Popüler Konu Minimal Yaşam

Günaydın hanımlar,

benim iş planlı şekilde gitmedi.
Ama portmantodan 1 poşet eski evrak sigorta vs attım.
kitaplarımı balkondan portmantonun raflarına taşıdım. balkonda renkleri soluyor güneşten.
balkonu elden geçirdim. saksıları boşalttım, yıkadım, balkonu yıkadım. balkondan 1 kova çıkardım.
1 ev terliği çıkardım.
eve yeni tek tip bardak almıştım. diğer günlük su bardaklarımı (15 adet falan) bahçeli bi evimiz var oraya taşıdım.
anneme gidersem evde kullanmadığım sandığım var. yüklük sandığı büyük olanlardan. onu götürmem lazım.
adım adım ilerliyorum, kaplumbağa adımı

Eline sağlık
Önemli olan ilerlemek
Bu süreçte her eşyaya yer bulman da onemli
3 yıldır sadelestigim halde ev istediğim gibi olmuyordu. Sonunda içime sindi ev düzeni

Eline sağlık
Önemli olan ilerlemek
Bu süreçte her eşyaya yer bulman da onemli
3 yıldır sadelestigim halde ev istediğim gibi olmuyordu. Sonunda içime sindi ev düzeni
yer bulduğumu sanıyorum :)
evin önüne çıkarıp her şeyi ikinci el diye satasım var benim de yurtdışındaki gibi.

Selam kızlar..

Salty gitmiş çok üzüldüm

lindalinda bence 2 yaştan sonra hayat normale dönüyor. Yürüyor, konuşuyor, tuvaletini söylüyor. Her şeyden yedirebiliyorsun. Gece uykuları uzuyor vs.

Bugün temizlik yapıyorum, mola verdim. Birazdan devam edeceğim..

Eline sağlık bellezam baya bahar temizliği olmuş mis gibi

Bikac gundur yazamadim cunku kayda deger bisey yapamadim.
Artik yoruluyorum halim kalmiyo. Yemek yapmak bile o kadar zor geliyo ki..
Bugun kiymali ispanak mercimek corbasi ve brokoli salatasi yaptim. Baska da hic bi is yapmadim ama cok yorgunum.
Yapilacak seyler birikiyo ev isleri birikiyo ama bende motivasyon ve kuvvet kalmadi valla.

Yardımcı olacak birileri yok mu etrafında?

Ütü masamın örtüsü çok yıpranmıştı, yırtılmıştı hatta. Bugün yenisini aldım. Evden çıkardıklarımı da giysi kutusuna atmak yerine kenara bıraktım hemen almışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…