Popüler Konu Minimal Yaşam

Bu benim gunluk ev rutinim
Bunu yapmadan asla içim rahat etmiyor
Motive oluyorum evi düzenlerken
Burda önemli olan hayat sartlarimiza göre alışkanlıklar edinmek
Sonrası zaten otomatik olarak yapılmaya başlıyor

Evi toplarken kolay ve az kullanılan yerlerden başlayıp zor kısma doğru ilerliyorum
Çünkü yaptıkça hareketlerim hızlanıyor ve pratiklesiyor.
1 odayı bitirmekte motive ediyor

Evinizi sevin o da sizi seviyor

Umarım sizde motive olursunuz ❤

Benim büyük kız çok akıllıydı ama dağınıktı
Küçük de tam bir atom karınca titiz başak burcu ama yine de ev çok pis oluyor ya anlamıyorum nasıl oluyor
Eylülde söyleyince bazen yapıyor işlere yardım eder.
Çöplerini çöpe atar
oyuncaklarını çok dağıtmaz
Mesela yatağını topluyordu artık toplamiyor.
Belli bir yaşa kadar idare ederim ama bilinçli ve yapabilecek yasa geldiğinde odasına karışmayı düşünmüyorum

Ev ne olursa olsun dağılıyor önemli olan çözümler üretip uygulamak.

Benimkiler de çok uyumlu yedikleri tabağı sağa sola fırlatıyorlar ortaya çıkan lekeler çok uyumlu oluyor
Eylül de tabi bu yasa kadar çok deneyim yaşattı bize

İlk bisküvi yediğin de yerler de ezdiği günler
Elma kabuğunu ısırıp attığı günler
Eliyle makarna yediğinde üstünün ve çevresinin makarna ülkesine döndüğü zamanlar ve pek çok süreçten gectik
Ama bunları bilinçli yapmıyor tabiki de
İlk gelisimlerden biri dokunmak hissetmek.

Mesela bu tabaklar çok güzel yemek yedikten sonra bunları yikayalim gibi kurallara ufak tefek alıştırmak gerekiyor

Evimiz pis olursa sizce güzel olurmu gibi sohbetler de etmek faydalı

Ahhhhh büyük kızın odasına karışmıyorum ama bir görsen kız kendi ağzıyla söylüyor ben dağınık seviyorum
Benimkiler de çok uyumlu yedikleri tabağı sağa sola fırlatıyorlar ortaya çıkan lekeler çok uyumlu oluyor
Sanat var orda sanat

Pedagog dinliyor gibi hissettim Haklısın sohbet içinde anlatmak önemli.

Bu arada ben sürekli çocuklarımı yeriyor gibi oluyorum ama o kadar da kötü değiller benim kötü huyum olduğundan daha olumsuz yansıtmak her şeyi. Niye böyleyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…