- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
evet masraf çok, sağolasınOoo masraf çok
Allah kolaylık versin..
Ben de tatlıyı çok severim özellikle sütlü tatlılarıçikolatayı abur cuburu da aynı şekilde bugüne kadar hiç diyet yapmadım. Aslında biraz kendimi tutsam ve yürüyüş falan yapsam 5 kg versem daha iyi hissederim.
Eylül 2 gündür evde öğretmeni izinliymisİyiyim canım.
Evdeki işlerimi hallettim, makineleri kurdum. Kızımı okuldan alıcam. Sonra da dışarı çıkıcaz biraz.
Ooo hayırlı olsunGünaydın herkese,
Diyete-spora devam...
Bugün biraz bağırsaklarım hareketli, şişkinliğim var.
yeşillik şişkinlik hissettiriyor olabilir.
nasıl gidiyor diye sorarsanız; açlık hissetmiyorum ama tatlıya özlem duyuyorum. Çok canım çekiyor. Dizginlemeye çalışmak da iyice moral bozuyor.
Neyse ki önceki seferlerden daha motiveyim.
spordan dolayı kaslarım tutuk, hapşıramıyorum karnımın acısından. :)
Onun dışında yakın gündemimde eşimin yeğeninin sünneti var.
Görümceme bir kaç yardım için şehir dışına çıkacağım 2 hafta sonra.
Düğün evinde kalacaklara öyle atıştırmalık poğaça kek vb yapıp buzluğa atmayı planlıyorum.
Sünnet çerezlerini ben alacağım, birlikte paketleyeceğiz.
Ev için ekstra bir yardımı olursa onları da yapacağız.
bu ayki masraflarım;
-1 cumhuriyet alınacak
-kendime, kızıma, eşime düğünlük kıyafetler alınacak.
-Çerez ve süsleme malzemeleri için ödeme yapılacak.
vb.
Pandemi dolayısıyla 2 defa ötelendi düğün.Ooo hayırlı olsun
Gündem yoğun ve masraflı ama yakın birinin düğünü olunca daha eğlenceli oluyor
GünaydınGünaydınlar,
Bugün sinir harbi ile uyandım. Tabiki çocuklar erken uyandığı içinUyku hassas noktam, söylendikçe söyledim. Sonra da kendimi çok kötü hissettim Neyse artık çocuklardan önce uyanmaya karar verdim. 6.10 da uyanıyorlar, şanslıysak 6.30
5.45te uyanmaya karar verdim. Biliyorum ki bi kaç gün sürünerek kalkacağım ama olsun mental dengemi çocuklar uyanana kadar ayarlamalıyım. Böylece güne daha huzurlu başlayabileceğim diye umuyorum.
Büyük oğlum bütün gün okulda olduğu için öğle uykusu bitti. Küçük devam ediyor ama 12-1 gibi uyanıyor öğle uykusundan. 9 civarı uyuyorlar.Günaydın
Akşam çok erken mi yatıyorlar? Öğlen uykuları devam ediyor mu?
Her şekilde sabah erken uyanıyolarsa sen de akşamları onlar uyuyunca uyumaya çalış. 10 gibi falan uyusan uykunu almış olursun.Büyük oğlum bütün gün okulda olduğu için öğle uykusu bitti. Küçük devam ediyor ama 12-1 gibi uyanıyor öğle uykusundan. 9 civarı uyuyorlar.
Ama geç uyutmayı da denedim olmuyor yine aynı saatte uyanıyorlar.
Küçük uyanıyor erken zaten bin de bir uyanmadığında büyük uyanıyor. Nöbetleşe delirtiyorlar beniBugün de öyle oldu. Büyük Uyandı elinde oyuncak tıkır tıkır ses geliyor. Aldım elinden karanlık daha herkes uyuyor uyu dedim kendi kendine fısır fısır konuşmaya başladı
Sonra küçük uyandı söylenip durdum, sanırım karşı komşu da duymuş. Sabah çocuklara siz 6da mı uyanıyorsunuz. Çok erken değil mi falan dedi çok utandımOysa bağırmamıştım ama sabahın körü olunca ses gitmiş demekki
Ben zaten erkenden uyuyorum 11i bulmaz çünkü gece de çok uyanıyorum. Yatak odamda yatıp sabah çocuk odasında uyanıyorum git gel yapmaktan pes edince. Ama sabah karanlıkta uyanmak bünyem kaldırmıyorHer şekilde sabah erken uyanıyolarsa sen de akşamları onlar uyuyunca uyumaya çalış. 10 gibi falan uyusan uykunu almış olursun.
kalkınca duş almak hafif bir iki esneme hareketi, güne daha enerjik ve mutlu başlamaya yardımcı oluyor.Günaydınlar,
Bugün sinir harbi ile uyandım. Tabiki çocuklar erken uyandığı içinUyku hassas noktam, söylendikçe söyledim. Sonra da kendimi çok kötü hissettim Neyse artık çocuklardan önce uyanmaya karar verdim. 6.10 da uyanıyorlar, şanslıysak 6.30
5.45te uyanmaya karar verdim. Biliyorum ki bi kaç gün sürünerek kalkacağım ama olsun mental dengemi çocuklar uyanana kadar ayarlamalıyım. Böylece güne daha huzurlu başlayabileceğim diye umuyorum.
ben de sevmem karanlıkta uyanmayıBen zaten erkenden uyuyorum 11i bulmaz çünkü gece de çok uyanıyorum. Yatak odamda yatıp sabah çocuk odasında uyanıyorum git gel yapmaktan pes edince. Ama sabah karanlıkta uyanmak bünyem kaldırmıyor
Şimdi hava sıcak dedim sabah yarın soğuyunca donacağız bu saatte biliyorsunuz dimi dedim. Evim kaloriferli değil. Klima ile ısınıyoruz sabahın ayazı da fena oluyor yani. Kışın 5 e de çekebilir küçük uyanmayı çok tırsıyorumben de sevmem karanlıkta uyanmayı
Duş almaya zaman kalmaz bi de hasta olurum artık duş alıp çıkarsamkalkınca duş almak hafif bir iki esneme hareketi, güne daha enerjik ve mutlu başlamaya yardımcı oluyor.
Tavsiye ederim.
Bunları söylüyorum ama sabah uykusunu çok severim. Akşam kaçta yattığımın önemi yok, sabah erken kalkmayı sevmiyorumBen zaten erkenden uyuyorum 11i bulmaz çünkü gece de çok uyanıyorum. Yatak odamda yatıp sabah çocuk odasında uyanıyorum git gel yapmaktan pes edince. Ama sabah karanlıkta uyanmak bünyem kaldırmıyor
Ben de onu dicektim de utandım demeyeBunları söylüyorum ama sabah uykusunu çok severim. Akşam kaçta yattığımın önemi yok, sabah erken kalkmayı sevmiyorumben olsam ben de gerilirim yani. Haftaiçi mecbur zamanlar neyse de hafta sonu bari uyumalı insan. Çocuklar büyüdükçe rahatlarsın inşallah
belleza küçük uyanıyor saat kaç olursa olsun mutfağa geçiyor çekmeceden tabağını çatalını alıyor masaya oturuyor gel de kahvaltı hazırlama
valla keyifi bozduğu için erken kalkmak kötü de, ama erken kalkınca da tüm işin erkenden bitiyor, aile ile daha fazla zaman geçirilebiliniyor.Pazar kahvaltımız saat 7 de