Hep beraber ederiz inşallahOoooo kıskandım resmen
İnşallah edebilirsiniz
Ben de son dakikacıyım ama severim bu yönümüKızlar kızımın yarınki beslenme programında poğaça var. Bekledim bekledim şimdi yapıyorum. Ben son dakika insanıyım resmen yaa bu yönümü hiç sevmiyorum ama öyleyimokulda sınavlara hazırlanırken de böyleydim. Yumurta kapıya sıkışınca derler ya o misal
Sizin sevmediğiniz yönünüz nedir?
Çok fazla şey düşünüyorum bazı dönemlerKızlar kızımın yarınki beslenme programında poğaça var. Bekledim bekledim şimdi yapıyorum. Ben son dakika insanıyım resmen yaa bu yönümü hiç sevmiyorum ama öyleyimokulda sınavlara hazırlanırken de böyleydim. Yumurta kapıya sıkışınca derler ya o misal
ben de geçen yaptım ve kalanı buzluğa attım. ihtiyaç halinde gün öncesinden çıkarıyorum, yeni yapılmış gibi oluyor. beni 5-6 hafta götürür :)Kızlar kızımın yarınki beslenme programında poğaça var. Bekledim bekledim şimdi yapıyorum. Ben son dakika insanıyım resmen yaa bu yönümü hiç sevmiyorum ama öyleyimokulda sınavlara hazırlanırken de böyleydim. Yumurta kapıya sıkışınca derler ya o misal
Ben de öyle yapayımben de geçen yaptım ve kalanı buzluğa attım. ihtiyaç halinde gün öncesinden çıkarıyorum, yeni yapılmış gibi oluyor. beni 5-6 hafta götürür :)
Bende okuyorum ara ara burayıBen de son dakikacıyım ama severim bu yönümü
Sabah söylediğim gibi ben bir şeyleri olduğundan daha olumsuz yansıtıyorum ve bu yönümü hiç sevmiyorum
Bunu misal ben bahçede kedi beslerken çok görüyorumBugün sabah eşimle balkonda çay içerken kelebek girdi
Eşim " dışarıya çıkartalım yazık" dedi
Neyse tutuk dışarıya bıraktık
Eşim "zaten az ömrü var" derken bir kuş yakaladı gözümüzün önünde
"Aynen baya ömrü azmış" dedim
İşte her iyiliğin içinde bir kötülük vardır.
Niye anlattım bilmiyorum öyle içimden geldi
Yazın balkonumuza kertenkele çok gelirdi minderlerin altından çıkardıBunu misal ben bahçede kedi beslerken çok görüyorum
Aslında onların yaşam alanlarında hayatları kolay olsun diye uğraşıyorum ama fazlaca olunca kediler ne kuş ne kertenkele ne başka böcekler oluyor
Ben kertenkele böcek seven insanım kaçmasalar elime alıp sevebilirim onların olmaması üzdü beni
Benim eve çıkarsa madalya takarım ya sevmekle kalmamYazın balkonumuza kertenkele çok gelirdi minderlerin altından çıkardı
Öyle bir yer yaparsanız gelirler belki
Ama eve girecekler diye çok korkardım kızımın fobisi var
Bu konu da çok ikilemde kalıyorumBenim eve çıkarsa madalya takarım ya sevmekle kalmamkolay değil 25 kat çıkmak
Annemlerin ki müstakil onların bahçede hiç olmuyor kedilerden
Sincaplar olurdu onlarda yok artık
Bazen iyilik yaparken yanlış yapıyoruz galiba
Evet doğal ortam bırakmadıkBu konu da çok ikilemde kalıyorum
Dogal ortamlarını bozdugumuz için üzülüp yem ve yemek veriyoruz
Bu kezde avlanma duyguları kayboluyor.
Ama bakmasak bu kezde yasam alanları sınırlı.
Bizimde bahçede 2 yavru kedi var.
Doğru olan ne bilmiyorum
Aynen eko sistem bozuluyor bir şekildeEvet doğal ortam bırakmadık
Çoğu kişi beslemek istemediği için besleyenler çok fazla beslemek zorunda kalıyor
Çoğunluk olunca bir tür diğer türler yok oluyor ne yapsak olmuyor
Teşekkür ederimBende okuyorum ara ara burayı
Siz bana pozitif geliyorsunuz
selam gençler. nasılsınız.yeni bir hafta başladı.bu hafta yine yoğunluk beni bekler .eşim bu hafta evde yok.
yemek listem dandini olacak gibi
-tavuk sulu şehriye çorba,patates kızartması
-dışardan
-makarna
-pilav ,tavuk haşlama,yoğurt
-kalan yemek
bunlar çocuklara analarıda allah ne verdiyse yer artık
haftasonu için yemek planı yapmadım.