- 23 Eylül 2013
- 23.864
- 48.534
Fırsatım olursa inceleyeyim onları dabak aslında tam da öyle duruyor, denemelisin ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fırsatım olursa inceleyeyim onları dabak aslında tam da öyle duruyor, denemelisin ...
Sağol canimGeçmiş olsun Mia- dikkat et kendine
Kıyafet konusunda ben de yorum yapayım :)
Özel gün yakınıma aitse (kuzen veya yakın arkadaş) genelde diz üstü elbise topuklu ayakkabı tercih ederim. Herhangi biriyse siyah pantolon üzerine gömlek veya bluz altına deri spor ayakkabı giyerim. Topukluyla zaten hiç rahat edemem :)
İnce değilde kalın topuk rahat aslında.Denemem lazım
He bide çorap ve canta var dimiİnce değilde kalın topuk rahat aslında.
Botum ve klasik ayakkabım var kalın topuk.
Klasik giyimi topuklu kaldırıyor.
Bir de portföy cantalar
Pofff çorabı çantası elbisesi topuklusu sonra paralar nerelere gidiyor
Bankada staj yapmıştım. Kumaş pantolondan nefret ettimKlasik giyim ne zormuş ya banka da ve resmi yerlerde çalışanlara sabır versin
Belleza sen yoksun bu aralar nerelerdesin bakimBankada staj yapmıştım. Kumaş pantolondan nefret ettim
Arada bir iyi de sürekli olsa bayar ciddenKlasik giyim ne zormuş ya banka da ve resmi yerlerde çalışanlara sabır versin
3,5 gün tatili annemi görmeye gittim. Yokluğum hissedilmiş ne mutluBelleza sen yoksun bu aralar nerelerdesin bakim
Yokluğunu hissetmemek mümkün mü3,5 gün tatili annemi görmeye gittim. Yokluğum hissedilmiş ne mutlu
Doğru. Sürekli okuyorum ama..Yokluğunu hissetmemek mümkün mü
Çok iyi yapmışsın tatili değerlendirerek. Az yazıyorsun bu aralar ama genel olarak
Aynen birsey mi oldu neden az geliyorsun3,5 gün tatili annemi görmeye gittim. Yokluğum hissedilmiş ne mutlu
Daha çok yazDoğru. Sürekli okuyorum ama..
bir şey olmadı aslında ama genel bir keyifsizlik durumu vardıAynen birsey mi oldu neden az geliyorsun
PekiDaha çok yaz
Umarım yakında geçerbir şey olmadı aslında ama genel bir keyifsizlik durumu vardı
Bu devirde kesinlikle alan kazanıyor. Paranız varsa yatırımlık ev alın, araba alın. 2.el arabalar aşırı arttı bu sene. Altın alın ya da döviz alın. Kur durumları ortada zaten.Umarım yakında geçer
Sen yine de yaz
Banka da çalışman büyük tecrübe işte ne giyilir biliyorsun para konularını da sana sormak lazım
Aynen birikim önemli bir durum haline geldi.Bu devirde kesinlikle alan kazanıyor. Paranız varsa yatırımlık ev alın, araba alın. 2.el arabalar aşırı arttı bu sene. Altın alın ya da döviz alın. Kur durumları ortada zaten.
Ben altıncıyım kızımın harçlıklarıyla da ona dolar alıyorum.
Evi tadilat ettirmeniz bile eve değer kattı.Aynen birikim önemli bir durum haline geldi.
Birde birikim olmayınca kendimi boşlukta gibi hissediyorum.
en azından zor bir zaman olsa birkaç ay idare edecek para olması lazım bunu da dolar ve altına yatırım yapa yapa ulaşacağım inşallah.
Ev araba var çok şükür başka şeylerde var . Zamanında çok uyguna aldık şimdi bile olsa alırdık çünkü zarar edilmez hiçbir zaman