Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlıkKırtasiye malzemelerini akşam etiketledik, bugün okula teslim ettim.
Oyuncaklar elden geçti elenenler oldu, hamurların kuruyanları atıldı.
Kolay gelsin.ben bugün bakacağım çocuk odasına.kıyafet düzenleyeceğim.zamanım olursa kitaplık aradan çıkacak.
Senin de miam. Dolap çok düzenli olmuş.Eline sağlık
SağolSenin de miam. Dolap çok düzenli olmuş.
Geçmiş olsun küçüğeSlm kızlar, Küçük oğluş hasta sürekli hapşırıyor ve burnu akıyor. Alerji dedi doktor. 2 gecedir uyumuyoruz. Bugün tüm gün okulda ve nöbetçiydim çıkışta hastaneye gittim vs. Çok yorgunum yarın boş günüm yarın devam edeceğim çocuk odasına. Ama gaza geldim sizin yaptıklarınızı okuyunca süpersiniz
Geçmiş olsunSlm kızlar, Küçük oğluş hasta sürekli hapşırıyor ve burnu akıyor. Alerji dedi doktor. 2 gecedir uyumuyoruz. Bugün tüm gün okulda ve nöbetçiydim çıkışta hastaneye gittim vs. Çok yorgunum yarın boş günüm yarın devam edeceğim çocuk odasına. Ama gaza geldim sizin yaptıklarınızı okuyunca süpersiniz
Teşekkür ederimGeçmiş olsun küçüğe
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Canım ne kadar erkencisinGünaydınlar
Bugün biraz oyuncak eledim.
günlük işlerimi bitirdim.
cam silmeye başlamıştım geçenlerde ama devam edesim yok. Gözüme batıyorlar çok kirliler.
Yine de çamaşır sermek, katlayıp yerleştirmek dışında iş yapmayacağım bugün, belki bi de yemek
Çocuklar sağ olsun Saat 5.30 gibi büyük oğlumun yatakta ağlamasına uyandım. Okula gitmek istemiyormuş oğlum güneş doğunca ağlarsın dedim ama o saatten sonra uyuyamadıkCanım ne kadar erkencisin
Benimki geçen hafta sıkıntı çıkarıyordu. Akşamdan başlıyordu ağlamaya. Sabah yine kalkmıcamlar gitmicemler zor götürüyordum. Bu hafta rahat gidiyor çok şükürÇocuklar sağ olsun Saat 5.30 gibi büyük oğlumun yatakta ağlamasına uyandım. Okula gitmek istemiyormuş oğlum güneş doğunca ağlarsın dedim ama o saatten sonra uyuyamadık
Benimki de geçen hafta hevesle gitti bu hafta mızırdanıyor, haftaya geçer inşallahBenimki geçen hafta sıkıntı çıkarıyordu. Akşamdan başlıyordu ağlamaya. Sabah yine kalkmıcamlar gitmicemler zor götürüyordum. Bu hafta rahat gidiyor çok şükür