- 27 Haziran 2010
- 6.554
- 13.161
Geçmiş olsunEylülü almaya saatim ama araba sanayi de
Dün yolun ortasında kaldım yoldan geçenler ittirdi falan
Bir de böyle arıza masrafları var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunEylülü almaya saatim ama araba sanayi de
Dün yolun ortasında kaldım yoldan geçenler ittirdi falan
Aynen yinede lazım oluyorGeçmiş olsun
Bir de böyle arıza masrafları var
2 km vardırUzak mı okul? Bizimki çok yakın 100-150 metre kadar :)
Evet araç büyük rahatlık. O yüzden şirket aracı olursa satabiliriz ancak.Aynen yinede lazım oluyor
Uzakmış2 km vardır
Arabayla 5 dk sürüyor yol
Yürüsek 20 -30 dk vardır
Aynen onumizdeki yıl bize yakın okula başlayacak ama yinede araba lazım çarşıya da uzak olduğumuz içinEvet araç büyük rahatlık. O yüzden şirket aracı olursa satabiliriz ancak.
Uzakmış
Bizim de öyle2 km vardır
Arabayla 5 dk sürüyor yol
Yürüsek 20 -30 dk vardır
Aynençocukla yürürken 5 dakika bile 15'e çıkar kiiiiii :)
Canım, buralardayım da sadece okuyabiliyorum.CKbeautyandsheer nerelerdesin?
Ooo hadi geçmiş olsun.Canım, buralardayım da sadece okuyabiliyorum.
1 hafta izindeydim. görümcemin oğlunun sünneti vardı ona yardıma gittim 1 hafta.
Düğünü yapıp geldik. İş başı yaptım.
Düğün telaşı bitmisCanım, buralardayım da sadece okuyabiliyorum.
1 hafta izindeydim. görümcemin oğlunun sünneti vardı ona yardıma gittim 1 hafta.
Düğünü yapıp geldik. İş başı yaptım.
Çok teşekkür ederim.Ooo hadi geçmiş olsun.
Valla bitti, ama biz de bittik. stresi yeter valla görümcemin yerinde olmak istemezdim.Düğün telaşı bitmis
Sizi çok iyi anlıyorum.Çok teşekkür ederim.
Valla bitti, ama biz de bittik. stresi yeter valla görümcemin yerinde olmak istemezdim.
Valla bu ara programım yoğun.
Çocuk 1. sınıf olunca gece geç saatlere kadar ders telaşımız var. Başında duruyoruz eşimle dönüşümlü olarak, sıkılıyor, hadi hadi hadi diye sürekli baskı peşindeyiz. o da mutsuz oluyor biz de geriliyoruz.
Ders sonrası bir şey kalmıyor ama o an sürekli baskı halindeyiz, anlatabiliyor muyum durumu bilemedim şimdi
ne iş yetişiyor, ne başka bir şey.
dün akşam sadece 1 makine bulaşık yıkattım, kalanı da yıkanacak şekilde hazır bıraktım, tezgahta duruyorlar valla. yetişemedim.
konservatuvara ağırlık vermem lazım, vakit bile bulamıyorum.
ay stresim çok bu ara tutmayın beni ağlıycam
keşke sigorta primim dolmuş olsaydı da işten çıksaydım. valla içinden çıkılmaz durumda sürekli takip istiyor her şeySizi çok iyi anlıyorum.
Geçen sene online eğitim ile 1. sınıfı okuduk
Ömrümden 10 yıl gitmiştir.(
Allah güle güle sefasını sürmeyi nasip etsin.günaydın kızlar
yatırım için arabamızı satmıştık pandemi başında, baktık zaten pandemik nedenlerle zaten tatile bile gidilmedi, çok ta eksikliğini hissetmedik ( şirket aracımız var ve işe onunla gidip geliyoruz )...
dedik bari yerine araba almayalım, araba ve ev yarışıyor resmen, düşünüp taşınıp nur topu gibi bir borca daha girdik
araba parasının üstüne 1 sene birikim yaparak, peşinat oluşturduk, önceleri 1+1 bakıyorduk, sonra 2+1 bakmaya başladık ( aileye kiraya verelim düşüncesiyle ) devamında şaka gibi ama başka bi şehirden ( yakın ve daha uygundu fiyatlar ) 3+1 aldık
birikimimizi verdik, ev şimdi bitmek üzere ve tapu alırken de ev borcunun tamamen kapatmamız gerekiyor, çok yakında yeniden kredi çekerek bu ev için yeni bir ödeme yapmaya başlayacağız...
yani çalışmaya devam ediyorken elimizden geleni yapalım düşüncesiyle, attık bir adım, umarım bu enflasyon, zamlar, vergiler daha da coşmaz da alnımızın akıyla bunu da ödeyip bitiririz
Okuldan kaçta geliyorÇok teşekkür ederim.
Valla bitti, ama biz de bittik. stresi yeter valla görümcemin yerinde olmak istemezdim.
Çocuk 1. sınıf olunca gece geç saatlere kadar ders telaşımız var. Başında duruyoruz eşimle dönüşümlü olarak, sıkılıyor, hadi hadi hadi diye sürekli baskı peşindeyiz. o da mutsuz oluyor biz de geriliyoruz.
Ders sonrası bir şey kalmıyor ama o an sürekli baskı halindeyiz, anlatabiliyor muyum durumu bilemedim şimdi
dün akşam sadece 1 makine bulaşık yıkattım, kalanı da yıkanacak şekilde hazır bıraktım, tezgahta duruyorlar valla. yetişemedim.
Allah güle güle sefasını sürmeyi nasip etsin.
Hiç onu dert etme. Borç biter. Yeter ki genel harcamalara bir plan getirebilin. Dediğin gibi her şeye her oranda zam yapılıp maaşlar yerinde sayınca biraz ürkütücü görünüyor ama Allah verir kolaylığını.
Biz evi aldığımızda "deli misiniz, o kadar borç nasıl ödenir, 10 yıl borç mu ödenir" gibi tonla laf duyduk. ama cahi cesareti mi dersin bilmem ama ödendi bitti ve şimdi arsa aldık onu ödüyoruz.
Demem o ki, bizim gibi maaşlı çalışanların birkaç atımlık kurşunu yok, her attığımızı vurmamız gerekiyor.
Hayırlı uğurlu olsun, yeni kapılar açılsın, borç çabucak bitsin.
Çok teşekkür ederim.