Vallahi büyük kızım çok akıllıydı hiç bir sendromu yaşamadıkAllah askina biri bana desin ki bak şu yasa girsin rahat edeceksin. Yoksa yemegi bile esimle sirayla yiyoruz vallaha
Tamam canım memnun musun peki silme işlemi yapıyor muyduTeşekkür ediyorumbenimki anker in eufy siydi.
Maalesef silmesi, navigasyonu yok ama işimi baya kolaylaştırdı, kafam rahatladı aldıktan sonra. Bütçen varsa daha iyisi almanı tavsiye ederim ama bu bile beni baya rahatlattıVallahi büyük kızım çok akıllıydı hiç bir sendromu yaşamadık
Ama küçük cadı çok zorluyor herkes 2 yaşında düzelir dedi ahhhaaaaa 2.5 olduk hala cadı hiç durmuyor beni kandırdılar
Umudum 3 yaş bakalım
Tamam canım memnun musun peki silme işlemi yapıyor muydu
Eşim birkaç ay bekle roborock alalım diyor ama o da çok para yaaa değer mi diyorum bilemedim duvar köşelerini filan tamamen alıyor muMaalesef silmesi, navigasyonu yok ama işimi baya kolaylaştırdı, kafam rahatladı aldıktan sonra. Bütçen varsa daha iyisi almanı tavsiye ederim ama bu bile beni baya rahatlattı
Şöyle söyleyim kenar programı var ona basınca sadece kenarları alıyor. Navigasyon olmayınca bazı yerleri es geçebiliyor ama kumandayla es geçtiği yerlere yönlendiriyorum. Şarjı çok uzun gitmiyor. Günlük temizlik için ideal ama almışken iyisini al bence deEşim birkaç ay bekle roborock alalım diyor ama o da çok para yaaa değer mi diyorum bilemedim duvar köşelerini filan tamamen alıyor mu
Bekleyeyim o zaman canımŞöyle söyleyim kenar programı var ona basınca sadece kenarları alıyor. Navigasyon olmayınca bazı yerleri es geçebiliyor ama kumandayla es geçtiği yerlere yönlendiriyorum. Şarjı çok uzun gitmiyor. Günlük temizlik için ideal ama almışken iyisini al bence de
Canim bende xiaominin en düşük modeli var. Navigasyon falan var silme yok sadece. Ama o kadar memnunum ki anlatamam köşeleri aliyor. Ama robocock icin bekle pisman olmazsin. Annemlerde sileninden var o kadar memnun ki bozulursa diye para biriktiriyor tekrarBekleyeyim o zaman canım
Ahahhaha iyiymiş valla ya ben parçası filan bozulur çok pahalı olur ondan korkuyorum ama bakalımCanim bende xiaominin en düşük modeli var. Navigasyon falan var silme yok sadece. Ama o kadar memnunum ki anlatamam köşeleri aliyor. Ama robocock icin bekle pisman olmazsin. Annemlerde sileninden var o kadar memnun ki bozulursa diye para biriktiriyor tekrar
Beferim stok yapmak sade yaşama ters değilToplu alışveriş yapmak beni ekonomik olarak çok rahatlattigini fark ettim geçtiğimiz sene bu zamanda yazlık ve kışlık kıyafetleri çok uygun fiyata almıştım ve bir yıl boyunca kıyafet almadim kendime şimdi ihtiyaç oldu yine yazlık ve kışlık 10parca aldım. (310tl tuttu) Evden bu hafta sonu onların yerine ayiracagim eşyalar olacak.
iki yıl önce 10adetti galiba ic çamaşırı almıştım geçen ay artık o ürünler ile vedalaşma vakti geldiğini sadece iki tane kaldığını fark ettim (defermasyon çok fazla idi) ve 10adet yine sipariş ettim.
Geçtiğimiz ayda bir yıllık bulaşık deterjan almıştım mesela hem çok uyguna geldi hemde pandemi dolayısıyla sürekli market işi yapmıyorum.
