• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın, bende kullanmadığım düzleştiricimi temizlik için gelen ablanın kızına verdim, kullanmıyorum diye, ama bilin bakalım neyi unutmuşum? 2 kızım olduğunu, hem düzleştirici tarak hemde maşa aldırdılar bana.

Günaydın, bende kullanmadığım düzleştiricimi temizlik için gelen ablanın kızına verdim, kullanmıyorum diye, ama bilin bakalım neyi unutmuşum? 2 kızım olduğunu, hem düzleştirici tarak hemde maşa aldırdılar bana.
Ooo masrafa girmişsin baya 😅

Farklı bir bakış açısı...

Eklentiler

• Screenshot_20250311_101431_Instagram.webp
    Screenshot_20250311_101431_Instagram.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20250311_100906_Instagram.webp
    Screenshot_20250311_100906_Instagram.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 18
Haftaya dip köşe başlayacağım ev işlerine.
Havalar çok güzel gidiyor çok soğuk olur mu acaba kalın kazakları kaldirsam bir kısmını bırakırım birkaç hırka yeter galiba.

Eve gidince kışlıkları hurca koymaya başlarım.
Biraz yazlık çıkartırım ne giyeceğimi şaşırıyorum çünkü
Yaza dolabim olsun da inşallah son kez değişim yapıyor olayım 😅

Tarhana olabilir 😄

Mantar ,tarhana ve salata yapacagim
Benim de mantar kremalı makarna salata menüm dünden tarhana çorbası var
Yalancı işkembeyi tavukla yapıyorum
Şehriyeli olanı da var mı
Deneyebilirim 🙈
o başka çorba geçen gün nefis yemek tariflerinde görmüştüm kendi listeme yazmıştım denemedim bende hiç terbiyeli şehriye çorbası adi 😁 güzel görünüyodu

Benim de mantar kremalı makarna salata menüm dünden tarhana çorbası var o başka çorba geçen gün nefis yemek tariflerinde görmüştüm kendi listeme yazmıştım denemedim bende hiç terbiyeli şehriye çorbası adi 😁 güzel görünüyodu
Bakayım canım hemen
Teşekkür ederim☺️

Eve gidince kışlıkları hurca koymaya başlarım.
Biraz yazlık çıkartırım ne giyeceğimi şaşırıyorum çünkü
Yaza dolabim olsun da inşallah son kez değişim yapıyor olayım 😅
Dün kisliklarin Birazini kaldırdım bugün yazliklardan çıkarırım diye düşündüm bende 🤗

Benim de mantar kremalı makarna salata menüm dünden tarhana çorbası var o başka çorba geçen gün nefis yemek tariflerinde görmüştüm kendi listeme yazmıştım denemedim bende hiç terbiyeli şehriye çorbası adi 😁 güzel görünüyodu
Güzel menü
Yarın kuru fasulye yapıyım da persembe firinda makarna yapıyım😊

Kızlar size bişey soracağım
Oğlumun okulunda Almanya ya gidebileceği bir sene orda okuyabileceği burslu bir program var
Dün başvuru yaptım ama oğlum benden bir sene ayrı kalmaya dayanabilecek misin filan dedi içime dert oldu sözü

Eğitimin için dayanırım yaa sen de istiyorsan dedim😔
Kazanıp kazanamayacağı kesin değil ama kazanırsa gerçekten dayanabilir miyim bilmiyorum

Siz olsanız gönderir miydiniz
Sonuçta seneye 16 olacak
Ünv için de ayrı kalmak zorunda kalacağız
Bebek değil ama yine de gözümde küçük

Back
X