- 23 Eylül 2013
- 23.863
- 48.533
O zaman öyle kalsın bırak dağıtsınAhhhhh büyük kızın odasına karışmıyorum ama bir görsen kız kendi ağzıyla söylüyor ben dağınık seviyorum
Sanat var orda sanat
Nasıl mutlu oluyorsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman öyle kalsın bırak dağıtsınAhhhhh büyük kızın odasına karışmıyorum ama bir görsen kız kendi ağzıyla söylüyor ben dağınık seviyorum
Sanat var orda sanat
Balkonu boyamistim of yorucu ama her baktığımda gülümsüyorum.Evet iyi geldi aslinda. Hobim oldu resmen. Yazin da banyo dolaplarini maviye boyamistim. Simdi sirada bahce takimini boyamak var
Pedagog dinliyor gibi hissettim Haklısın sohbet içinde anlatmak önemli.
Bu arada ben sürekli çocuklarımı yeriyor gibi oluyorum ama o kadar da kötü değiller benim kötü huyum olduğundan daha olumsuz yansıtmak her şeyi. Niye böyleyim bilmiyorum
Sepetin ve sandalyen çok hoş. Güle güle kullan Mia- Nereden almıştın? Bana da lazım çamaşırları toplamak için.
Öyle bir tür mü var?O işin sırrı uslu çocuk
Sepetim eski sezon hm home dan almıştım.Sepetin ve sandalyen çok hoş. Güle güle kullan Mia- Nereden almıştın? Bana da lazım çamaşırları toplamak için.
Gerçekten o konuda bir problemim var, özellikle biri derdini anlatırken ben de dertliymişim gibi görünmek zorundaymışım gibi hissediyorum ve öyle tepki veriyorum.benim kötü huyum olduğundan daha olumsuz yansıtmak her şeyi. Niye böyleyim bilmiyorum
Sen kendine olan değer ve öz güveni kaybetmişsin mikan ben bu cümleden bunu anlıyorum.
Odak noktan değişmiş kendini hiç onemsemiyorsun.
Birde kötü birsey demiyorsun bunlar her çocuğun yaptığı şeyler ama sen daha hassas davranıyorsun bu konu da
Uykusuzlukta etkiliyor tabiki de
Gerçekten o konuda bir problemim var, özellikle biri derdini anlatırken ben de dertliymişim gibi görünmek zorundaymışım gibi hissediyorum ve öyle tepki veriyorum.
Belki de dediğin gibi özgüvensizlik bilemiyorum.
Ya aslında genelde çok içten olduğumu söylerler ben de kendimi içi dışı bir olarak tanımlarım ama empati ya da sempati olayını çok abartıyorum sanırımİçinden nasıl geliyorsa öyle ol ❤
Seni çok seviyorum mikanYa aslında genelde çok içten olduğumu söylerler ben de kendimi içi dışı bir olarak tanımlarım ama empati ya da sempati olayını çok abartıyorum sanırım
Yaa başarıların daim olsun.Bugün çok yorucu ama keyifli bir gündü. YDS sınavına girmek için eşimle Mersin’e gittik. Sınav aşırı zordu ingilizce altyapısı olmadan girenler ne yaptı merak ediyorum. Ben keyif olsun diye giriyorum bir amacım yok maaşa biraz fark yatıyor yüksek alınca ama o benim için çok da önemli değil yine de 90 üstü alırsam mutlu olacağım. 90lara çıkamadım henüz hep 80lerde alıyorum. Eşim de yükseklisansa geri dönecek evlilik ve çocuk olunca tez aşamasını bitiremedi. Puan önemli değilmiş girmesi yetiyormuş sanırım ama umarım en azından 50 üstü alır
Sonra yemek yedik ve alışverişe gittik. Ben geçen kış sadece 2 pijama takımı almıştım. Okul için kıyafet almam gerekiyordu. Her şey ne kadar pahalanmış. En son ne zaman alışveriş yaptık dedim fiyatlar 3lü rakamların üstünde hep. Neyse eksiklerimi aldım neyseki. Elimdekilerin daha çok kıymetini bileceğim bundan sonra, sıkıldım atayım yok
Eşimle uzun zamandır başbaşa bir şeyler yapmamıştık iyi geldi
Yaaa duygulandırdın beni ben de seni çok seviyorum, olduğun yere varmaya çalışıyorumSeni çok seviyorum mikan
İçten olduğunu biliyorum
Çok fazla icsellestiriyorsun
Bir yerde otursak saatlerce sohbet edilebilecek bir arkadaşsın.
Karakterin inceliğin ve samimiyetinle çok farklısın zaten ❤
Yaaa duygulandırdın beni ben de seni çok seviyorum, olduğun yere varmaya çalışıyorum
Umarım bir gün gerçekten de oturup saatlerce sohbet edebiliriz
Ooooo kıskandım resmenSeni çok seviyorum mikan
İçten olduğunu biliyorum
Çok fazla icsellestiriyorsun
Bir yerde otursak saatlerce sohbet edilebilecek bir arkadaşsın.
Karakterin inceliğin ve samimiyetinle çok farklısın zaten ❤
İnşallah edebilirsinizYaaa duygulandırdın beni ben de seni çok seviyorum, olduğun yere varmaya çalışıyorum
Umarım bir gün gerçekten de oturup saatlerce sohbet edebiliriz
Yaa belleza sen benim ruh ikizimsinOoooo kıskandım resmen
İnşallah edebilirsiniz
ben de sizi seviyorum, burayı seviyorumYaa belleza sen benim ruh ikizimsin
Aynı yaşta kızlarımız var
Sevdiğimiz şeyler bile aynı
Cansın ❤