Bu minimalist düzene biraz ters evet ama enflasyon ile ben bu şekilde mücadele yöntemi buldum sizin farklı Bir görüşünüz var ise uygulamak isterim.
Mesela en son şampuani 1yil önce almıştım 3adet ve sonuncuda çok az kaldı şimdi fiyat araştırıyorum.
Çiçek sepeti indirim de hijyenik ped yakaladım 64 adet 20 TL aldim ve yaklaşık altı aylık ihtiyaci tek ürün fiyatına almış oldum aklıma gelen güncel ürünler bunlar.
Sizin uygulamalariniz nasıl?
Rainy day çok güzel mia ileriyi bekleme hemen al son zamanlarda ma aile baya iyi vakit geçiyorlindalinda 2 yaş sonrası herşey kolaylaşıyor uykusu gün geçtikçe uzuyor gece daha az uyanıyor
Bezden kurtuluyorsun
3 yaş daha güzel mesela birlikte pasta yapmaya başlıyorsun
Ev işlerine yardım ediyor
Tatilde mesela sezlongdan izliyorsun sadece
Tabi öğlen uykuları devam ettiğinden sana vakit veriyor
4 yaş ultra süper
Film izliyoruz animasyon
Kendi oyun oynuyor
Gece 1 kere uyanıyor sabaha karşı
Hasta olunca geliyor üstünü örtüyor
Evi eskisi kadar dağıtmıyor
Dağıtsa da topluyor.
Kızım çok iyi arkadaşım oldu
Ve ileride kutulu oyunlar ,sinema ,farkli yerler gezmek, ne hayallerimiz var inş o günler nasip olur.
Niye yemeği sırayla yiyorsunuz 1 yaşındaki çocuk sofraya dahil olmalı artıkAllah askina biri bana desin ki bak şu yasa girsin rahat edeceksin. Yoksa yemegi bile esimle sirayla yiyoruz vallaha
Tamam bakiyim hemenRainy day çok güzel mia ileriyi bekleme hemen al son zamanlarda ma aile baya iyi vakit geçiyor
Yaf anka aglayip duruyor alin beni kucaga diye. Onun yemegini önce yediriyoruz sonra biz sirayla yiyoruz.dahil etmek istedim cok ama basaramadim.Niye yemeği sırayla yiyorsunuz 1 yaşındaki çocuk sofraya dahil olmalı artık
4 yaş bence çoook güzel. Oğlum 4 yaşında kızım 2 yaşında. Kızın da 4 yaşa gelip oğlanın ergenliğe girmediği o küçük zamanın hayaliyle yaşıyorum.Allah askina biri bana desin ki bak şu yasa girsin rahat edeceksin. Yoksa yemegi bile esimle sirayla yiyoruz vallaha4
Sebzeleri parmak kalınlığında kes koy önüne mıncıklaya mıncıklaya yesin kendisi canım. Ben hep öyle yaptım 6-7 aylıkken sebzeleri haşladım koydum önüne yoğurtla yoğurda bandıra bandıra yerlerdi. En son mama sandalyesiyle banyoya sokup yıkıyordum.Yaf anka aglayip duruyor alin beni kucaga diye. Onun yemegini önce yediriyoruz sonra biz sirayla yiyoruz.dahil etmek istedim cok ama basaramadim.
Hep birlikte oturduk defalarca bu sefede kendi yemegini yemiyor illa önüne degisik oyuncaklar koyuyorum ki yemek yesin. Yemek yemesi törenle oluyor bizim evde.
Banyoya sokup her gün nasil yikayayim ankam be. Yogurtsuz yesin benimkisi.Sebzeleri parmak kalınlığında kes koy önüne mıncıklaya mıncıklaya yesin kendisi canım. Ben hep öyle yaptım 6-7 aylıkken sebzeleri haşladım koydum önüne yoğurtla yoğurda bandıra bandıra yerlerdi. En son mama sandalyesiyle banyoya sokup yıkıyordum.