Popüler Konu Minimal Yaşam

20210914_124109.jpg

Kırtasiye malzemelerini akşam etiketledik, bugün okula teslim ettim.
Oyuncaklar elden geçti elenenler oldu, hamurların kuruyanları atıldı.

Oyuncakları eledik
Pelus oyuncaklardan 3 tane eledik
2 tane bıraktık
Hepsini yıkayıp öyle vereceğim.
Birkaç tane de diğer oyuncaklardan eledik.
3 kutu oyuncak kaldı.

Yarına sadece yastik nevresim yıkama işim kaldı.
Kirtasiye siparişi vereceğim
Kıyafet bakacağım

Slm kızlar, Küçük oğluş hasta sürekli hapşırıyor ve burnu akıyor. Alerji dedi doktor. 2 gecedir uyumuyoruz. Bugün tüm gün okulda ve nöbetçiydim çıkışta hastaneye gittim vs. Çok yorgunum yarın boş günüm yarın devam edeceğim çocuk odasına. Ama gaza geldim sizin yaptıklarınızı okuyunca süpersiniz 👏

Slm kızlar, Küçük oğluş hasta sürekli hapşırıyor ve burnu akıyor. Alerji dedi doktor. 2 gecedir uyumuyoruz. Bugün tüm gün okulda ve nöbetçiydim çıkışta hastaneye gittim vs. Çok yorgunum yarın boş günüm yarın devam edeceğim çocuk odasına. Ama gaza geldim sizin yaptıklarınızı okuyunca süpersiniz 👏
Geçmiş olsun küçüğe😔

Geçmiş olsun 😔

Günaydınlar 🍀
Bugün biraz oyuncak eledim.
günlük işlerimi bitirdim.
cam silmeye başlamıştım geçenlerde ama devam edesim yok. Gözüme batıyorlar çok kirliler.
Yine de çamaşır sermek, katlayıp yerleştirmek dışında iş yapmayacağım bugün, belki bi de yemek 🤭

Çocuklar sağ olsun 🤦‍♀️ Saat 5.30 gibi büyük oğlumun yatakta ağlamasına uyandım. Okula gitmek istemiyormuş 🤭 oğlum güneş doğunca ağlarsın dedim ama o saatten sonra uyuyamadık 😅
Benimki geçen hafta sıkıntı çıkarıyordu. Akşamdan başlıyordu ağlamaya. Sabah yine kalkmıcamlar gitmicemler zor götürüyordum. Bu hafta rahat gidiyor çok şükür 🙏🏻

Benimki geçen hafta sıkıntı çıkarıyordu. Akşamdan başlıyordu ağlamaya. Sabah yine kalkmıcamlar gitmicemler zor götürüyordum. Bu hafta rahat gidiyor çok şükür 🙏🏻
Benimki de geçen hafta hevesle gitti bu hafta mızırdanıyor, haftaya geçer inşallah 🙏

X