Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa bu kadar açık renk halılara nasıl baş ediyorsunVe isler daha çok çirkinleşmeye başlar
Eki Görüntüle 2930408
Eki Görüntüle 2930409
Eki Görüntüle 2930410
Eki Görüntüle 2930411
O işin sırrı uslu çocukYaaaa bu kadar açık renk halılara nasıl baş ediyorsun
Ayyy çok doğru vallahi ben halıyı serdiğimin ertesi günü leş gibiO işin sırrı uslu çocuk
Ah bilmez miyim aynıyızAyyy çok doğru vallahi ben halıyı serdiğimin ertesi günü leş gibi
Halıyı silince kızlara diyorum sakın basmayın zıplaya zıplaya gidiyorlar
Çok fazla kirlenmiyor yaza doğru rengi değişiyor birazcık çok da takılmıyorum yıkamaya veriyorumYaaaa bu kadar açık renk halılara nasıl baş ediyorsun
Ooo gel bellezacim
Hakkını yiyemem Eylül çok uyumlu bir çocuk gerçektenO işin sırrı uslu çocuk
Benim büyük kız çok akıllıydı ama dağınıktıHakkını yiyemem Eylül çok uyumlu bir çocuk gerçekten
Eylülde söyleyince bazen yapıyor işlere yardım eder.Benim büyük kız çok akıllıydı ama dağınıktı
Küçük de tam bir atom karınca titiz başak burcu ama yine de ev çok pis oluyor ya anlamıyorum nasıl oluyor
Benimkiler de çok uyumlu yedikleri tabağı sağa sola fırlatıyorlar ortaya çıkan lekeler çok uyumlu oluyorHakkını yiyemem Eylül çok uyumlu bir çocuk gerçekten
Eylül de tabi bu yasa kadar çok deneyim yaşattı bizeBenimkiler de çok uyumlu yedikleri tabağı sağa sola fırlatıyorlar ortaya çıkan lekeler çok uyumlu oluyor
Eline sağlıkHosbuldum Nolsun is ayni, calismaya devam. Evde de bir köse duvari ve sömineyi boya yaptim kendim. Eskileri, kücülenleri ayikladim verdim. Daha da var verecek baktikca cikiyor.
Ahhhhh büyük kızın odasına karışmıyorum ama bir görsen kız kendi ağzıyla söylüyor ben dağınık seviyorumEylülde söyleyince bazen yapıyor işlere yardım eder.
Çöplerini çöpe atar
oyuncaklarını çok dağıtmaz
Mesela yatağını topluyordu artık toplamiyor.
Belli bir yaşa kadar idare ederim ama bilinçli ve yapabilecek yasa geldiğinde odasına karışmayı düşünmüyorum
Ev ne olursa olsun dağılıyor önemli olan çözümler üretip uygulamak.
Sanat var orda sanatBenimkiler de çok uyumlu yedikleri tabağı sağa sola fırlatıyorlar ortaya çıkan lekeler çok uyumlu oluyor
Evet iyi geldi aslinda. Hobim oldu resmen. Yazin da banyo dolaplarini maviye boyamistim. Simdi sirada bahce takimini boyamak varEline sağlık
Evde değişikler yapmak çok iyi geliyor terapi gibi ama yorucu bir terapi
Kreste ögrendi benimkiler herseyi. Yoksa ayni seninkiler gibiydilerBenimkiler de çok uyumlu yedikleri tabağı sağa sola fırlatıyorlar ortaya çıkan lekeler çok uyumlu oluyor
Pedagog dinliyor gibi hissettim Haklısın sohbet içinde anlatmak önemli.Eylül de tabi bu yasa kadar çok deneyim yaşattı bize
İlk bisküvi yediğin de yerler de ezdiği günler
Elma kabuğunu ısırıp attığı günler
Eliyle makarna yediğinde üstünün ve çevresinin makarna ülkesine döndüğü zamanlar ve pek çok süreçten gectik
Ama bunları bilinçli yapmıyor tabiki de
İlk gelisimlerden biri dokunmak hissetmek.
Mesela bu tabaklar çok güzel yemek yedikten sonra bunları yikayalim gibi kurallara ufak tefek alıştırmak gerekiyor
Evimiz pis olursa sizce güzel olurmu gibi sohbetler de etmek faydalı