Popüler Konu Minimal Yaşam

Yaaa ama ağlarım bırakma bizi salty

Herşey gönlünce olsun, seviliyorsun

Teşekkürler evet resmen elti oldum benden 1 yaş küçük, o da öğretmen . Ortak nokta çok aslında ama kısmet ben herkesle anlaşırım ama çok samimi olmam çok zaman alır
Hayırlı olsun canım
ya sen miydin roomba 606 robot süpürge alan

Ahhh canım hiç sorma alt çekmecelerdr hiç birşey yok
Ellemesin diye kaldırıyorum sonra kaldırdığım yeri unutuyorum deli dana gibi heryer döküp arıyorum sonra geri toplamaya çalışıyorum öyle bir kısır döngü içindeyim

Allah askina biri bana desin ki bak şu yasa girsin rahat edeceksin. Yoksa yemegi bile esimle sirayla yiyoruz vallaha

Allah askina biri bana desin ki bak şu yasa girsin rahat edeceksin. Yoksa yemegi bile esimle sirayla yiyoruz vallaha
3+ yaşa girsin rahat edeceksin. Kendi yemeğini kendi yiyecek, seninle sohbet edecek, o süt sen kahve içerken karşılıklı sohbet edebileceksin, Mısır patlatıp beraber oyuncak hikayesi izleyeceksiniz, vs.

Mikan tanımadan görmeden sevmek nasıl olur 'un ifadelerinden birisin benim için ,çok mutlu ol
Aynen sen de öylesin canım ya, böyle daralınca salty e mi anlatsam diye geçiriyordum hep içimden sen de çok çok mutlu ol, yeni şehirde yeni hayatın belki 2. Bebekle çok çok güzel günler seni bekliyordur umarım

lindalinda 2 yaş sonrası herşey kolaylaşıyor uykusu gün geçtikçe uzuyor gece daha az uyanıyor
Bezden kurtuluyorsun
3 yaş daha güzel mesela birlikte pasta yapmaya başlıyorsun
Ev işlerine yardım ediyor
Tatilde mesela sezlongdan izliyorsun sadece
Tabi öğlen uykuları devam ettiğinden sana vakit veriyor

4 yaş ultra süper
Film izliyoruz animasyon
Kendi oyun oynuyor
Gece 1 kere uyanıyor sabaha karşı
Hasta olunca geliyor üstünü örtüyor
Evi eskisi kadar dağıtmıyor
Dağıtsa da topluyor.

Kızım çok iyi arkadaşım oldu

Ve ileride kutulu oyunlar ,sinema ,farkli yerler gezmek, ne hayallerimiz var inş o günler nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…