- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
Eline sağlıkGünaydın hanımlar,
benim iş planlı şekilde gitmedi.
Ama portmantodan 1 poşet eski evrak sigorta vs attım.
kitaplarımı balkondan portmantonun raflarına taşıdım. balkonda renkleri soluyor güneşten.
balkonu elden geçirdim. saksıları boşalttım, yıkadım, balkonu yıkadım. balkondan 1 kova çıkardım.
1 ev terliği çıkardım.
eve yeni tek tip bardak almıştım. diğer günlük su bardaklarımı (15 adet falan) bahçeli bi evimiz var oraya taşıdım.
anneme gidersem evde kullanmadığım sandığım var. yüklük sandığı büyük olanlardan. onu götürmem lazım.
adım adım ilerliyorum, kaplumbağa adımı
yer bulduğumu sanıyorum :)Eline sağlık
Önemli olan ilerlemek
Bu süreçte her eşyaya yer bulman da onemli
3 yıldır sadelestigim halde ev istediğim gibi olmuyordu. Sonunda içime sindi ev düzeni
Aynen ne güzel olurduyer bulduğumu sanıyorum :)
evin önüne çıkarıp her şeyi ikinci el diye satasım var benim de yurtdışındaki gibi.
ay ben de 1 itmeli bisiklet, 1 bebek arabası satışa koyacaktım ama yıkamam lazım. inşallah bu hafta kısmet olur.Kızımın oyuncaklarını ve kıyafetlerini elden geçirdim. Bazılarını önceden elemiştim. Bunlar gidecekler..Eki Görüntüle 2779474
Eline sağlık bellezam baya bahar temizliği olmuş mis gibiEv toplandı, süpürüldü, silindi, toz alındı
Çocuk odasının camı silindi
Lavabo wc temizlendi
Dün; siyahlar, renkliler yıkandı
Bugün; koltuk örtüleri, peluş oyuncaklar, banyo paspası yıkandı
Teşekkür ederim :)Eline sağlık bellezam baya bahar temizliği olmuş mis gibi
Aaa ben cam silecektim hafta sonuTeşekkür ederim :)
Hava da bahar havası gibi öyle güzelki. Hafta sonu kar geliyormuş.
Bizde benzeri var çok memnunum iyiki almışız bütün oyuncakları topluyorKızıma oyuncak dolabı almayı düşünüyorum. Önerisi olan var mı? İkeanın bu modeli hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 2779521
Bizdekinin aynısı bu, ben de çok memnunum. Büyüyünce çocuklar mutfakta kullanırım diyorum ben deKızıma oyuncak dolabı almayı düşünüyorum. Önerisi olan var mı? İkeanın bu modeli hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 2779521
Bi de birleşik değil bunlar ayrı ayrı yerlerde de kullanabilirsinKızıma oyuncak dolabı almayı düşünüyorum. Önerisi olan var mı? İkeanın bu modeli hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 2779521
Yardımcı olacak birileri yok mu etrafında?Bikac gundur yazamadim cunku kayda deger bisey yapamadim.
Artik yoruluyorum halim kalmiyo. Yemek yapmak bile o kadar zor geliyo ki..
Bugun kiymali ispanak mercimek corbasi ve brokoli salatasi yaptim. Baska da hic bi is yapmadim ama cok yorgunum.
Yapilacak seyler birikiyo ev isleri birikiyo ama bende motivasyon ve kuvvet kalmadi valla.