Popüler Konu Minimal Yaşam

benim de bu aylar eksilerim mevcut. birikimlerimi bozmak istemiyorum. 1-2 aya toparlarım diye düşünüyorum

dyson süpürge alacaktım ama beklemeye geçtim. :KK43:
Ben de istiyorum şarjlı süpürge ama eşimi bi türlü ikna edemedim. Hayır parası falan da hazır o sadece gidip alacak ama yok. Gereksiz diyor. Çocuklara bakacak birini bulursam ben alıp gelicem:KK70: dyson olması şart değil ucuzunu al dedim yine yok :KK70:

Ben de istiyorum şarjlı süpürge ama eşimi bi türlü ikna edemedim. Hayır parası falan da hazır o sadece gidip alacak ama yok. Gereksiz diyor. Çocuklara bakacak birini bulursam ben alıp gelicem:KK70: dyson olması şart değil ucuzunu al dedim yine yok :KK70:
ben alayım sana internetten :KK70: gitmene gerek de kalmaz. evine gelir hoop :)

Selam hanımlar 👋

Çorap çamaşır çekmeceleri düzenlendi, eşi olmayan ve eskimiş 5 parça atıldı
1 katlı kurabiyelik
1 büyük sunum tabağı
1 tek kişilik pike hediye edilmek üzere anneme verildi 🎉

Her gün muhakkak bir yerleri kontrol ediyorum bugünkü minimalizm hareketim buydu 😎

Günaydınlar 🌻
Dün evime döndüm. Ev altüst durumda. Yapılacak iş çok. Dün anca kabasını alabildim. Şu an kayınvalidemde kahvaltı yapıyorum. Çocukları bırakıp kaçıp biraz daha temizlik yapma niyetim var🤭
Çocukların odasını ayırdık. Büyük oğlum direkt adapte oldu da küçük sürekli uyanıp beni çağırdı. Gece defalarca mekik dokudum odalar arası 😓
Ufak ufak elemeler yapacağım. Ama giren eşya çok oldu bu aralar, telafi eder mi bilmiyorum 🤷‍♀️

Bir adet kova
Bir adet kutu
Bir adet bebek küveti
Bir adet anakucağı
Bir adet oyuncak elendi
Bir sürü ıvırzıvır atıldı
İlaç kutusu elden geçirildi tarihi geçenler atıldı

Selam kizlar. Robot supurge süpürdü ben sildim vileda ile. Camlar silindi bu hafta tüller de tamam. Banyo ve wc yi yikadim biraz evvel. Paspaslar kurutmada. Bana bi gaz geldi o gazla bugün iyi iş cikarttim valla. Temizlikciyi uzun zamandir almiyorum. Haftada 1 cam silme olayina tekrar girersem sanirim pek ihtiyacım kalmayacak.kisa girerken alirim insallah. Camlarim silmesi cok kolay çünkü. Birde kendi elim yapinca niyeyse daha iyi hissedenlerdenim🤗
Atilcak pek bi sey çıkartmiyorum. Hafta içi de duzene el atmam lazım. Oda oda gidecegim inşallah. Ev gayet sade her gelene göre. Benim icin ne kadar sade o kaddar cok zaman ki istediğim sadeligi yakalayamiyorum kizimin oyuncaklari keza. Arşa degecek yakinda. Hep almayacagim diyorum ama illa ki bi zaman sonra dayanamayip alıyoruz. Oyuncak konusunda fikre açığım kizlar. Sizler bu donemi nasil geçirdiniz. Egitici oyuncaklari fazla ama dikkati ya daginik ya da cok ilgisini çekmiyor kızımin.

Günaydınlar 🌻
Dün evime döndüm. Ev altüst durumda. Yapılacak iş çok. Dün anca kabasını alabildim. Şu an kayınvalidemde kahvaltı yapıyorum. Çocukları bırakıp kaçıp biraz daha temizlik yapma niyetim var🤭
Çocukların odasını ayırdık. Büyük oğlum direkt adapte oldu da küçük sürekli uyanıp beni çağırdı. Gece defalarca mekik dokudum odalar arası 😓
Ufak ufak elemeler yapacağım. Ama giren eşya çok oldu bu aralar, telafi eder mi bilmiyorum 🤷‍♀️
Kayınvalidene birakmak ne büyük bi nimet. Bizim şehirde kimsemiz olmadigi için kiizm hep bizle. Bazen bakici özlediğinde cumartesileri birakiyorum da yemin ederim o gun ne yapacagimi sasiriyorum 😂

Selam hanımlar 👋

Çorap çamaşır çekmeceleri düzenlendi, eşi olmayan ve eskimiş 5 parça atıldı
1 katlı kurabiyelik
1 büyük sunum tabağı
1 tek kişilik pike hediye edilmek üzere anneme verildi 🎉

Her gün muhakkak bir yerleri kontrol ediyorum bugünkü minimalizm hareketim buydu 😎
Bende her gun illa bi yerleri duzenlerim. Ama bu az esyamin olmasi da beni düzenli yapiyor. Daha kontrol edilebilir oluyor kesinlikle.

Selam kızlar🙋‍♀️
Bugün eve döndüm. Banyoyu yıkadım, yerleri sildim. Halıları kaldırmıştım zaten hafta içi yıkamaya vereceğim. Salonun tozunu aldım. Valizi boşaltıp yerleştirdim. 2 mak çamaşır yıkandı, banyo paspası yıkanıyor.
Kaktüs getirdim, ektim. Tutar inşallah🙏🏻

Kayınvalidene birakmak ne büyük bi nimet. Bizim şehirde kimsemiz olmadigi için kiizm hep bizle. Bazen bakici özlediğinde cumartesileri birakiyorum da yemin ederim o gun ne yapacagimi sasiriyorum 😂
Kesinlikle ya hakkını ödeyemem sağ olsun. Çocukları bırakınca ben de kararsız kalıyorum uyusam mı temizlık mi yapsam, keyif mi yapsam diye 😅

E
Selam kızlar🙋‍♀️
Bugün eve döndüm. Banyoyu yıkadım, yerleri sildim. Halıları kaldırmıştım zaten hafta içi yıkamaya vereceğim. Salonun tozunu aldım. Valizi boşaltıp yerleştirdim. 2 mak çamaşır yıkandı, banyo paspası yıkanıyor.
Kaktüs getirdim, ektim. Tutar inşallah🙏🏻
Ellerine sağlık, ne çok iş yapmışsın gelir gelmez 👏 ben de çiçek yetiştirmeye niyetlendim inşallah solmazlar 🥲

Eklentiler

• 033B5D25-7B75-46FC-8072-0B83AFED252A.jpeg
    033B5D25-7B75-46FC-8072-0B83AFED252A.jpeg
    137,8 KB · Görüntüleme: 54
X