- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürlergeçmiş olsun
Gerçekten kötü bir yazıymışYazı bana ait değil ama benim yazımda berbattır inşallah okuyabilirsiniz
Geçmiş olsunOkuldan aldım geldim bizim miniği. Şimdi karnını doyuruyor. Burun akıntısı var ıhlamur demledik birlikte bakalım içerse
Akşama taze fasulye, makarna, salata düşünüyorum.
Geçmiş olsun, hasta olmasınlar yaOkuldan aldım geldim bizim miniği. Şimdi karnını doyuruyor. Burun akıntısı var ıhlamur demledik birlikte bakalım içerse
Akşama taze fasulye, makarna, salata düşünüyorum.
Geçmiş olsun
Teşekkürler kızlarGeçmiş olsun, hasta olmasınlar ya
cacığı çocuk şeklinde okumam dışında sorun yok benceKızlar bizim okulun öğle yemeği menüsünü de biz hazırlıyoruz, paylaşayım fikir olsun
Ooo eline sağlıkÇocuk Odası 1
çocukların kıyafetleri düzenlendi.
5 iç çamaşır
2 pantolon
2 gömlek
1 tsort elendi. kışlıkları tam çıkarınca baya eleme yine olacak
elimin altındaki 3 oyun hamuru ve 3 kitap elendi
Eki Görüntüle 2917262
Zor olan yemekleri 1 gün önce yapmak kolaylık sağlıyorBenim kız öğlenci gidiyor. Okulumuz tadilatta (2 yıldır çivi çakılmayan okulun tadilatına başladılar!)
Yaklaşık iki ay sonra kendi okulumuza geçeceğimiz söyleniyor.
Fakat;
Sabah erken uyanmadığı için daha mutluyuz hepimiz.
Akşam 18:20de çıkmış oluyor ama sorun etmiyor/etmiyoruz. Biz de işten 19da geliyoruz. Eşim evdeyse eşim alıyor, yoksa aile büyüklerimiz o işi üstleniyor.
Birlikte yemek yemiş oluyoruz.
Sonra ben mutfak toplarken o derse başlıyor.
Tabii ders bitimi akşam 10'u buluyor
Sonra en kısa sürede yatırmaya çalışıyoruz, 2 ay sonra erken yatıp erken kalkmak ona zor gelmesin diye.
Akşam rutini sonrası yatırıyoruz.
bir sonraki günün hazırlıkları tamamlanıyor.
yarının yemeğini yapmaya takatim kalmıyor.
o sebeple planlı ilerlemeyi adet edinebilsem belki kafam da rahatlar.