş günüm. Çocuklarla evdeyiz. Büyük hasta olduğu için 3 gündür göndermiyorum. Evde olmayı özlemeye başladım tekrardan, çok mutluyum. Temizlik, çocuklarla vakit geçirmek, yemek yapmak yeniden keyif vermeye başladı şükürler olsun.
Evi süpürüp sildim. Çamaşır yıkandı serdim. Nevresim değiştirdim. Yorganları çıkardım. Çocuklarla biraz yürüyüş yapıp markete uğradık. Ben kahvemi içerken onlar da sütlerini içtiler. Baya baya beraber oynamaya, kendi kendilerini oyalamaya başladılar
İşte böyle, geçen sene bu dönemler yavaş yavaş dibe çöküyordum. Şimdi ise yeniden bir huzur hali sardı beni. Tabi iniş çıkışlar oluyor ama genel ruh halim bu şekilde, paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…