Popüler Konu Minimal Yaşam

Evet iyi geldi aslinda. Hobim oldu resmen. Yazin da banyo dolaplarini maviye boyamistim. Simdi sirada bahce takimini boyamak var 😉
Balkonu boyamistim of yorucu ama her baktığımda gülümsüyorum.
Yenileme işleri baya zor.

Senin tarzını seviyorum ya mavi banyo dolapları vayy 👍

Pedagog dinliyor gibi hissettim ☺️ Haklısın sohbet içinde anlatmak önemli.

Bu arada ben sürekli çocuklarımı yeriyor gibi oluyorum ama o kadar da kötü değiller 🙈 benim kötü huyum olduğundan daha olumsuz yansıtmak her şeyi. Niye böyleyim bilmiyorum 🤦‍♀️

benim kötü huyum olduğundan daha olumsuz yansıtmak her şeyi. Niye böyleyim bilmiyorum 🤦‍♀️

Sen kendine olan değer ve öz güveni kaybetmişsin mikan ben bu cümleden bunu anlıyorum.
Odak noktan değişmiş kendini hiç onemsemiyorsun.

Birde kötü birsey demiyorsun bunlar her çocuğun yaptığı şeyler ama sen daha hassas davranıyorsun bu konu da

Uykusuzlukta etkiliyor tabiki de

20211010_115237.jpg
Vitamin saati

Geçen hafta planlar hedefler rutinler hakkında çok büyük boşluğa düşmüştüm
Ajandayi yanlış kullandığımı farketmistim
Bu yüzden tekrar gözden geçirdim her detayı

Ajandayi tekrar kullandığımda
Yazdığım islerin sadece yarısını yaptığımı farkkettim
Yaptığım şeylerde zaten rutinimde olan konulardi
Diğerleri istediğim ama yapamadığım şeylerde planladigimla kalıyordu.

Sonra bu konuda araştırmaya başladım
Bir çok makale ve video izledim

Rutinlerin planlardan daha güçlü olduğuna karar verdim

Basak kablan videosu izlemenizi tavsiye ederim
Plan yapma tekrar et ismi

Bu yüzden hergun tekrar edeceğim bir rutin oluşturdum
Screenshot_20211010-120029_Samsung Notes.jpg

benim kötü huyum olduğundan daha olumsuz yansıtmak her şeyi. Niye böyleyim bilmiyorum 🤦‍♀️

Sen kendine olan değer ve öz güveni kaybetmişsin mikan ben bu cümleden bunu anlıyorum.
Odak noktan değişmiş kendini hiç onemsemiyorsun.

Birde kötü birsey demiyorsun bunlar her çocuğun yaptığı şeyler ama sen daha hassas davranıyorsun bu konu da

Uykusuzlukta etkiliyor tabiki de
Gerçekten o konuda bir problemim var, özellikle biri derdini anlatırken ben de dertliymişim gibi görünmek zorundaymışım gibi hissediyorum ve öyle tepki veriyorum.

Belki de dediğin gibi özgüvensizlik bilemiyorum.

Bugün çok yorucu ama keyifli bir gündü. YDS sınavına girmek için eşimle Mersin’e gittik. Sınav aşırı zordu ingilizce altyapısı olmadan girenler ne yaptı merak ediyorum. Ben keyif olsun diye giriyorum bir amacım yok maaşa biraz fark yatıyor yüksek alınca ama o benim için çok da önemli değil yine de 90 üstü alırsam mutlu olacağım. 90lara çıkamadım henüz hep 80lerde alıyorum. Eşim de yükseklisansa geri dönecek evlilik ve çocuk olunca tez aşamasını bitiremedi. Puan önemli değilmiş girmesi yetiyormuş sanırım ama umarım en azından 50 üstü alır 😅
Sonra yemek yedik ve alışverişe gittik. Ben geçen kış sadece 2 pijama takımı almıştım. Okul için kıyafet almam gerekiyordu. Her şey ne kadar pahalanmış. En son ne zaman alışveriş yaptık dedim fiyatlar 3lü rakamların üstünde hep. Neyse eksiklerimi aldım neyseki. Elimdekilerin daha çok kıymetini bileceğim bundan sonra, sıkıldım atayım yok🙈🤭
Eşimle uzun zamandır başbaşa bir şeyler yapmamıştık iyi geldi☺️

Ya aslında genelde çok içten olduğumu söylerler ben de kendimi içi dışı bir olarak tanımlarım ama empati ya da sempati olayını çok abartıyorum sanırım 🙈
Seni çok seviyorum mikan
İçten olduğunu biliyorum
Çok fazla icsellestiriyorsun
Bir yerde otursak saatlerce sohbet edilebilecek bir arkadaşsın.
Karakterin inceliğin ve samimiyetinle çok farklısın zaten ❤

Bugün çok yorucu ama keyifli bir gündü. YDS sınavına girmek için eşimle Mersin’e gittik. Sınav aşırı zordu ingilizce altyapısı olmadan girenler ne yaptı merak ediyorum. Ben keyif olsun diye giriyorum bir amacım yok maaşa biraz fark yatıyor yüksek alınca ama o benim için çok da önemli değil yine de 90 üstü alırsam mutlu olacağım. 90lara çıkamadım henüz hep 80lerde alıyorum. Eşim de yükseklisansa geri dönecek evlilik ve çocuk olunca tez aşamasını bitiremedi. Puan önemli değilmiş girmesi yetiyormuş sanırım ama umarım en azından 50 üstü alır 😅
Sonra yemek yedik ve alışverişe gittik. Ben geçen kış sadece 2 pijama takımı almıştım. Okul için kıyafet almam gerekiyordu. Her şey ne kadar pahalanmış. En son ne zaman alışveriş yaptık dedim fiyatlar 3lü rakamların üstünde hep. Neyse eksiklerimi aldım neyseki. Elimdekilerin daha çok kıymetini bileceğim bundan sonra, sıkıldım atayım yok🙈🤭
Eşimle uzun zamandır başbaşa bir şeyler yapmamıştık iyi geldi☺️
Yaa başarıların daim olsun.
Ne güzel bir gün olmuş
Evet fiyatlar uçuşa geçti 😅

Seni çok seviyorum mikan
İçten olduğunu biliyorum
Yaaa duygulandırdın beni 🥲 ben de seni çok seviyorum, olduğun yere varmaya çalışıyorum
Umarım bir gün gerçekten de oturup saatlerce sohbet edebiliriz :KK200:

Seni çok seviyorum mikan
İçten olduğunu biliyorum
Ooooo kıskandım resmen :110:
Yaaa duygulandırdın beni 🥲 ben de seni çok seviyorum, olduğun yere varmaya çalışıyorum
Umarım bir gün gerçekten de oturup saatlerce sohbet edebiliriz :KK200:
İnşallah edebilirsiniz:KK51:

X