Popüler Konu Minimal Yaşam

evet masraf çok, sağolasın
ama kredi kartı borcumu sıfırladım. avantajım bu :)

Benim kilo aldı başını gitti.
6 sene önce 62ye düşmüştüm 73'ten

Bu ara yine 75'e yaklaştım. Dedim olamayack böyle, yeter yediğim
başladık, şu sıra 71'im

İyiyim canım.
Evdeki işlerimi hallettim, makineleri kurdum. Kızımı okuldan alıcam. Sonra da dışarı çıkıcaz biraz.
Eylül 2 gündür evde öğretmeni izinliymis
Havada rüzgarlı
Bugün resim boyama yaparız
Banyo yapar.
Ev işleri de beni bekliyor

Ooo hayırlı olsun
Gündem yoğun ve masraflı ama yakın birinin düğünü olunca daha eğlenceli oluyor

Ooo hayırlı olsun
Gündem yoğun ve masraflı ama yakın birinin düğünü olunca daha eğlenceli oluyor
Pandemi dolayısıyla 2 defa ötelendi düğün.
Şimdi de dedemiz hasta ve çok yaşlı.
Başına düğün öncesi bir şey gelmesinden korkuyoruz.
Ne neşe kalır öyle olunca ne de heves edilip hazırlığı yapılan şeylerin anlamı...
Allah herkesin gönlüne göre versin, ben görümcemin, oğlunun mürüvvetini görmesini çok istiyorum. Allah büyüktür.

Bakalım 30 Ekim i bekliyoruz sabırsızlıkla...

Günaydınlar,
Bugün sinir harbi ile uyandım. Tabiki çocuklar erken uyandığı için Uyku hassas noktam, söylendikçe söyledim. Sonra da kendimi çok kötü hissettim Neyse artık çocuklardan önce uyanmaya karar verdim. 6.10 da uyanıyorlar, şanslıysak 6.30
5.45te uyanmaya karar verdim. Biliyorum ki bi kaç gün sürünerek kalkacağım ama olsun mental dengemi çocuklar uyanana kadar ayarlamalıyım. Böylece güne daha huzurlu başlayabileceğim diye umuyorum.

Günaydın
Akşam çok erken mi yatıyorlar? Öğlen uykuları devam ediyor mu?

Günaydın
Akşam çok erken mi yatıyorlar? Öğlen uykuları devam ediyor mu?
Büyük oğlum bütün gün okulda olduğu için öğle uykusu bitti. Küçük devam ediyor ama 12-1 gibi uyanıyor öğle uykusundan. 9 civarı uyuyorlar.
Ama geç uyutmayı da denedim olmuyor yine aynı saatte uyanıyorlar.
Küçük uyanıyor erken zaten bin de bir uyanmadığında büyük uyanıyor. Nöbetleşe delirtiyorlar beni Bugün de öyle oldu. Büyük Uyandı elinde oyuncak tıkır tıkır ses geliyor. Aldım elinden karanlık daha herkes uyuyor uyu dedim kendi kendine fısır fısır konuşmaya başladı
Sonra küçük uyandı söylenip durdum, sanırım karşı komşu da duymuş. Sabah çocuklara siz 6da mı uyanıyorsunuz. Çok erken değil mi falan dedi çok utandım Oysa bağırmamıştım ama sabahın körü olunca ses gitmiş demekki

Her şekilde sabah erken uyanıyolarsa sen de akşamları onlar uyuyunca uyumaya çalış. 10 gibi falan uyusan uykunu almış olursun.

Her şekilde sabah erken uyanıyolarsa sen de akşamları onlar uyuyunca uyumaya çalış. 10 gibi falan uyusan uykunu almış olursun.
Ben zaten erkenden uyuyorum 11i bulmaz çünkü gece de çok uyanıyorum. Yatak odamda yatıp sabah çocuk odasında uyanıyorum git gel yapmaktan pes edince. Ama sabah karanlıkta uyanmak bünyem kaldırmıyor

kalkınca duş almak hafif bir iki esneme hareketi, güne daha enerjik ve mutlu başlamaya yardımcı oluyor.
Tavsiye ederim.

ben de sevmem karanlıkta uyanmayı
Şimdi hava sıcak dedim sabah yarın soğuyunca donacağız bu saatte biliyorsunuz dimi dedim. Evim kaloriferli değil. Klima ile ısınıyoruz sabahın ayazı da fena oluyor yani. Kışın 5 e de çekebilir küçük uyanmayı çok tırsıyorum

kalkınca duş almak hafif bir iki esneme hareketi, güne daha enerjik ve mutlu başlamaya yardımcı oluyor.
Tavsiye ederim.
Duş almaya zaman kalmaz bi de hasta olurum artık duş alıp çıkarsam
Esneme olabilir deneyeceğim sıcak bi şeyler falan içsem iyi gelecek

Ben zaten erkenden uyuyorum 11i bulmaz çünkü gece de çok uyanıyorum. Yatak odamda yatıp sabah çocuk odasında uyanıyorum git gel yapmaktan pes edince. Ama sabah karanlıkta uyanmak bünyem kaldırmıyor
Bunları söylüyorum ama sabah uykusunu çok severim. Akşam kaçta yattığımın önemi yok, sabah erken kalkmayı sevmiyorum ben olsam ben de gerilirim yani. Haftaiçi mecbur zamanlar neyse de hafta sonu bari uyumalı insan. Çocuklar büyüdükçe rahatlarsın inşallah

Ben de onu dicektim de utandım demeye aynı ben de öyleyim çünkü. Sağlık olsun diyelim, gelecektir o günler inşallah

belleza küçük uyanıyor saat kaç olursa olsun mutfağa geçiyor çekmeceden tabağını çatalını alıyor masaya oturuyor gel de kahvaltı hazırlama

Ay ne dertlendim kusura bakmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…